Hát oké.
Ezt a könyvet sem érdemes elolvasni és megvenni..
Őszintén kit érdekelnek ezek? Máskor meg azért hisztiznek mert nincs magánéletük. Omg.
Tóth Vera: „Nem húztuk az időt, már első este megtörtént”
2015. október 20. 06:12
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
2015. október 20. 19:55
Nem mondanám, hogy rajongója vagyok Verának, de én nem ilyennek képzeltem! Egyrészt sosem fordult volna meg a fejemben, hogy pont Ő így bánna az emberekkel!
Reménykedem benne, hogy azért van benne egy kis túlzás, annak céljából, hogy a hírt szépen fekapja a média, de ha ez valóban így történt, akkor nagyot csalódtam benne!
Reménykedem benne, hogy azért van benne egy kis túlzás, annak céljából, hogy a hírt szépen fekapja a média, de ha ez valóban így történt, akkor nagyot csalódtam benne!
2015. október 21. 21:38
Ömh... most mit mondjak? Soha sem értettem mi értelme van közszemlére tenni a szexuális életünket.... Bár már a legtöbb sztár megteszi, rémes volt olvasni hogy Vera csak úgy szomorúságból ágyba bújik egy illetővel, ráadásul még józan volt...
2015. október 23. 14:30
|
|
szendreiviki |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.17. Hozzászólás: 688 Csatolások: 2 Azonosító: 136578 offline
|
Hát okéé..xd köszönjük szépen..xd
2015. október 24. 13:05
Úgy tűnik Verusnak az intim szféra nem tabutéma.
Érdekes, hogy a drága mindig hisztizik, hogy az emberek csak a kilóival és magánéletével vannak elfoglalva... vajh miért? Remélhetőleg azt nem részletezte, hogy a művész úr vésője milyen mélyre fúrt, mert már ez a pár sor is elég meredek.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. október 26. 06:44
Hát amig más sztárok azt akarják hogy hagyák már meg nekik a magán életüket ő addig kiteregeti
2015. október 26. 14:43
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Valóban ez a két bejegyzés lenne az egész könyvben a legnagyobb hírértékű?!Eleve azt sem pártolom, hogy ilyen könnyed hangvételben, mindenféle finomkodás nélkül teregeti ki a szennyest.Nem ártott volna belegondolni, mit érezhetnek e sorokat olvasván az akkori ,,játszópajtásai", illetve - amennyiben a többi emberről is ilyen fedetlenül írt - eleve a közvetlen környezete.
2015. október 26. 21:57
|
schaffinativisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.03. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 199377 offline
|
Inkább énekeljen...
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Válik a Hazug csajok társaságának sztárja
Janel Parrish és férje, Chris Long szakítottak.