Elárulta első csókjának történetét Kylie Jenner
2015. október 03. 23:42
csak én vagyok akkora barom, hogy 16 éves leszek holnap, és nem az, hogy nem csókolóztam, de még egy szájra puszit sem kaptam soha? hát....ööööö..na mindegy. mondjuk szerintem erről rhadtul felesleges volt cikket írni. nem értem, mostanában mi van a starity-vel: feleslegesebbnél feleslegesebb cikkek jelennek meg.
2015. október 04. 08:57
|
|
Sophie Clarkúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 249817 offline
|
walessy, csak egyetérteni tudok veled. Egyre több a semmitmondó, felesleges cikk
2015. október 04. 09:49
|
|
EmmaOliviaHolt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.22. Hozzászólás: 755 Csatolások: 71 Azonosító: 237600 offline
|
Feketerózsa, amúgy egyetértek
2015. október 04. 10:22
|
|
PeaceLoveEmpathy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.21. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 226425 offline
|
végre békében halhatok meg hogy tudom ezt a létfontosságú információt:D
2015. október 04. 17:09
|
|
AdrianneBieberGarrixúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.04. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 250356 offline
|
Erre az infóra má k*rva szükségem volt!
ki a f*szt érdekel...
2015. október 04. 20:32
Miért lenne ribanc?Csak mert csókolózót?Senki sem kért meg titeket arra, hogy rákattintsatok erre a cikkre és egy utálkozó hozzászólást küldjetek és írjátok még oda azt is, hogy milyen felesleges.Ha nem érdekel titeket akkor ne törődjetek vele és éljétek tovább az életeteket és ne az övével foglalkozatok.Nem értem, hogy egy csókból miért kell ekkora ügyet csinálni."ám élete első igazi csókjáig 13 éves koráig várnia" úgy érzem ezt a mondatót sokak félreértették.
2015. október 04. 21:29
|
|
Phoenix Wentzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.29. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 244292 offline
|
De szánalmasok vagytok!
Azért mert 13 évesen már csókolózott r.banc? Tudjátok mi az a r.banc? Mert aki nem tudja, nem kéne használnia a szót!! Nem szívelem a csajt, de ez már durva hogy bármit csinál, már mindenki szidja a neten. Ugyan máár! Biztosan nem ő az egyetlen ember, aki már 13 évesen csókolózott. És akkor mi van?? Megtörtént, elmondta és kész! Aki nem szereti a csajt, meg mindek olvassa el a cikket?? Totál hülye pár ember, most ezért ler.bancozni egy lányt?? Tényleg nem értelek titeket. Egyes emberek tudom hogy szemetek, tudom, hogy vannak rosszabbak is...DE eddig lesüllyedni?? Hogy KIHANGSÚLYOZZAM, nem szeretem a lányt, de akkor is, minek olvassa el az, aki nem szereti?! Írja már le valaki nekem, hogy aki tényleg utálja mert ezt meg ezt csinálta akkor pontosan miért utálja.
Száljatok már magatokba, tudjátok hogy kit hívtok r.bancnak! (Akinek nem inge, az ne vegye magára!!)
Száljatok már magatokba, tudjátok hogy kit hívtok r.bancnak! (Akinek nem inge, az ne vegye magára!!)
2015. október 06. 13:35
|
|
Minaj4everúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 249591 offline
|
Nem a kedvencem a csaj ...sőt még nem is birom és szerintem is egy kicsit korai 13 évesen csókolózni DE ez az ő élete és ő dönti el hogy szerinte mi a helyes és attól még nem ribanc a ribancság máshol kezdődik ...És vannak ezek a kommentek hogy "érdekelt,, meg ilyenek akkor ne olvasd el ha nem érdekelt én se olvasok olyat ami nem érdekelt és szerintem minden normális ember így van ezzel
2015. december 13. 19:46
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
De aranyos!
d a srác alig emlékezett már rá. Ebből is látszik, hogy a lányok nagyobb jelentőséget tulajdonítanak a dolognak.
2016. február 16. 14:35
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
De aranyos
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: