Egyebkent nem is olyan rossz az a jelmez...
Ashley Benson felbőszítette az állatvédőket
2015. október 09. 07:07
Tenyleg jol kezelte
2015. október 09. 07:54
Ha úgy nézzük nem is tett rosszat!
Nagyon kedves volt tőle a bocsánatkérés!
2015. október 09. 11:24
|
|
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline
|
A lényeg hogy bocsánatot kért!
2015. október 09. 14:14
Kedves, hogy bocsánatot kér, meg minden, de ezzel simán elintézte, amit tett. Szerintem felenie kéne érte, de ő egy sztár, hát persze, így már nem is fontos....
2015. október 09. 17:57
|
|
RenaXxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 253 Csatolások: 0 Azonosító: 206336 offline
|
Flower...Love mit szeretnél börtönbe zárni egy instagram poszt miatt? Nem ő ölte meg Cecilt... Egyébként nem csak bocsánatot kért hanem pénzt is adományozott... és amúgy pont azért ilyen "fontos" mert sztár.. máskülönben senki nem is szólt volna egy mukkot sem így meg rászált a média... Ne érts félre nem elvakult rajongó vagyok de amit írtál annak semmi értelme..
2015. október 09. 21:24
Ilyesmivel tényleg nem szabad viccelődni, de legalább kapcsolt és elnézést kért.
2015. október 10. 10:40
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Úristen lelőni nem akarjátok néhány kommentelő úgy tesz mintha megölt volna valakit hülyeséget csinált kész. Könnyen beszél mindenki magas lóról ,hogy ízléstelen meg szégyelje magát van egy jó hírem ti sem vagytok szentek azért mocskolni valakit mert egy lelőtt oroszlán nevét megemlítette a jelmeze kapcsán nem normális. Ne értsetek félre nagy állatbarát vagyok felőlem lehet akárki de kezdik elfelejteni az emberek a fontossági sorrendet.Kiváncsi vagyok a sok mocskolodó ha választani kéne a szüleit lőné le vagy egy oroszlánt ami épp szét akarja szedni őket
2015. október 10. 11:08
|
|
Fenrir Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.28. Hozzászólás: 121 Csatolások: 5 Azonosító: 245489 offline
|
basszátok meg barom állatkinzók és azok akik nem értik meg hogy az állatokat nem olni kell! nem haragszom rá, orulok hogy bocsanatot kert... srry
2015. október 10. 11:24
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Nyilván nem volt szándékos, de akkor is érzéketlen volt amit elõször kiírt. Nyilván tisztában van vele mennyien követik és tartják példaképnek, ezért is gondolkozhatott volna mielõtt kiírt egy szerinte humoros mondatot az egyik legnagyobb közösségi oldalra. De persze lehet, hogy csak én vagyok hülye, hogy megértsem ezt, mindenesetre én mindig meggondolom a mondandómat mielõtt nyilvánosságra hoznám azt.
2015. október 10. 18:28
Ez a poszt nem volt valami előnyös!
Az a hülye vadász lelőtte Cecilt, pedig nagyon szép oroszlán volt... Ashley meg erre hivatkozik, amikor jelmezbe búj... De legalább jóvátette a hibáját! Nem hiszem, hogy ártó szándéka lett volna!
2015. október 10. 18:29
Rendes hogy legalább bocsánatot kért. Egyébként egész jó az a jelmez!
2015. október 10. 18:33
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
Igen legalább bocsánatot kért, de azt nem értem, hogy ahhoz miért kellett a menedzsmentje,hogy kijavítsák a posztot. Egy két gombnyomás lenne a telefonján. Mondjuk legalább adományozott, de gondolom a menedzsmentje mondta neki. Olyan nagy bűnt azért nem követett el,de meggondolhatta volna, hogy mit ír.
2015. október 10. 21:08
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
hááát nem hiába van az amondás,hogy mielött cselekszel gondold meg mit teszel
vagy nah ilyesmi
elég durva volt tőle :/ nahde leglább felhívták rá a figyelmét
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: