A népszerű család ezúttal nem a Keeping Up With The Kardashians című valóságshow keretein belül engedte be otthonába a kamerákat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kukkants be a Jenner-rezidenciába!
2015. szeptember 28. 12:39
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. szeptember 28. 14:47
Egyedul a konyha szep... a tobbi helyseg rettenetesen csicsas
2015. szeptember 28. 15:16
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Hát pont a konyha lett fehér színű( a barna jobb lenne ) mert aki HASZNÁLJA annak nyoma van, mondjuk én teljesen feleslegesnek tartom az ilyeneknek a konyhát mert nem használják.Ők azok akik meg engedhetik maguknak hogy egy luxus étteremben egyenek minden egyes nap. Maga a ház jó lenne ha nem lenne ilyen túldíszített. Egyébként én nem értem hogy, hogy lehet ilyen háza, mert ők csak valóság showban szerepelnek míg a többi rendes színész énekes meg megdolgozik a pénzért és még így is van aki kevesebbet kap mint ezek a senkik (szerintem azok). :|
2015. szeptember 28. 15:21
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Hm. Pöpec kis otthon, talán még én is elfogadnám.
2015. szeptember 28. 16:25
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Gyönyörű ház, elfogadnám, nekem is ilyen kell.. stb...stb.. ezt olvasom a hozzászólásokban...
Persze nekem is tetszik, én is elfogadnám DE
Mit ét ez a pompa,ha nincs szeretet?
Eszem ágában sincs azt mondani,hogy a Kardashian/Jenner család nem szeretetben élnek, hiszen ezt senki sem tudhatja csak ők maguk. Viszont ha azt nézem,hogy egész életüket a kamerák előtt töltötték vagy vegyük csak a Bruce-os ügy amikor nőnek operáltatta magát...hát én azt mondom,hogy, ha ez az ára, akkor nem kell!
Persze nekem is tetszik, én is elfogadnám DE
Mit ét ez a pompa,ha nincs szeretet?
Eszem ágában sincs azt mondani,hogy a Kardashian/Jenner család nem szeretetben élnek, hiszen ezt senki sem tudhatja csak ők maguk. Viszont ha azt nézem,hogy egész életüket a kamerák előtt töltötték vagy vegyük csak a Bruce-os ügy amikor nőnek operáltatta magát...hát én azt mondom,hogy, ha ez az ára, akkor nem kell!
2015. szeptember 28. 16:33
Sok fényűző házat láttam már a starity-n de ez tényleg tetszik. Nagyon.
2015. szeptember 28. 17:35
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Megtöröm a sort, én nem szívesen költöznék be egy ilyen helyre. Nekem ez a túlságosan sok kategóriába tartozik, rettenetesen komfortalanul érezném magam egy ilyen helyen. Nem otthonos, csak a legdrágább tervezői cuccok lettek egy helyre hordva és kész is. Én személy szerint sokkal jobban érzem magam egy hatalmas kandalló mellett, ha a helyükben lennék, az lenne az első, hogy megveszem a lehető legnagyobbat.
Nem azt mondom, hogy ez a ház nem szép, de nem egy műterem/kiállítás szerű otthonra vágyom.
Nem azt mondom, hogy ez a ház nem szép, de nem egy műterem/kiállítás szerű otthonra vágyom.
2015. szeptember 28. 18:20
Woooow! Nagyon gyönyörű! *-* Elfogadnám szívesen!
2015. szeptember 28. 18:29
Nem rossz, bár szerintem egy kicsit csicsás...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: