A Librinek köszönhetően kezembe vehettem Nasira Güzelik igaz történeten alapuló regénysorozatának első részét, mely az 1500-as évekbe kalauzolja vissza az olvasót.
A teljes cikkhez kattints ide!
Elolvastuk! Nasira Güzelik: Hárem és szerelem
2015. október 06. 09:05
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. október 06. 11:20
|
|
Bertinaporg |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.17. Hozzászólás: 1217 Csatolások: 102 Azonosító: 219449 offline
|
A Szulejmán sorozatnak köszönhetően nagyjából megismertem a történetet, de mivel ott eléggé el vannak ferdítve a dolgok, lehet érdemesebb lenne a könyvet elolvasni.
Bár nekem soha nem volt szimpatikus Hürrem, hiába tudom hogy milyen dolgokon kellett keresztülmennie.
2015. október 06. 16:41
Remek kis könyvbemutató! Bár a Szulejmán sorozatot nem tartom valami jónak, remélem a könyv jobb! Mindenesetre felkeltette az érdeklődésemet, bár Hürrem szerepét én sem kedvelem! Kiállhatatlan nőszemély volt...De nem volt egyszerű a sorsa, és okos és szép is volt, na meg persze céltudatos, így elérte a céljait!
2015. október 06. 18:10
|
|
Dóra119*Los Angeles* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.28. Hozzászólás: 2156 Csatolások: 17 Azonosító: 232436 offline
|
Én magam is elszeretném olvasni, de sajnos nem jutottam el odáig, hogy el is olvassam. Nekem a sorozat is tetszik, de így, hogy jobban be lett mutatva még jobban tetszik. Biztos, hogy elfogom olvasni.
2015. október 06. 21:03
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Biztosan megfogom szerezni és elolvasni :$
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: