Visszaszólt Taylor Swiftnek Harry Styles – dalpremier
2015. október 17. 17:54
nekem is egyből a style ugrott be, mikor meghallottam a refrént. de amúgy a dal az marha jó!!!
2015. október 17. 19:23
nekem tetszik a One Direction új dala, és tényleg a refrén nagyon hasonlít a Style refrénjére...
2015. október 17. 20:32
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Ez a dal valami eszméletlen jó!!! <3
2015. október 17. 23:59
Szerintem Taylor kissé túllépte a határt azzal az öt dallal,amikkel (a Style-lel az élen )egyértelműen Harry-re utal.Azt tényleg nem nagyon lehet kimagyarázni,amikor a pofánkba nyom egy repülős nyakláncot és szó szerint leírja Harry-t a dalban.
Ezzel szemben ez nem tesz konkrét utalásokat Taylor-ra,nem sérti meg,mindössze lehet arra is értelmezni,de tök általános helyzetben is lehet használni...Ez csak arra a három emberre tartozik.Úgyhogy ha ez visszavágás akart lenni,akkor az igenis jogos és nem lő túl a célon,ha meg nem,akkor nem.Szerintem szarjuk le és élvezzük a zenét
Ezzel szemben ez nem tesz konkrét utalásokat Taylor-ra,nem sérti meg,mindössze lehet arra is értelmezni,de tök általános helyzetben is lehet használni...Ez csak arra a három emberre tartozik.Úgyhogy ha ez visszavágás akart lenni,akkor az igenis jogos és nem lő túl a célon,ha meg nem,akkor nem.Szerintem szarjuk le és élvezzük a zenét
2015. október 18. 15:56
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon jóó *----*
2015. október 18. 19:46
|
|
Kristaniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 248695 offline
|
Nem vagyok a rajongójuk, de nem rossz a dal és tény, hogy nagyon sok embernek tényleg a Style jut az eszébe, mint pl. nem is. De ezzel Harry nem kicsit késett el ,mert TS már Calvinnal van (bár most nagyon aggódok Calvinért, nem szeretném ha utálozás lenne TS ezen szerelme is :/ ...). Na mindegy
2015. október 19. 17:44
|
|
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline
|
Kétlem, hogy konkrétan "Taylornak válaszolna" ezzel. Harry nem az a típus, aki ennyire nyíltan, főleg nem dalban tenné közszemlére a magánéletét. Ezzel a Taylorral való mizéria is inkább tömeghiszti és Taylor kb egy albumra való "Miért utálom Harry Styles-t!" kategóriájú dalai miatt lett nagy durranás. 3 hónapról beszélünk, ami meglehetősen régen történt... Kétlem, hogy lenne ennek még említése értéke.
Ez úgy ahogy van marhaság....
No mindegy. Egy a lényeg, nem az újabb Taylor-Harry pletykák, amik igazán unalmassá válhatnának már, így 2 és fél év távlatában, hanem az a fontos, hogy a dal valami fantasztikus, és nagyon-nagyon várom a klipet hozzá. *-*
Ez úgy ahogy van marhaság....
No mindegy. Egy a lényeg, nem az újabb Taylor-Harry pletykák, amik igazán unalmassá válhatnának már, így 2 és fél év távlatában, hanem az a fontos, hogy a dal valami fantasztikus, és nagyon-nagyon várom a klipet hozzá. *-*
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: