A Flare magazin Selena Gomezt választotta novemberi száma címlaplányának, a vele készült interjújában pedig az énekesnő őszintén mesélt arról, mi mindenen kellett keresztülmennie az elmúlt egy évben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez büszke arra, hogy nem kellett csalódnia az ítélőképességében – interjú
2015. október 04. 09:40
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. október 04. 10:06
Egész jó lett a cikk. Nem gondoltam volna, hogy ennyire intelligens. Nagyon sok igazság van a szavaiban és olvasva őket, érezhető, hogy őszintén beszél. A leginkább ami megfogott az az a kérdés volt mikor a riporter megkérdezte, hogy mivel biztatná azokat hölgyeket akiknek a mindennapi életük része az internet,média...
A többi is válasz is nagyon jó, de szereintem ebben a pár mondatban minden benne van.
"Ez az egész nem valódi. Senki nem valódi, ahogy a kommentek sem igazak. Ez különösen a nőknek és a lányoknak nehéz, akik azt hiszik, úgy kell kinézniük, mint ezeken a képeken. Tudom, hogy én is posztoltam képeket, amikor jól néztem ki egy-egy outfitben és jól is éreztem magam bennük, de én nem teszek közzé olyasmit, hogy Így megyek az utcára és társaik. Számtalan előnytelen képet találhatsz rólam a Google-ön. Bárhol megtalálhatod őket, de engem nem érdekel."
A többi is válasz is nagyon jó, de szereintem ebben a pár mondatban minden benne van.
"Ez az egész nem valódi. Senki nem valódi, ahogy a kommentek sem igazak. Ez különösen a nőknek és a lányoknak nehéz, akik azt hiszik, úgy kell kinézniük, mint ezeken a képeken. Tudom, hogy én is posztoltam képeket, amikor jól néztem ki egy-egy outfitben és jól is éreztem magam bennük, de én nem teszek közzé olyasmit, hogy Így megyek az utcára és társaik. Számtalan előnytelen képet találhatsz rólam a Google-ön. Bárhol megtalálhatod őket, de engem nem érdekel."
2015. október 04. 10:09
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Büszke vagyok rá.
2015. október 04. 10:17
nagyon szép a képeken, és nagyon jó lett az interjú is<33
2015. október 04. 10:28
Jó cikk, viszont már kicsit unom Sel-t. De most még a képek is jók!
2015. október 04. 10:31
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Jó lett az interjú, viszont a képek nem igazán tetszenek.
2015. október 04. 11:28
|
|
Tringerbogiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.21. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 244000 offline
|
Ez egyre csúnyább!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: