Súlyos beteg volt Selena Gomez
2015. október 08. 17:26
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
jennymiley00, teljesen igazad van. Sok érzéketlen, önző fafej, már bocs...
2015. október 08. 17:59
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Semmi álszentség nincs abban, hogy elmesélte, milyen betegséggel és hogyan küzdött meg. Más sztárról is tudok, aki utólag mesélte ezt el. Selena alapvetően mindig is szimpatikus volt számomra. A mostani dalait már egyáltalán nem is hallgatom, mert nem az én stílusom, ennek ellenére kedvelem őt, mert sok olyan dolgot tesz, ami miatt még mindig szimpatikus nekem. Szóval nagyon örülök, hogy már jól van.
2015. október 08. 18:31
Valami nem stimmel ezzel..........
vagy én vagyok undorító, vagy ő #ezvan
vagy én vagyok undorító, vagy ő #ezvan
2015. október 08. 18:51
|
|
ariana grande14tattooed girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 104 Azonosító: 228631 offline
|
Juj.. nagyon sajnálom!
2015. október 08. 19:58
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Jó rendben sokan utáljátok de ez nem azt jelenti hogy szívtelenek kell vele lenni ! Szerintem képzeljétek magatokat a helyébe neki sem lehet könnyű !
2015. október 08. 20:00
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Nagyon jól meg birkózott vele
2015. október 08. 20:06
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Lassanként mosr kezdek rájönni,hogy én ia rosszul gondolkodtam Selenáról. Bár nem írtam soha rosszat,de nem igazán értettem meg. Ezt az interjút olvasva megértettem. Ne haragudj, ha megbántottalak bármikor Selena!!! És kérem szépen, ne írjatok több rosszat róla. Ha nem tetszik valami, akkor tartsátok magatokban, ha pedig tetszik, nyilvánítsátok ki!! Kérlek, Ti sem szeretnétek,ha folyamatosan szidnának.
Selena mosr felszedett pár kilót..ÉS????? attól még Ő ő. Hagyjátok békén!! Azt mondjátok,hogy eledetek van abból,hogy minden interjúban erről beszél és ez milyen unalmas már...pedig nem lehet,hogy azért beszél róla, mert TI beszéltek folyton erről, utálkoztok...és addig fog erről beszélni, ameddig ezt csináljátok. Az igaz,hogy ez az új stílus amiben énekel most, nem a kedvencem,de ha Ő így érzi magát jól, akkor teljes mértékben támogatom. Nem vagylk rajongója,de megvédem. Hol vannak mkst a Selenátorok????? N véditek meg a kedvenceteket??? Gyerünk írjarok Neki mindem jót!! Köszönjétek meg Neki,hogy szebbé tette az életeteket. Úgy érzem Selenának most erre van szüksége. Meg kell tudnia, éreznie kell,hogy mennyien szeretik és értékelik!! Tudnia kell,hogy nem csak az utálók léteznek, hanem a rajongók is!!
Selena!! Minden jót Neked!!
Selena mosr felszedett pár kilót..ÉS????? attól még Ő ő. Hagyjátok békén!! Azt mondjátok,hogy eledetek van abból,hogy minden interjúban erről beszél és ez milyen unalmas már...pedig nem lehet,hogy azért beszél róla, mert TI beszéltek folyton erről, utálkoztok...és addig fog erről beszélni, ameddig ezt csináljátok. Az igaz,hogy ez az új stílus amiben énekel most, nem a kedvencem,de ha Ő így érzi magát jól, akkor teljes mértékben támogatom. Nem vagylk rajongója,de megvédem. Hol vannak mkst a Selenátorok????? N véditek meg a kedvenceteket??? Gyerünk írjarok Neki mindem jót!! Köszönjétek meg Neki,hogy szebbé tette az életeteket. Úgy érzem Selenának most erre van szüksége. Meg kell tudnia, éreznie kell,hogy mennyien szeretik és értékelik!! Tudnia kell,hogy nem csak az utálók léteznek, hanem a rajongók is!!
Selena!! Minden jót Neked!!
2015. október 08. 20:36
Igazán mesterien sajnáltatja önmagát. Jó megértjük, kemoterápiára járt, de meggyógyult. Másnak sokkal súlyosabb betegségekkel küszködnek, és ha még ugyanaz lenne a bajuk, nam kürtölnék világgá. Kit érdekel, hogy felszedett pár kilót? Nem mindegy, hogy gebe vagy nem? Miért nyomatja ezt a szöveget századjára...már így is tudjuk, hogy elégedetlen önmagával, nem kell fokozni.
2015. október 08. 20:59
|
|
kutyuli2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 230757 offline
|
Selena egy hős aki minenki számára példa.
Reméllem kitart úgyanígy ahogy eddig
Reméllem kitart úgyanígy ahogy eddig
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: