Tiffani Thiessen - Mercedes Fashion Week - /9x/
2005. március 17. 22:31
Fashion Week mi???
Akkor miért nem vesz föl kicsit szebb ruhát?
Nem értem.
Vonzó, fiatal Nő, aki még viselhetne olyan ruhákat, hogy a férfiak lefordulnának a székről, de nem...Ő nem
Hát miért dolgozik annyi ember a Chanel-nál, a Gucci-nál.... Azért, hogy a sztárok a túrkálóból vásároljanak?
Ehhh :legyint:
Köszi a képeket, azért Tiffany szép és kedvelem!
Akkor miért nem vesz föl kicsit szebb ruhát?
Vonzó, fiatal Nő, aki még viselhetne olyan ruhákat, hogy a férfiak lefordulnának a székről, de nem...Ő nem
Hát miért dolgozik annyi ember a Chanel-nál, a Gucci-nál.... Azért, hogy a sztárok a túrkálóból vásároljanak?
Ehhh :legyint:
Köszi a képeket, azért Tiffany szép és kedvelem!
2005. március 17. 22:37
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
A Mercedes-Benz Fashion Week egy MB által szponzorált divatbemutató-sorozat. Rengeteg sztár jelenik meg, na de nem a kifutón, hanem a közönség soraiban. A turkálósdiról meg annyit: attól, hogy valaki világsztár, még nem kell állandóan guccsiban, zsánpólgoltyiéban feszítenie. Tiffani farmerban-szakadtpólóban is gyönyörű (meg abban a hacukában is amiben itt látható, amiért pedig feltehetően többet fizetett, mint amennyit egy év alatt keresek), és a legtöbb "dizájner" cucc legalapvetőbb ismérve, hogy ##### kényelmetlen - má' elnézést.
2005. március 17. 22:46
Az oké, hogy Ő a nézőtéren ül. Ha színházba megy az ember, akkor nem áll ki a színpadra, de a nézőtéren is kinéz valahogy. Abban igazad van, hogy nem feltétlenül kell az említett márkákban feszítenie...érezze jól magát a ruhájában, de úgy hogy nekem is teccen
2005. március 17. 22:48
|
|
MarhaKwisatz Haderach |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 04.10.07. Hozzászólás: 3381 Csatolások: 21993 Azonosító: 6 offline
|
Én mondog a NŐT nézem. Sohasem a ruhát. Csak ezért mondtam. Legtöbbször (mint most is) észre sem vettem, hogy mi van rajta, mert nem érdekel. 
PS Mellesleg nekem semmi gondom ezzel a hacukával rajta, szerintem jól áll neki.
PS Mellesleg nekem semmi gondom ezzel a hacukával rajta, szerintem jól áll neki.
2005. március 18. 08:18
|
|
joe_rTündérke™ Addict |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 04.10.09. Hozzászólás: 15114 Csatolások: 6612 Azonosító: 44 offline
|
Idézet(Marha @ 2005, March 17. - 22:37)
Tiffani farmerban-szakadtpólóban is gyönyörű...
[right][/right]
[right][/right]
Ott a pont, jól beszélt a Marha.
Idézet(Marha @ 2005, March 17. - 22:37)
...és a legtöbb "dizájner" cucc legalapvetőbb ismérve, hogy ##### kényelmetlen - má' elnézést. 
[right][/right]
[right][/right]
Legalábbis a nagy többsége.
Időnként azért van olyan divatbemutatól, amin igenis kényelmes, hordható ruhákat mutatnak be. Csak itthonról például Náray Tamás vagy Zoób Kati, vagy külfüldön Armani, és még néhány.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: