Visszaszólt Taylor Swiftnek Harry Styles – dalpremier
2015. október 17. 09:32
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Jó dal.
2015. október 17. 09:34
Nagyon tetszik a dal, es varom a klipet
Ez melto "bosszuallas" volt egyebkent
Ez melto "bosszuallas" volt egyebkent
2015. október 17. 09:36
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Na jó kezdem előről...
Nagyon tetszik a dal, már tegnap hallgattam, a 1D csodálatosan teljesít..igen kimondom Zayn nélkül talán mégjobban.
Az pedig,hogy utalásokat tett Taylor Swiftre Harry, az szerintem is igaz. Legalábbis ez a mondat: "And if you’re looking for someone to write your breakup songs about"
Viszont azt teljesen kétlem,hogy Harrynek alár meg is fordulhatott a fejében,hogy rossz szándékkal írja ezt a dalt. Biztoa vagyok benne,hogy üzent valamit Taylornak,de kizárt,hogy gomoszságból tette volna. Ha valaki látta( én láttam) a Four című albumok debütálás előtti napokban volt egy interjúja a csapatnak az un. Fourplay-en belül. Ahol kérdezték Harryt arról,hogy hogy éli meg,hogy Taylor ír róla dalokat és azt mondta,hogy minden ember az élményei alapján ír dalt és Taylor nagyon tehetséges.
Nem tudnék felfedezni Harryben rossz szándékot!
Nagyon tetszik a dal, már tegnap hallgattam, a 1D csodálatosan teljesít..igen kimondom Zayn nélkül talán mégjobban.
Az pedig,hogy utalásokat tett Taylor Swiftre Harry, az szerintem is igaz. Legalábbis ez a mondat: "And if you’re looking for someone to write your breakup songs about"
Viszont azt teljesen kétlem,hogy Harrynek alár meg is fordulhatott a fejében,hogy rossz szándékkal írja ezt a dalt. Biztoa vagyok benne,hogy üzent valamit Taylornak,de kizárt,hogy gomoszságból tette volna. Ha valaki látta( én láttam) a Four című albumok debütálás előtti napokban volt egy interjúja a csapatnak az un. Fourplay-en belül. Ahol kérdezték Harryt arról,hogy hogy éli meg,hogy Taylor ír róla dalokat és azt mondta,hogy minden ember az élményei alapján ír dalt és Taylor nagyon tehetséges.
2015. október 17. 09:43
Idézet (BoryHanna @ 2015.10.17. 09:36)
Na jó kezdem előről...
Egyetertek
2015. október 17. 09:57
|
|
Hanggaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.03. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 235497 offline
|
Már nagyon várom az új albumukat! És nem tudom miért olyan fontos, hogy ha Harry Taylorról irta az új dalait. A végén jó dal lett belöle és az a lényeg nem az, hogy ki ihlette
2015. október 17. 10:03
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Szerintem k*rva jó lett
2015. október 17. 10:46
sajnos nem tudom meghallgatni, de kíváncsi vagyok rá..
2015. október 17. 11:41
Ú,nekem tetszik
Ezek a képek *---* Várom a klippet!
Ezek a képek *---* Várom a klippet!
2015. október 17. 12:26
Uhh...imádom a dalt emberek!Valami eszméletlenül tökéletes!
És ezek a képek....ahhhw.....várom a klippet!
2015. október 17. 12:32
Úgy látszik csak nekem van elegem, ennek az expárocskának a gyerekes civakodásából... olyanok mint az óvodások
És nyugodtan kezdjétek csak el kedves 1D fanok, hogy én vagyok az óvodás, és hogy Harryke nem ilyen....
És nyugodtan kezdjétek csak el kedves 1D fanok, hogy én vagyok az óvodás, és hogy Harryke nem ilyen....
2015. október 17. 12:45
|
|
Darling2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 248688 offline
|
Agent X teljesen egyetértek! Bár abszolút semmi bajom a 1D-vel, meg régebben én is nagyon szerettem őket, már kezd kicsit elegem lenni. Miért nem lehet leszállni végre a témáról? Szakítottak, kész vége! Elméletileg már mindketten túlléptek a másikon, nem értem miért ez a nagy hű-hó....na de mindegy. Amúgy a számot imádom
(bár magát a 1D-t már nem annyira de a számaikat szeretem
)
2015. október 17. 14:07
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Hihetetlenül jó lett ez a dal és hát igen az nekem is feltűnt, hogy olyan a ritmusa mint a Style-nak ami jó, mert a Style is nagyon tetszik.
Nagyon várom már az új albumot. Meg ugye a klipet New Yorkban forgatták ahol Taylor lakik.
Meg ez a rész: "if you're looking for someone to write your breakup songs about" de ezekben az utalásokban nincs semmi szerintem hiszem Taylor tényleg nem egy dalt írt Harryről. Nagyon várom november 13-át az eddig megjelent 3 dal mindegyik nagyon tetszik biztosan a többi is tökéletes. Ez lesz a legjobb albumjuk szerintem.
<3
2015. október 17. 14:09
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Agent X- Attól még hogy szakítottak, vannak bennük egymás iránt érzelmek és ennek így adnak hangot, egy énekes nem is tudna máshogy
Róluk évente/fél évente hallunk maximum míg Selena&Justin párocskáról szinte hetente,ami egy kicsit már tényleg túlzás..... úgyhogy szerintem ezen a hozzászóláson el kéne gondolkodni
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: