Starity

Tiffani Thiessen - Mercedes Fashion Week - /9x/

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2005. március 17. 21:58 #1
Steve-O
Steve-O
-
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 4841
Csatolások: 1052
Azonosító: 70
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
2005. március 17. 22:31 #2
- törölt felhasználó -    
Fashion Week mi???
Akkor miért nem vesz föl kicsit szebb ruhát? wink.gif Nem értem. sad.gif
Vonzó, fiatal Nő, aki még viselhetne olyan ruhákat, hogy a férfiak lefordulnának a székről, de nem...Ő nem mad.gif
Hát miért dolgozik annyi ember a Chanel-nál, a Gucci-nál.... Azért, hogy a sztárok a túrkálóból vásároljanak? reklamalo.gif
Ehhh :legyint:

Köszi a képeket, azért Tiffany szép és kedvelem! beer.gif
2005. március 17. 22:37 #3
Marha
Marha
Kwisatz Haderach
Hozzászólás: 3381
Csatolások: 21993
Azonosító: 6
A Mercedes-Benz Fashion Week egy MB által szponzorált divatbemutató-sorozat. Rengeteg sztár jelenik meg, na de nem a kifutón, hanem a közönség soraiban. A turkálósdiról meg annyit: attól, hogy valaki világsztár, még nem kell állandóan guccsiban, zsánpólgoltyiéban feszítenie. Tiffani farmerban-szakadtpólóban is gyönyörű (meg abban a hacukában is amiben itt látható, amiért pedig feltehetően többet fizetett, mint amennyit egy év alatt keresek), és a legtöbb "dizájner" cucc legalapvetőbb ismérve, hogy ##### kényelmetlen - má' elnézést. 110.gif
2005. március 17. 22:46 #4
- törölt felhasználó -    
Az oké, hogy Ő a nézőtéren ül. Ha színházba megy az ember, akkor nem áll ki a színpadra, de a nézőtéren is kinéz valahogy. Abban igazad van, hogy nem feltétlenül kell az említett márkákban feszítenie...érezze jól magát a ruhájában, de úgy hogy nekem is teccen _nevet.gif
2005. március 17. 22:48 #5
Marha
Marha
Kwisatz Haderach
Hozzászólás: 3381
Csatolások: 21993
Azonosító: 6
Én mondog a NŐT nézem. Sohasem a ruhát. Csak ezért mondtam. Legtöbbször (mint most is) észre sem vettem, hogy mi van rajta, mert nem érdekel. 110.gif

PS Mellesleg nekem semmi gondom ezzel a hacukával rajta, szerintem jól áll neki.
2005. március 18. 08:18 #6
joe_r
joe_r
Tündérke™ Addict

StátuszRest in peace Nicky "The Kentucky Kid" Hayden
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15114
Csatolások: 6612
Azonosító: 44
Idézet(Marha @ 2005, March 17. - 22:37)
Tiffani farmerban-szakadtpólóban is gyönyörű...
[right][/right]

blush.gif wub.gif blush.gif wub.gif blush.gif

Ott a pont, jól beszélt a Marha. beer.gif beer.gif beer.gif

Idézet(Marha @ 2005, March 17. - 22:37)
...és a legtöbb "dizájner" cucc legalapvetőbb ismérve, hogy ##### kényelmetlen - má' elnézést. 110.gif
[right][/right]

Legalábbis a nagy többsége.
Időnként azért van olyan divatbemutatól, amin igenis kényelmes, hordható ruhákat mutatnak be. Csak itthonról például Náray Tamás vagy Zoób Kati, vagy külfüldön Armani, és még néhány.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok