Egy héttel ezelőtt az együttes bejelentette új kislemezének címét valamint borítóját. A dalt pedig az együttes két oszlopos tagja Harry Styles és Louis Tomlinson írta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszaszólt Taylor Swiftnek Harry Styles – dalpremier
2015. október 16. 20:32
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nagyon nagyon nagyon jó szám
már halottam korábban is
azt már mindenki magának dönti el hogy szerinte kiről szól a Perfect
Nem tudom várni november 13-ig :
azt már mindenki magának dönti el hogy szerinte kiről szól a Perfect
Nem tudom várni november 13-ig :
2015. október 16. 20:44
Évről évre egyre tökéletesebbek. A dal egyszerűen fenomenális. Egyszóval Perfect:)
2015. október 16. 21:11
|
|
Rory gilmore 12Supportive |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.22. Hozzászólás: 4430 Csatolások: 35 Azonosító: 223039 offline
|
Huh hát én már nem bírom ki nagyon várom,ma is nem tudtam még meghallgatni,de amint tudom első leszek!Most már aztán nem bírok várni..
2015. október 16. 21:34
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Jajj...már nagyon várom az új dalokat és az egész albumot is!!!! ♥️♥️♥️♥️
2015. október 16. 21:48
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
Jó hassonlit meg minden de akkor is nem kell röktön arra gondolni hogy egy válaszrá vagy mi de amúgy a dalt imádom már csak a videó klipre kell hogy várjak
2015. október 16. 22:08
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Imádom őket , nagyon várom már <3
2015. október 16. 22:37
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
ez a dal is jóóó lett
a többi is tuti jó lesz,alig várom ááá
jaj igen és láttam már ma erről cikket,hogy visszavágás taylornak,de ha igaz is akkor mi van?gondolom ők is merítenek ihletett a kapcsolatokból
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: