Robert Rodriguez rendezésével a 23 éves énekesnő elkészítette karrierje eddigi leglátványosabb videóját, amely a mai napon jelent meg.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rács mögé került Demi Lovato – klippremier
2015. október 09. 17:35
2015. október 09. 17:37
|
konovalgyuri123új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.12. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 219163 offline
|
Úristen <3 Legeslegjobb ^^
2015. október 09. 17:50
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Szandi, tudod kit ijesztgess, ezzel a címmel.
Egy pillanatra megállt a szívem, de aztán kiderült, hogy mégis, mert ez fantasztikus lett!
Tényleg nem hazudtolta meg magát, egy igazi badass, ahogyan osztogatja a headshotokat, és a pofonokat.
Wááá, a hideg ráz, imádom!
Tényleg nem hazudtolta meg magát, egy igazi badass, ahogyan osztogatja a headshotokat, és a pofonokat.
2015. október 09. 18:05
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Hű, ez valami brutál jó lett!
Mintha egy film előzetesét láttam volna! Elismerésem Demi-nek és a csapatnak!
2015. október 09. 18:44
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Nagyon badass klip lett, ahogy már előre sejtettem is.
Még azt is megbocsátom a rendezőnek, hogy a tipikus "győz a jó" klisét szedte elő.
A Stone Cold pedig tök szép.
A Stone Cold pedig tök szép.
2015. október 09. 18:47
Ejha, jó kis klip lett azt meg kell hagyni. A szám nem jön be, de a képi világ az nagyon akciódús lett
2015. október 09. 19:14
Nagyon kíváncsi voltam már rá hogy milyen lesz, bár nem vártam sokat tőle. Viszont csalódtam benne... Ez annál sokkal jobb mint amit vártam!
A dalt első hallgatásra a szívembe zártam, ritmusos, tetszik a szövege és jó kedvem lesz tőle. A klipp pedig szerintem eszméletlen jó. Deminek ez a stílus jobban áll [főleg ehhez a frizurájához], mint az a vonaglós, amint a Cool For The Summerben mutatott.
A dalt első hallgatásra a szívembe zártam, ritmusos, tetszik a szövege és jó kedvem lesz tőle. A klipp pedig szerintem eszméletlen jó. Deminek ez a stílus jobban áll [főleg ehhez a frizurájához], mint az a vonaglós, amint a Cool For The Summerben mutatott.
2015. október 09. 19:27
Olyan, mint egy akciófilm trailere.
Egyébként tetszik, ötletes, a dalt pedig változatlanul imádom.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: