Meghalt Avril Lavigne?
2015. október 03. 10:39
Ez tényleg nagy hülyeség volt! Megijedtem, hogy tényleg meghalt! Gáz, hogy miket hitetnek el az emberekkel, ez lett volna a cikk lényege. De az író kitalálhatott volna valami más címet, hogy ne jöjjön rá a szívbaj Avril rajongóira -.-
2015. október 03. 10:42
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Hát ez marha nagy hulyeség!!!!!!!!!
2015. október 03. 10:49
|
flamingo1017új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 250179 offline
|
Úristen mikor megláttam a cimet, majdnem szívinfarktust kaptam
nagyon szeretem Avril-t...borzasztó h miket hitetnek el emberekkel...
2015. október 03. 10:56
|
|
Elza Fostervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.10. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 243663 offline
|
Kurvara gratulalok a cikk szerzojenek. H lehet ekkota idiota?
2015. október 03. 11:05
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Ez még viccnek is rossz volt. -.-
2015. október 03. 11:13
Én személy szerint örülök, hogy vannak olyan blogok, ahol rávilágítanak arra mennyi mindent ki tud találni, felfújni és evvel más embereket átverni a média. Azonban, azt teljes mértékben elítélem, hogy más halálhírét vetették fel példának.
Nem mondhatnám, hogy rajongója vagyok Avril-nek (van egy két száma, amit mondjuk szeretek), de ha más hírességről is lett volna szó, még akkor is azt kell mondanom, hogy én is a szívemhez kaptam. A szöveg elég nagy butaság, viszont ha tényleg próbálkozott már öngyilkossággal, akkor nem ilyen címet adnék neki (mégha ütősnek is kell lennie), amitől szívrohamot kapnak a rajongók.
Bárki más megijedne, ha korábban híreszteltek már hasonlót, ami szerencsére sikertelen eredmény volt.
Bárki más megijedne, ha korábban híreszteltek már hasonlót, ami szerencsére sikertelen eredmény volt.
2015. október 03. 11:19
Ez még viccnek is rossz. De a legnagyobb szánalom, hogy ezt valaki még el is hiszi. Kareast, egyetértek.
2015. október 03. 11:28
|
|
Violetta2003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 224541 offline
|
Már 31?!Siman letagadhatna legalbbb7-8 évet...Ilyennel nem kéne viccelődni,meg kísérletezgetni,mert ez komoly dolog...de tenyleg azt bizonyitja,hogy az emberek mennyire de mennyire naivak.....
2015. október 03. 11:53
Hát ez egy orbitális hülyeség volt. Nem is értem, hogyan lehet ilyeneket kitalálni és terjeszteni...valaki most is nagyon rá ért.
2015. október 03. 11:55
Ez most nagyon tetszett...
Hol is kezdjem? Ötletes sztori, ijesztő, meg minden, de ez csak ilyen mesének jó, hogy a hiszékenyeket átdobják a palánkon. El nem tudom képzelni egyáltalán azt, hogy ezt valaki akár egy másodperc ezredrészére is elhitte volna. Mostanában valahogy az a divat, hogy más hírességek halálhírét terjesszék... Nagyon ötletgazdag!
Hol is kezdjem? Ötletes sztori, ijesztő, meg minden, de ez csak ilyen mesének jó, hogy a hiszékenyeket átdobják a palánkon. El nem tudom képzelni egyáltalán azt, hogy ezt valaki akár egy másodperc ezredrészére is elhitte volna. Mostanában valahogy az a divat, hogy más hírességek halálhírét terjesszék... Nagyon ötletgazdag!
2015. október 03. 12:00
Egy Avril Lavigne halálhírét terjesztették-kaliberű cím közel sem lenne ennyire röhejes.
2015. október 03. 12:13
Azt hittem, az internet már nem tud meglepetéseket okozni. Tévedtem.
2015. október 03. 12:14
Fúúú...Nem ezt a címet kellett volna adni a cikknek.-.-
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: