Úgy tűnik, hogy a Freelee The Banana Girl névre hallgató blogger nem bír magával és egyre több embernél szeretné kihúzni a gyufát. Ez alkalommal az ismert 25 éves beautygurut, Zoellát pécézte ki magának.
A teljes cikkhez kattints ide!
Freelee the Banana Girl kipécézte magának Zoellát az életmódja miatt
2015. október 08. 10:15
Ez tok hulyeseg...
Nem ertem miert erdekli hogy a masik videos mit eszik. Engem nem erdekelne, mindenki a sajat eletet eli.
Nem ertem miert erdekli hogy a masik videos mit eszik. Engem nem erdekelne, mindenki a sajat eletet eli.
2015. október 08. 15:25
|
|
littleliarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.18. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 236180 offline
|
mindenki saját dolga,hogy milyen életmódot folytat,szóval szegény csaj egy kicsit hülye
2015. október 08. 15:28
Uramisten cyber cicaharc
nekem is van pár kedvenc youtuberem, de azért azt soknak tartom, hogy sokan sztárként tekintenek rájuk meg cikkeznek és a "rajongóik" másokat zaklatnak oO Ez annyira éretlen
2015. október 08. 17:45
Ez komoly?? Ez a Freelee akárki emiatt kritizál és bánt másokat??? Hát teljesen nem normális, hogy ilyesmiken is fel tudja magát húzni! Ne törődjön másokkal, mindenki magával! Ilyen ügyekben meg pláne...
2015. október 08. 18:06
Na ne.
Szerintem rengeteg olyan ember van, aki imádja a kutyáját és mellette eszik disznóhúst vagy sonkás pizzát. Persze, megrázók ezek a videók, és valamilyen szinten sajnálom őket. De ha most hirtelen úgy döntenék, hogy vegán leszek, akkor megeszi majd valaki más helyettem a húst. Így is úgyis meg fogják ölni az állatokat. Amúgy meg ne ő döntse már el, hogy kinek kell életstílust változtatni könyörgöm.
Mindenki úgy éli az életét, ahogy szeretné. Ennyi.
2015. november 04. 21:10
|
|
xxxCuteGirlxxxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.10. Hozzászólás: 102 Csatolások: 8 Azonosító: 246320 offline
|
Huhh. Van kutyám, macskám, halam, csirkém, papagájom, sünim. Mégis eszek húst, micsoda kegyetlen és gonosz ember vagyok. Emberek, fogjátok már fel. Attól, hogy valaki vega/vegán, nem kel hittérítőnek lennie. Zoe így érzi jól magát, hogy jön ide ahhoz ez a Freelee vagy ki a csoda, hogy szidja, csak mert nem úgy él, ahogy őfelsége akarja? -.-"
2016. február 13. 01:24
Nem szeretem Zoellát, és isten ments, hogy védelmére keljek, de...
B*TCH JUST SHUT THE F*CK UP ALREADY
B*TCH JUST SHUT THE F*CK UP ALREADY
2016. augusztus 20. 12:24
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Szerinte ez a Banana vagy ki rasszista...csak kicsit máshogy értelmezve:D
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: