A 21 éves énekes Bora Borán kapcsolódott ki a napokban, ám még ez alatt az idő alatt is képes volt felhívni magára a figyelmet, ugyanis a róla készült lesifotókon tisztán kivehető, hogy esze ágában sem volt alsóneműt venni.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Közszemlére tette férfiasságát Justin Bieber (18+)
2015. október 09. 07:34
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. október 09. 11:23
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Ettőkl még a gépem is lefagyott.
1 felhasználónak tetszik:
ariana grande14
2015. október 09. 14:29
|
|
Eroszivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.22. Hozzászólás: 241 Csatolások: 0 Azonosító: 232003 offline
|
A csaj pózolós képeitől frászt kapok.
Amúgy meg kit izgat, hogy meztelenkedett, biztos meleg volt és nudizott egyet.
Az meg, hogy valaki lefényképezi és fel rakta netre már megint egy más dolog.
2015. október 09. 15:37
Hogyha az a Jayde Pierce a barátnője, akkor miért van alig pár képük? Nem mondom azt, hogy ronda a csaj, mert nem, viszont a képek alapján olyan unszimpatikusnak és nagyképűnek tűnik. Akármennyire is utáltam, hogy Selenával volt együtt, mivel szerintem nem illenek össze, még mindig jobb, mint ez a csaj.
On: nem ez volt az első, sem utolsó ilyen eset, nem vagyok meglepődve, nem tartom furcsának, igazából nem is érdekel, ha szégyenlős, ha nem, én úgy elfogadom.
Meg amúgy is, Justinnak nincs nagyon mit szégyenlősködni, hiszen maga az álom.
On: nem ez volt az első, sem utolsó ilyen eset, nem vagyok meglepődve, nem tartom furcsának, igazából nem is érdekel, ha szégyenlős, ha nem, én úgy elfogadom.
2015. október 09. 15:50
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Én már meg sem lepődök. De akkor is... Mi ez a hajszín? o.O
2015. október 09. 15:56
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
A címen jót röhögtem, már ennyi elégvolt ahhoz, hogy elhiggyem, itt nem fognak végbemenni nagy változások.
2015. október 09. 16:08
|
|
szasza192visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.08. Hozzászólás: 486 Csatolások: 5385 Azonosító: 98219 offline
|
elment nyaralni...és meztelenkedett..én is szoktam, csak az nem érdekli senkit se..az meg elég gáz, hogy szállodákban, magán kunyhókban se lehet nyugta az embernek
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.