én sosem kedveltem Nicole-t, bár mikor elkezdtem velük foglalkozni ő már ex-tag volt, de a régi videók alapján nem is hiányoltam >< de mindig nagyon szomorúnak tartottam az ilyen eseteket, mind a rajongók mind az adott banda számára szívbemarkoló tud lenni...mondanám, hogy átmehetnének egy másik céghez, de ez nyilván ennyire nem egyszerű, pláne, hogy Youngji szerződése valószínűleg nem mostanában jár le meg máshogy lett megoldva, mint a 3 oszlopos tagé...én remélem, hogy nem oszlanak fel, nagyon szeretem a lánybandákat és ők egészen nagy kedvenceim, arról nem is beszélve, hogy egy igen csak régi csapatról beszélünk...
Felbomlik a dél-koreai lánycsapat?
2015. október 11. 21:18
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
hihetetlen hogy mindig vannak akik Gyu Ri nevével viccelődnek :'D kiejteni amúgy sem úgy kell, ahogy gondolom hogy gondolják...bár egy színésznőt is így hívnak és az elején én is mulattam rajta egy párszor, szóval végül is megértem xddd de akkor is kezd idegesíteni. meg aki nem jártas az ázsiai kultúrában, nyilván nem fogja tudni első blikkre megmondani, ki kicsoda, szóval erről ennyit
én sosem kedveltem Nicole-t, bár mikor elkezdtem velük foglalkozni ő már ex-tag volt, de a régi videók alapján nem is hiányoltam >< de mindig nagyon szomorúnak tartottam az ilyen eseteket, mind a rajongók mind az adott banda számára szívbemarkoló tud lenni...mondanám, hogy átmehetnének egy másik céghez, de ez nyilván ennyire nem egyszerű, pláne, hogy Youngji szerződése valószínűleg nem mostanában jár le meg máshogy lett megoldva, mint a 3 oszlopos tagé...én remélem, hogy nem oszlanak fel, nagyon szeretem a lánybandákat és ők egészen nagy kedvenceim, arról nem is beszélve, hogy egy igen csak régi csapatról beszélünk...
2015. október 11. 22:08
JAJ, ISTEN ŐRIZZ!!!
Ha még nem döntöttek a szerződés meghosszabbításáról, az nem jelenti azt, hogy nem is fogják azt meghosszabbítani. Olyan bolondok lennének, hogy eldobják a karrierjüket, aminek sokan nagyon örülnének, ráadásul ezzel Youngji nyakát is elvágnák, aki épp, hogy idol lett? Nem hinném. Mi okuk lenne rá? Ne fessük az ördögöt a falra, hajrá, KARA!
Ha még nem döntöttek a szerződés meghosszabbításáról, az nem jelenti azt, hogy nem is fogják azt meghosszabbítani. Olyan bolondok lennének, hogy eldobják a karrierjüket, aminek sokan nagyon örülnének, ráadásul ezzel Youngji nyakát is elvágnák, aki épp, hogy idol lett? Nem hinném. Mi okuk lenne rá? Ne fessük az ördögöt a falra, hajrá, KARA!
2015. október 11. 22:29
|
|
Aletta777 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.21. Hozzászólás: 563 Csatolások: 0 Azonosító: 231928 offline
|
Amikor a cikket megláttam nem hittem a szememnek miért pont ők már megint akikről ilyen rossz hírt kell hallanom. Nem elég, hogy Nicole és Ji Young kiszált, még ez is, hogy ők felbomlanak. Én erősen remélem, hogy ez nem következik be, de valamiért azt érzem, hogy nem érdemes túl sok reményt fűzni hozzá.
2015. október 12. 15:26
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Nehogy felbomoljanak.:c Ők az egyik legjobb banda♥
2015. október 12. 15:54
|
|
Fenrir Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.28. Hozzászólás: 121 Csatolások: 5 Azonosító: 245489 offline
|
kedves Miyumi111! vagy hogy hivnak... csak azt mondtam, hogy tetszik a neve...és kedves adminok vagy kik! ezért nem kell törölni mident... hagyjuk, jó?
2015. október 12. 19:19
Idézet (michiyochan @ 2015.10.11. 22:08)
JAJ, ISTEN ŐRIZZ!!!
Igen, valóban nem kell az ördögöt a falra festeni ezzel, hiszen a cikk végén ott van, hogy az ebben az évben lévő munkájukat a szerződésük nem "piszkálja", szóval ki tudja... lehet az utolsó pillanatban döntik el, hogy maradnak.
Több okuk is lehetne rá főleg úgy, mint ahogyan olvasgattam néhány cikket a DPS-ről nem a legjobb zenei vállalat, szóval igen lehet okuk rá; lehet nem úgy bántak velük az utóbbi időben, mint ahogyan kéne vagy egyszerűen túlhajszolják őket. Youngji viszont persze, hogy azonnal aláírja, hiszen valóban most csöppent bele az idol életbe és azért ez neki élmény.
De amúgy én is reménykedem, hogy a KARA megmarad, hiszen annyi tagváltáson mentek keresztül és annyi év és munka áll a csapat mögött, hogy még ezért is szívszorító lenne olvasni cikket arról, hogy végül felbomlottak. Természetesen a rajongók is, persze akik tényleg szeretik a lányokat és a rajongótáborukba is tartozik velük lennének és nem támadnák meg őket és halmoznák őket azzal, hogy miért? Én ugyanúgy szeretem Jiyoungot is és ő is a biasom azóta Hara mellett, és Nicole szóló albumát is szeretem. De igen, valóban szörnyű, és szívszorító lenne számomra is, hogy az egyik legnépszerűbb és legjobb csapat 8 év után azt mondja, hogy nincs többé.
2015. október 12. 21:08
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Remélem, hogy ez csak egy alaptalan pletyka. :C
2015. október 14. 18:26
Idézet (Minmi @ 2015.10.12. 19:19)
Igen, valóban nem kell az ördögöt a falra festeni ezzel, hiszen a cikk végén ott van, hogy az ebben az évben lévő munkájukat a szerződésük nem "piszkálja", szóval ki tudja... lehet az utolsó pillanatban döntik el, hogy maradnak.
Több okuk is lehetne rá főleg úgy, mint ahogyan olvasgattam néhány cikket a DPS-ről nem a legjobb zenei vállalat, szóval igen lehet okuk rá; lehet nem úgy bántak velük az utóbbi időben, mint ahogyan kéne vagy egyszerűen túlhajszolják őket. Youngji viszont persze, hogy azonnal aláírja, hiszen valóban most csöppent bele az idol életbe és azért ez neki élmény.
De amúgy én is reménykedem, hogy a KARA megmarad, hiszen annyi tagváltáson mentek keresztül és annyi év és munka áll a csapat mögött, hogy még ezért is szívszorító lenne olvasni cikket arról, hogy végül felbomlottak. Természetesen a rajongók is, persze akik tényleg szeretik a lányokat és a rajongótáborukba is tartozik velük lennének és nem támadnák meg őket és halmoznák őket azzal, hogy miért? Én ugyanúgy szeretem Jiyoungot is és ő is a biasom azóta Hara mellett, és Nicole szóló albumát is szeretem. De igen, valóban szörnyű, és szívszorító lenne számomra is, hogy az egyik legnépszerűbb és legjobb csapat 8 év után azt mondja, hogy nincs többé.
Hidd el, bár én nem ismerem őket annyira, hogy még a lábuk méretét is tudjam, tény, hogy van jó néhány olyan daluk, amit rettenetesen imádok, szóval baromira sajnálnám, ha nem lennének többé. Hallottam egyet s mást én is a DSP-ről, de vannak ugyanilyen szemét ügynökségek, csak épp lehet, hogy nem tudjuk róluk. Egyébként a "mi okuk lenne rá?" kérdést nem szó szerint kell értelmezni. Nekem mindegy, ha másik ügynökséghez mennek is, csak Youngjit vigyék magukkal. És itt jön a bökkenő, hogy ez nem olyan egyszerű. Én már annyira megszerettem, hogy hiányozna a KARÁból. Ejha, nem egyszerű ez. Mindenesetre reméljük, hogy együtt maradnak!
