Ismét kifogástalan volt Lady Gaga megjelenése
2015. október 05. 18:35
Idézet (joly87 @ 2015.10.05. 13:18)
Jó hatással van rá a pasi.
Nem hinném hogy pontosan ő az oka, mert akkor is együtt voltak, amikor Gaga nagyon extrém volt.
2015. október 05. 19:04
Nem vagyok egy nagy Gaga rajongó, de tényleg nagyon jól néz ki
Mostanában sokat változott a megjelenése, az extrémebb cuccai is jók voltak, így viszont nagyon elegáns.
Ui:Amúgy meg tudná valaki mondani, hogy az AHS-ben kit játszik? Már egy csomó helyen kerestem, de nem találtam meg a karaktere nevét... :/
Ui:Amúgy meg tudná valaki mondani, hogy az AHS-ben kit játszik? Már egy csomó helyen kerestem, de nem találtam meg a karaktere nevét... :/
2015. október 05. 19:52
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
szerintem mindig hibátlanul fest
az elmúlt egy évben nagyon megkedveltem és most hogy az AHS-hez is köze van abszolút kedvenc lett:D
2015. október 05. 20:00
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
tényleg más lett
2015. október 05. 21:06
|
|
Pinky Lilimythical beast |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 1562 Csatolások: 44 Azonosító: 208704 offline
|
Gyönyörű
2015. október 05. 21:20
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Lady Gaga imádlak!!!! Nagyon szél a ruhája. De remélem igy is Mother Monster marad.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: