Könnyeivel küzdött a Saturday Night Live színpadán Demi Lovato
2015. október 20. 20:05
Idézet (emily92-17 @ 2015.10.20. 18:58)
MissTiniStoessel
A sírás meg igen velünk született, de amióta vki sirt mert az a dal tényleg olyan volt azóta ő is csak szépen beált a sorba és mindent koppint ahol tud.. teszem azt verekedős klip.. taylor-elöte miért nem volt ilyen klipje? "majd nem sír" a dal alatt- miley.. elötte miért nem sirt?
Vetkőzik .. mert most meg már pláne divat lett..
A sírás meg igen velünk született, de amióta vki sirt mert az a dal tényleg olyan volt azóta ő is csak szépen beált a sorba és mindent koppint ahol tud.. teszem azt verekedős klip.. taylor-elöte miért nem volt ilyen klipje? "majd nem sír" a dal alatt- miley.. elötte miért nem sirt?
Off: *sír, beállt, előtte (Sorry, csak szúrja a szemem a helytelen írás)
On:
2015. október 20. 20:07
Demi egyre rondább.Nem is tudom....nem egy szépség de nem ez alapján ítélem meg.Tehetségtelen ennyi lenne a hozzáfűzésem
2015. október 20. 20:29
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (emily92-17 @ 2015.10.20. 18:58)
MissTiniStoessel
nem alkotnak maradandót kifog emlékezni rá 5év mulva? Én így értettem.
Vetkőzik .. mert most meg már pláne divat lett.. na érted már miért nem maradandót csinál? Én úgy látom mint Pink mikor azt mondta h nem maradandó dalokat csinálnak a mostani előadók. Nincs benne egyediség, simán beált a sorba. A véleményemet meg jogom van kifejteni. nem kell személyes sértésnek venni...
nem alkotnak maradandót kifog emlékezni rá 5év mulva? Én így értettem.
Te figyelj, lehet, hogy velem van a baj, de vagy 20× át kellett olvasnom a hegyi beszéded, hogy felfogjam mit is szeretnél kinyögni. Legközelebb kérlek figyelj az érthető fogalmazásra, tagolásra és a helyesírásra, mert ez eddig keményen egyes. Na, de tanárnőcske off, és reagálnék erre a végtelen nagy marhaságra, amit idehánytál.
Először is: Demi már 14 éves kora óta a pályán van. Azóta lassan 10 év telt el, és láss csodát, egyre sikeresebb. Miről is beszélünk? Nem kell törnöd ezen a kis buksikádat, 5 év múlva is ismerni fogják a nevét.
Másodszor: Mi köze ennek az egésznek Miley-hoz? Ha a meztelenkedésre gondolsz, akkor nem azért, de e között és e között van egy kis különbség. Ez nem elfogultság, ez tény. És ha ezt nem bírod elfogadni, akkor sajnálom, de valóban menthetetlen vagy.
2015. október 20. 20:44
Szerintem jó volt! Nagyon szépen elénekelte mind 3 dalt és látszott / hallatszott hogy szíve, lelke benne van!
2015. október 20. 21:30
|
|
sandorreka2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.23. Hozzászólás: 670 Csatolások: 233 Azonosító: 236388 offline
|
Rohadt gyönyörű volt!! Minden elismerésem neki!!!<3
2015. október 20. 21:58
Idézet (MissTiniStoessel @ 2015.10.20. 20:29)
Először is: Demi már 14 éves kora óta a pályán van. Azóta lassan 10 év telt el, és láss csodát, egyre sikeresebb. Miről is beszélünk?
Sőőőőt, ha azt nézzük, akkor már 7 éves kora óta benne volt a showbizniszben - Barney és barátai - szóval az már röpke 16 év.
1 felhasználónak tetszik:
MissTiniStoessel
2015. október 21. 07:33
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
LOl Ehhez már nem tudok mit hozz fűzni
Az egyik a helyesírásommal van elfoglalva a másik személyes sértésnek vesz mindent
:D:DDDDDDDD Ahjj Basszus
2015. október 21. 14:40
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Idézet (emily92-17 @ 2015.10.21. 07:33)
LOl Ehhez már nem tudok mit hozz fűzni
Az egyik a helyesírásommal van elfoglalva a másik személyes sértésnek vesz mindent
:D:DDDDDDDD Ahjj Basszus 
Te tisztában vagy a személyes sértés fogalmával, vagy csak szereted használni? Egyáltalán nem ismersz, és szerintem Szandit sem, hogy tudnád személyesen megsérteni bármelyikünket is?
2015. október 21. 15:15
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Úr isten Ez most már tényleg fárasztó te violetta rajongó... Ahjjjj Azt veszi személyesnek amit Demiről írok.. JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
Teljesen kiégtem ettől
2015. október 21. 15:39
|
|
amanda2000₩αяяıסя† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 5952 Csatolások: 116 Azonosító: 201753 offline
|
Jézusom, Deminek valami nagyon b*szó hangja van.
Komolyan libabőrös lettem. Imádom az új albumát egész nap azt halgatom. Óriási respect
2015. október 21. 18:36
|
|
|
Idézet (emily92-17 @ 2015.10.21. 15:15)
Úr isten Ez most már tényleg fárasztó te violetta rajongó... Ahjjjj Azt veszi személyesnek amit Demiről írok.. JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj
Teljesen kiégtem ettől

Violetta rajongó?
Felfogási problémákkal küszködsz? Mondom, nem veszek személyes sértésnek semmit.
2015. október 23. 14:09
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Gyönyörűen ès nagyon meghatóan ènekelt. Deminek nem csak csodálatos hangja van, hanem az èrzelmeit is tökèletesen fejezi ki. Ahogy hallalgattam, libabőrös lettem... Csak gratulálni tudok.
2015. október 24. 15:45
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Gyönyörűen énekelt...és ő maga is gyönyörű nagyon szeretem!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.