2015. október 14. 21:10
|
|
Saranghaeyoovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.24. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 241742 offline
|
Nem a kedvenc együttesem, de azért sajnálnám ha feloszlanának
2015. október 15. 21:15
|
|
nóricicaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 237583 offline
|
DSP miatt lehet okuk abbahagyni. Nem is törődnek a lányokkal! Magasról tojnak rájuk de azért az övéjük a money! Viszont én sem akarom, hogy abba hagyják mert a CUPID egész jó
2015. október 16. 14:05
|
|
Fenrir Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.28. Hozzászólás: 121 Csatolások: 5 Azonosító: 245489 offline
|
soha nem hallottam még róluk
2015. október 25. 21:27
|
|
scandalmomoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 227694 offline
|
A cím alatti kis szöveg egyáltalán nem igaz. Még nem biztos, hogy elhagyják az együttest, de én személy szerint nagyon örülnék neki.
A DSP alapból nem egy túl jó ügynökség, Seung Yeon és Hara is elmondta már, hogy nem szeretnek ott lenni (nem is értem ők miért nem léptek ki tavaly..?) Hara mondta, hogy csak azért van az ügynökségnél még, mert félt, hogy egyedül nem lenne olyan híres (de ugye a szólója sikeres lett, akárcsak SeungYeon-nak szóval nem értem őket..).
YoungJi-t nagyon nem bírom, nem is lenne baj ha feloszlana az együttes, vagy legalább ott hagynák őt, annyira nem illik bele a csapatba és (számomra) rettentő idegesítő.
Persze én is szeretem a Kara-t, de személy szerint ennek örülnék a legjobban..
A DSP alapból nem egy túl jó ügynökség, Seung Yeon és Hara is elmondta már, hogy nem szeretnek ott lenni (nem is értem ők miért nem léptek ki tavaly..?) Hara mondta, hogy csak azért van az ügynökségnél még, mert félt, hogy egyedül nem lenne olyan híres (de ugye a szólója sikeres lett, akárcsak SeungYeon-nak szóval nem értem őket..).
YoungJi-t nagyon nem bírom, nem is lenne baj ha feloszlana az együttes, vagy legalább ott hagynák őt, annyira nem illik bele a csapatba és (számomra) rettentő idegesítő.
Persze én is szeretem a Kara-t, de személy szerint ennek örülnék a legjobban..
2015. december 26. 17:42
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
Őszintén? Nem lepne meg, ha tényleg megtörténne. Nicole meg Jiyoung kilépése után süllyedő hajó a Kara. Valami nagy durranás kéne, hogy újra a toppon legyenek, de a DSP nem tud velük normálisan bánni (mint ahogy egyik csapatával sem).. bár mintha már a kiadó sem fektetne beléjük annyi energiát, hisz sokkal többet is ki lehet hozni belőlük, mint egy Mamma Mia vagy Cupid.
Ha Gyuri, Hara és Seungyeon kiadót is váltana, akkor Youngjit nem hinném, hogy magukkal tudnák vinni (bár talán ez lenne a legjobb ötlet). Ha végül mégis úgy dönt a három lány, hogy elmegy és Youngji nélkül folytatják új kiadónál, akkor kétlem, hogy trióban működnének + szerintem a rajongók nem fogadnának be egy esetleges új tagot (ha az új kiadó megkívánná ezt). Valamint ezzel egy időben, mi lesz Youngjival?
Szóló? Nincs rossz hangi adottsága egyik lánynak sem, de nem hinném, hogy a Karából valaki is megállná a helyét szólistaként (talán Seungyeon, de nem vennék rá mérget). Bár hogy is lesz, nálam nem fognak nagy vizet zavarni, csak Youngjit sajnálnám, ha esetleg sz*rul jönne ki ebből az egészből. És nem, nem utálom a Karát.
Ha Gyuri, Hara és Seungyeon kiadót is váltana, akkor Youngjit nem hinném, hogy magukkal tudnák vinni (bár talán ez lenne a legjobb ötlet). Ha végül mégis úgy dönt a három lány, hogy elmegy és Youngji nélkül folytatják új kiadónál, akkor kétlem, hogy trióban működnének + szerintem a rajongók nem fogadnának be egy esetleges új tagot (ha az új kiadó megkívánná ezt). Valamint ezzel egy időben, mi lesz Youngjival?
Szóló? Nincs rossz hangi adottsága egyik lánynak sem, de nem hinném, hogy a Karából valaki is megállná a helyét szólistaként (talán Seungyeon, de nem vennék rá mérget). Bár hogy is lesz, nálam nem fognak nagy vizet zavarni, csak Youngjit sajnálnám, ha esetleg sz*rul jönne ki ebből az egészből. És nem, nem utálom a Karát.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: