Októberben érkezik a Star Wars: Lázadók második évada
2015. október 01. 11:11
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
Vadonatúj kalandoknak lehetünk szemtanúi a népszerű animációs sorozat, a Star Wars: Lázadók második évadában, melynek premierje október 11-én, vasárnap délelőtt 9:30-kor lesz a Disney Csatornán.
A teljes cikkhez kattints ide!
2015. október 01. 16:38
A Star Wars nagy kedvenc filmem (nekem az előzmény filmek jobban tetszenek, amikben Anakin, vagyis Darth Vader még fiatal volt) már kicsi korom óta.Régebben a Cartoon Networkon néztem Star Wars: A klónok háborúja című animációs sorozatot, egyszerűen imádtam és néha-néha még manapság is megszoktam nézni egy-egy részt belőle.Ugyan ezt a sorozatot is nyomon követem apukámmal és az öcsémmel, ám nekem nem igazán nyerte el a tetszésemet.De talán a második évad jobb lesz, mint az első.Ja, és gondolom én vagyok az egyetlen, aki sírt az előzetesen.Még magam sem tudom, hogy miért.
2015. október 02. 08:52
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Hát én utáltam és utálom ezt a sorozatot vagy mi a francot!
2015. október 04. 13:49
Nem szeretem a sorozatot de aki szereti hàt szeresde!!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: