Élményekben gazdag év áll Taylor mögött, szinte egy perc megállása sem volt, így nem csoda, ha vágyik némi szabadságra.
A teljes cikkhez kattints ide!
Taylor Swift visszavonul?
2015. október 09. 10:19
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. október 09. 12:57
Őszintén én örülnék neki,és akkor talán más hírességek is előtérbe kerülhetnének.Mostmár tényleg sok Taylorból,és igazán én sose szerettem szóval nem érint meg a dolog különösebben.
2015. október 09. 14:04
Megérdemli szerintem is hogy pihenjen. Nagyon elfoglalt, és jól jönne neki ilyen kis pihenés:)
2015. október 09. 14:14
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Dejó lenne egy ideig nem látni a pofáját.......
2015. október 09. 14:15
már örülnék annak hogy taylor el menne pihenésre, mert már marhára elegem van belőle..!!!
2015. október 09. 14:28
Tenyleg megerdemli a pihenest, es nekunk is jot tenne ha egy ideig nem latnank..
2015. október 09. 15:01
|
|
UnchartedPs gamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 2058 Csatolások: 0 Azonosító: 210588 offline
|
Ez megint csak egy riogatás,mint az Avril-os cikk.Csak nem olyan komoly,nem értem miért ez a címe a szerzeménynek,hisz csak annyit nyilatkozott,hogy pihenésre van szüksége.Egyébként egyértelmű,hogy nem látszik rajta a fáradtság,mivel hogy nem gondolnám azt,hogy egy pár klipp készítése és kb. húsz koncert olyan fárasztó lenne egy év alatt.
2015. október 09. 15:31
Kifejezetten rühellem őt, utálom, hogy mindig róla van szó stb...Tényleg nagyon örülnék már neki, ha nem mindig ő lenne a rivaldafényben és nem istenítenék ennyire. De azért az is gáz, hogy mindig ráhozzák a frászt egy adott sztár rajongóira a cikkcímekkel. Az Avril-os miatt és sokan megijedtek-én is- és emiatt is- bár sokan örültek is volna, ha végleges a szabadság.
2015. október 09. 15:34
|
|
ScreamQueensITZY? ITZY! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.11. Hozzászólás: 1007 Csatolások: 1457 Azonosító: 246374 offline
|
El mehetne örökre nyugotan....
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: