Elárulta első csókjának történetét Kylie Jenner
2015. október 02. 18:52
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Nagyon tetszik, hogy milyen sokan azt hiszik, hogy Kylie kb kiugrott a bőréből, amíg 13 nem lett, hogy rendesen csókolózhasson végre valakivel. XDDD Gyerekek, az "xy éves koráig várnia kellett rá" az egy szófordulat, és nem azt jelenti, hogy Kylie elkeseredetten kutatta egész addig, hogy mikor csókolózhat már.
Azt meg végképp nem értem, miért ribanc ezért, lol. Aki ezt írja, nem akar csókolózni soha, és szűz akar maradni? Csókolózásra a 13 éves kor szerintem nagyon nem korai. De tudom, Kylie-t utálni kell, mert ő Kylie. Nem nagyon ismerem a csajt, de elképesztő, hogy már akármit csinál, mindenért a torkának kell ugrani.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2015. október 02. 19:06
|
|
SoooGood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.07. Hozzászólás: 888 Csatolások: 44 Azonosító: 231042 offline
|
Úristen, de szánalmasok vagytok
most miért r.banc? Drágáim tudjátok ki a r.banc? Aki az utcán áll és a testét árulja...Tanuljátok meg kérlek a szavak IGAZI jelentését. Csókolózni r.bancság? Ja bocs, ti apácának tanultok...Tudjátok mi a gáz és rosszabb ennél? Az hogy manapság a 12 évesek legtöbbje nem szűz, satöbbi satöbbi. Az hogy 13 évesen csókolózott az nem is gáz annyira,, hiszen az már egy olyan tinédzser aki jobban fel tudja fogni a dolgokat - ha értitek mire gondolok. Szóval ezzel semmi gond nincs, szálljatok magatokba és ne hasonlítgassátok ahhoz, ami nem is.
2015. október 02. 19:06
Kezdjük ott, hogy hogyha van sztárnak titulált valami, akit mondhatni nem szívlelek, akkor az Kylieka... DE! Nem értem, hogy sokaknak miért kell minden egyes pislantásába belekötniük. Tény, hogy egy olyan családba született, ahol az emberek inkább nevelik celebségre a gyereküket, mintsem életre, és ez a nevelés rajta is meglátszik ugyan, na de kérem szépen!... ennyire nem mutassuk már meg sötét oldalunkat. Annyira gyűlölöm az olyan embereket, akik csak azért kötnek bele a másikba, mert a másik is ezt teszi, vagy mert egy olyan celebről beszélünk, akit divat lett utálni is. Ez a mostani kommenteken is meglátszik. Semmi botrányos nem volt ebben a kijelentésében, mégis sokan nekirontanak. Komolyan ennyi keserű ember létezik? Na ne már... eléggé szomorú. Mi a fenéért rbanc is jelenleg? Mert 13 éves korában elcsattant az első csókja, mint sok más embernek is? Mert nyilatkozott erről, mint sok más (akár tehetséges) sztár/celeb? Ez a "várnia kellett 13 éves koráig" pedig csak az adott szituáció egyik kifejezése volt, nem kell mindent szó szerint értelmezni. Jesus...
Sose fogom elhinni, hogy Kylie védelmére keltem. Sose.
Sose fogom elhinni, hogy Kylie védelmére keltem. Sose.
2015. október 02. 19:33
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
"élete első igazi csókjáig 13 éves koráig várnia kellett."
VÁRNIA! Könyörgök, akkor én mit csinálok??! XD
Még mindig nem csattant el nekem az első, pedig elmúltam 13...
VÁRNIA! Könyörgök, akkor én mit csinálok??! XD
Még mindig nem csattant el nekem az első, pedig elmúltam 13...
2015. október 02. 20:00
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Jujj, mekkora dolog.
2015. október 02. 20:35
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
hát ez nem nagyon érdekes de a videóban ahogy kimondta azt hogy "I miss you Matthew" .... az vicces
2015. október 02. 20:35
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
Idézet
első igazi csókjáig 13 éves koráig várnia kellett.
whaaat 14 éves vagyok [leszek nem sokára] és... ehh mindegy
Idézet
Pff....ez kész! Én most idősebb vagyok, mint ő akkor, és még egyáltalán nem érdekelnek a fiúk!
még mindig jobb, mintha érdekelnének a fiúk és és semmi
2015. október 02. 21:01
Miért lenne azért ribanc, mert tizennégy évesen csókolózót?Nem követettel semmilyen bűnt.Hihetetlen, hogy az emberek már egy ilyentől is eltitulálják az embert ribancnak.A mai világban már akadnak olyan tizenhárom éves kis fruskák akik már nem is szüzek.
Én is azt vettem észre, hogy úgymond "divat" lett utálni Kylie-t.Hát mit ne mondjak, ez már elég szánalmas.
Én is azt vettem észre, hogy úgymond "divat" lett utálni Kylie-t.Hát mit ne mondjak, ez már elég szánalmas.
2015. október 02. 21:59
|
|
Megintvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.07. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 244631 offline
|
Idegesít az egész családjuk. Picsáskodó, tehetségtelen ribi az összes.
Ennek a cikknek sem volt semmi hírértéke (mint azt már annyiszor megemlítettem sok hozzászólásom alkalmával).
Ennek a cikknek sem volt semmi hírértéke (mint azt már annyiszor megemlítettem sok hozzászólásom alkalmával).
2015. október 02. 22:17
B*tch please nekem 15 éves koromig még szájra puszit sem kaptam.
2015. október 03. 12:53
Szerintem ebben semmi meglepő nincs, emiatt igazán nem kéne utálkozni.
2015. október 03. 22:34
|
|
feketerózsaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.27. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 108649 offline
|
Milyen álszentek vagytok XD
Én már óvodába szájra puszit adtam a 'barátomnak', 14 évesen csókolóztam.
Azon vagytok kiakadva, hogy '13 éves koráig várnia kellett' amit nem is ő mondott.
Én már óvodába szájra puszit adtam a 'barátomnak', 14 évesen csókolóztam.
Azon vagytok kiakadva, hogy '13 éves koráig várnia kellett' amit nem is ő mondott.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.