Érdekes ez a stílus Dove-tól, de tetszik. Sokkal jobb, mint pl. Selena azonos stílusú próbálkozásai az utóbbi hetekben
Közös dallal jelentkezett Dove Cameron és Ryan McCartan
2015. október 06. 16:56
Alex & Sierra Disney-kiadás.
Érdekes ez a stílus Dove-tól, de tetszik. Sokkal jobb, mint pl. Selena azonos stílusú próbálkozásai az utóbbi hetekben
2015. október 06. 17:39
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Gondolom, arra már mindenki rájött, hogy a Disneynél nem kell hű de nagy tehetség, csak legyél szép és vékony. Nem mondom, hogy Dove nem tehetséges, de tipikus hollywoodi csinibaba, szőke hajjal, tökéletes testalkattal, és agyonsminkelt arccal. És azt sem mondom, hogy nincs hangja, de szerintem teljesen átlag jó hang. És nekem ne mondja senkit, hogy addig ne beszéljek, amíg le nem tettem valamit az asztalra, mert a sztárok mind Hollywoodban vagy Amerikában élnek, és Magyarországon ha el is érsz valamit, azt senki más nem tudja. Nem járok 17 évesen meghallgatásokra, mert itt érettségi kell, ha akarsz valamit kezdeni magaddal.
2015. október 06. 18:33
Szerintem nem olyan rossz a dal, viszont az egészet csak Dove énekelte, akinek amúgy kissé át lett színezve a hangja. Az amit a Liv & Maddieben énekel, az szerintem teljesen más. A klipp stílusa is tetszik.
De. Mivel Dove Disney sztár leginkább 7-10 éves lányok rajonganak értük és akármilyen klippeket is csinál akkor is Disney-sztár marad. Vegyük példának Mileyt, akinek évek óta látjuk újabb és újabb botrányait, de akkor is mindig felemlítik a Disneys mivoltját. Mellesleg szerintem részben ez is tette tönkre a csajt, de ez már mellékes. Vagy Selena. Ezer éve elkerüli a Disneyt, de mégis mindig ex-Disney sztárként emlegetik, elvégre évekkel ezelőtt igazi Disney „királynő” volt, akármilyen dalokat csinál sosem fogják elfelejteni hogy egykor minden füzeten, mappán, kulacson, ceruzán, tolltartón, uzsonásdobozon, tollon ott volt az ő képe valamint a Disney fémjelzés. Oké, Doveot nem nyomtatják rá mindenre, mert még a Violetta-mánia van, de ma ő és Olivia a legnagyobb Disneys sztárok. Persze, ha mondjuk egy kevésbé ismert Disney (vagy Disney XD)-sztár térne hasonló útra (pl. Paris Berelc) talán nem ismételgetnék folyton a csatornáját, de ha Dove ezzel felnőttes akar lenni, nem hiszem hogy összejönne neki. Mondjuk nekem nincs bajom vele, szép és van egy kis tehetsége is, de szerintem csak a Disney-sztár színvonalat éri el.
De. Mivel Dove Disney sztár leginkább 7-10 éves lányok rajonganak értük és akármilyen klippeket is csinál akkor is Disney-sztár marad. Vegyük példának Mileyt, akinek évek óta látjuk újabb és újabb botrányait, de akkor is mindig felemlítik a Disneys mivoltját. Mellesleg szerintem részben ez is tette tönkre a csajt, de ez már mellékes. Vagy Selena. Ezer éve elkerüli a Disneyt, de mégis mindig ex-Disney sztárként emlegetik, elvégre évekkel ezelőtt igazi Disney „királynő” volt, akármilyen dalokat csinál sosem fogják elfelejteni hogy egykor minden füzeten, mappán, kulacson, ceruzán, tolltartón, uzsonásdobozon, tollon ott volt az ő képe valamint a Disney fémjelzés. Oké, Doveot nem nyomtatják rá mindenre, mert még a Violetta-mánia van, de ma ő és Olivia a legnagyobb Disneys sztárok. Persze, ha mondjuk egy kevésbé ismert Disney (vagy Disney XD)-sztár térne hasonló útra (pl. Paris Berelc) talán nem ismételgetnék folyton a csatornáját, de ha Dove ezzel felnőttes akar lenni, nem hiszem hogy összejönne neki. Mondjuk nekem nincs bajom vele, szép és van egy kis tehetsége is, de szerintem csak a Disney-sztár színvonalat éri el.
2015. október 06. 19:36
|
|
szoffancskaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.13. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 227519 offline
|
Szerintem jó a klip és a dal is.
2015. október 07. 19:00
|
|
csak_egy_lányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.08. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 246151 offline
|
A dal nem az én stílusom, de a klip nagyon jó lett
2015. október 22. 13:53
Szerintem szörnyű, az egész dal olyan műnek hat. :/
2016. február 22. 19:20
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
Nem nagy cucc ez a két ember már nem azért engem egyik sem nyűgözött le idáig
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: