Szólókarrierjét tervezi Martina Stoessel
2015. szeptember 30. 17:08
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Sok sikert! De azért a cikkben elég durva volt, hogy bele lett írva, hogy Michael Jackson és Whitney Houston is annál a lemezcégnél voltak. Tudom, ez nem hasonlítgatás, de azért Whitney hangja milliószor jobb, mint Martinájé.
2015. szeptember 30. 17:12
Hat a hangja tenyleg tok jo, viszont a szineszi tehetsege egy nagy 0. Ha mar egyszer elkezdi ezt az egeszet ne foglalkozzon a szineszkedessel, inkabb enekeljen. Az sokkal jobban megy neki.
2015. szeptember 30. 18:31
Szerintem nagyon jó hangja van, úgyh érdemes belekezdenie
2015. szeptember 30. 18:52
|
|
DirectionerGirl001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.20. Hozzászólás: 815 Csatolások: 0 Azonosító: 246892 offline
|
Ne már......Persze azért sok sikert neki meg minden ! De ne márrrrr.
2015. szeptember 30. 19:29
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
Na azért alljunk le XD maradjon csak el.
2015. szeptember 30. 19:36
Hát ok...de akkor sem fog nagy karriert befutni, annyira nincs jó hangja...
2015. szeptember 30. 20:21
|
|
Vlover13×Suicide Squad× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.28. Hozzászólás: 2154 Csatolások: 88 Azonosító: 241895 offline
|
Annak nagyon örülnék,ha még egyszer ellátogatna Budapeste!De annak mégjobban örülök,hogy már nem csak "Violetta" ként fog rá tekinteni mindenki...Az albumára pedig nagyon íváncsi vagyok (biztos jó lesz!)
2015. szeptember 30. 20:24
Szerintem nagyon tehetséges lány. Kíváncsi leszek erre a filmre, biztos, hogy megnézem majd. Azokra dalokra is nagyon kíváncsi leszek, amik hallhatóak lesznek benne. Sok sikert kívánok neki!
2015. szeptember 30. 20:30
|
Senivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.30. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 250258 offline
|
Nem szoktam hozzászólásokat irogatni, de most muszáj. Olvasom a sok kommentet és csak fogom a fejem! Itt a sok 13-15 éves GYEREK és fikáznak valakit, akit nem is ismernek(mielőtt kezdődne az okoskodás nem, én sem ismerem személyesen), pusztán FÉLTÉKENYSÉGBŐL mert bizony sokan közületeknek annyi hangja s tehetsége nincs ami felér ennek a fiatal tehetségnek akár csak a kisujjával! Ez az egyik legundorítóbb emberi tulajdonság, de hogy már ilyen fiatal korban ennyire elfajul, az számomra hihetetlen. Próbálkozzatok, s körözzétek Őt le ! Amíg ez nincs meg, addig saját magatokat minősítitek (le).
Nézzetek szét bátran, hány nagy csillagocska playbackel pl. ? Félre értés ne essék, én nem vagyok egy elvakult fan. Ezek a fiatalok viszont nem használnak ilyet, ez éppen eléggé észrevehető volt a koncertjük felvételein. Márpedig aki ilyenfajta segítségek nélkul lenyom 1 nap 2x egy több órás koncertrt, ami bővelkedik azért táncban is, hát bizony le a kalappal! Nem utálkozni kell kislányok, hanem magatokba nézni ! Aki tehetséges, az tehetséges, ezen nincs mit vitatni. Azonban ha ennyire utáljátok őt/őket, akkor már irogatni is fölösleges ide. Persze, persze jöttök majd most nekem, hogy én bizony ne mondjam meg, és különben is.. De tudjátok, nekem a szüleim még megtanították, hogy valakiről jót vagy semmit.
Bár, ha a ti életetek ettől teljesebb... Csak sajnálni tudlak ezért titeket.
További jókat,
S., 23
Nézzetek szét bátran, hány nagy csillagocska playbackel pl. ? Félre értés ne essék, én nem vagyok egy elvakult fan. Ezek a fiatalok viszont nem használnak ilyet, ez éppen eléggé észrevehető volt a koncertjük felvételein. Márpedig aki ilyenfajta segítségek nélkul lenyom 1 nap 2x egy több órás koncertrt, ami bővelkedik azért táncban is, hát bizony le a kalappal! Nem utálkozni kell kislányok, hanem magatokba nézni ! Aki tehetséges, az tehetséges, ezen nincs mit vitatni. Azonban ha ennyire utáljátok őt/őket, akkor már irogatni is fölösleges ide. Persze, persze jöttök majd most nekem, hogy én bizony ne mondjam meg, és különben is.. De tudjátok, nekem a szüleim még megtanították, hogy valakiről jót vagy semmit.
Bár, ha a ti életetek ettől teljesebb... Csak sajnálni tudlak ezért titeket.
További jókat,
S., 23
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: