Elizabeth Gilliesszel váltott csókot Ariana Grande
2015. október 07. 15:36
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Én ugyanazt tudom mondani,mint amit paska írt.
2015. október 07. 15:43
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Szeintem csak viccből volt az egész, egyébként is az ő dolguk.
2015. október 07. 15:50
Jaj, hát nem tök mindegy hogy ki mit rak fel?:'D Szerintem neked se mondja meg senki hogy mit rakj fel és mit nem. Egyébként örülök hogy ennyire jóba vannak, és szerintem ez a szájrapuszi ez csak egy kis baráti viccelődés volt.
2015. október 07. 15:56
Valószínű csak vicc volt meg ahogy nézem a videót nem volt annyira nagy csók, csak egy kisebb puszi. Azt meg gondolom viccből írhatta hogy csak véletlenül töltötte fel.
2015. október 07. 15:59
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Én egy jót nevettem rajtuk
Egyébként pedig biztos poénból csinálták, mivel visszaszámoltak 3-1-ig, és maga a puszi se tartott 1 mp-nél tovább.
2015. október 07. 16:01
Jó volt!
De ki nyerít olyan durván a háttérben? Miatta romlott az esztétikai élvezet.
2015. október 07. 16:19
|
|
emesemesi15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.26. Hozzászólás: 79 Csatolások: 2 Azonosító: 250084 offline
|
Viccből csinálták, de röhögtem egy jót
AAri hogy nevetett
2015. október 07. 16:33
|
|
Debby brightvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.29. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 204796 offline
|
Nagyon nagyon nagyon de nagyon szeretem Ariana Grandet! Nem csak a hangja hanem az elragadó és egyedi stílusa miatt de komolyan ki az aki rajta kívül a macska fülekről a pink ruhákról és gyönyörű pofijáról ismert?
Nagyon bájos és már vagy 3 éve a kedvenc énekesnőm
De ez engem nagyon meglepett mivel követem instagrammon (és egész nap fennt vagyok khmm) egyből megláttam a videót és nem tudtam mit mondjak!! elképedtem és kicsit csalódtam benne! Egyből is írtam neki a videó alá "hogy most egy kicsit utállak Ari"!! Nekem kicsit fura volt és gondoljatok bele hogy ezt egy olyan lány mondja aki imádja!!!!
2015. október 07. 17:09
Az a visitozas, azt hittem kiszakad a dobhartyam.
Mindenesetre veletlenul feltolteni.... komolyan azt gondoltak hogy elhiszik az emberek?
Jo, vicc volt de akkor is.
Mindenesetre veletlenul feltolteni.... komolyan azt gondoltak hogy elhiszik az emberek?
Jo, vicc volt de akkor is.
2015. október 07. 17:13
Semmi baj a puszival még azzal se, hogy "véletlenül" töltötte fel, de mi ez az eszetlen visítozás?! Mintha disznót vágnának
#eszükamennyilátszik
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.