Szólókarrierjét tervezi Martina Stoessel
2015. október 28. 15:03
|
|
rencsi1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 154444 offline
|
eeeeeezzzaaaaazzzzzzzz ááááááááááááááááá ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
2015. november 06. 16:48
Sok sikert neki továbbra is !
Nagyon tehetséges megérdemli a sikert.
Nagyon tehetséges megérdemli a sikert.
2015. december 20. 08:41
Nagyon örülök neki
Martina nagyon tehetséges, a filmet is biztos hogy megnézem.
Amúgy itt is perpatvar van? Komolyan ezen vesztek össze??
Akik meg fűnek fának hordják Tinit, azoknak azt tudom üzenni, hogy ha majd akkora tehetséget fel tudtok mutatni mint ő, akkor lehet szólogatni. Addig nem.^^
Amúgy itt is perpatvar van? Komolyan ezen vesztek össze??
Akik meg fűnek fának hordják Tinit, azoknak azt tudom üzenni, hogy ha majd akkora tehetséget fel tudtok mutatni mint ő, akkor lehet szólogatni. Addig nem.^^
2015. december 30. 10:19
|
|
Sztárlexikon22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.22. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 241692 offline
|
Nagyon várom a filmet ! Sok sikert Tini !
2016. január 03. 18:00
|
|
leonetta.fan.2016új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.02. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 252853 offline
|
örülök neki hogy már egy filmet fog késziteni nagyon várom már!
2016. január 10. 21:41
|
|
Mianeveelnökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.15. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 233404 offline
|
Hahah nyugotan neki vághat a szóló kariernek mert van értelme Tini legalább azért híres mert van tehetsége !!!
2016. január 23. 12:04
Bori love Johnny - 2015.09.30. 19:07
Na azért alljunk le XD maradjon csak el.
NEM fog elmaradni és nem "áll le". Nem igazán értem miért is kell Martinát fikázni. OKé, értem én ha valaki nem szereti a Violettát és ez által Tinit se, és ehhez mindenkinek meg van a joga, na de kérem, létezik olyan is hogy "normális véleményleírás"<--Köszike aki ismeri!
nem hiszem hogy lesztek olyan tehetségesek és sikeresek mint ő. Ha majd igen akkor írjatok ilyen véleményeket. Mert ezekkel a kommentekkel egyesek csak magukat égetik..
Na azért alljunk le XD maradjon csak el.
NEM fog elmaradni és nem "áll le". Nem igazán értem miért is kell Martinát fikázni. OKé, értem én ha valaki nem szereti a Violettát és ez által Tinit se, és ehhez mindenkinek meg van a joga, na de kérem, létezik olyan is hogy "normális véleményleírás"<--Köszike aki ismeri!
2016. március 13. 11:03
végülis minden Dizni sztárocskából egyszer énekesnő lesz.. nem hiszem hogy egyedül sokra viszi
2016. március 30. 00:31
Fuu.. Ő már mondenhol ott van, az ő csúnya tehetségtelen pofájával.. Nagyon elegem vna belőle..
2016. szeptember 21. 09:28
|
|
TinistaSwiftervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.09. Hozzászólás: 320 Csatolások: 0 Azonosító: 257897 offline
|
Igazi sztar lesz! Ebben biztos vagyok! <3 :3 <3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: