Az nagyon jo lenne!
Én ha lesz ha nem már nagyon várom!
A Little Mix-szel duettezne a One Direction
2015. szeptember 28. 19:02
2015. szeptember 28. 19:27
Na már tudjuk azt is,hogy mit nem fogok meghallgatni.
2015. szeptember 28. 19:40
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
Az nagyon jó lenne : Mindkét bandának rajongója vagyok régóta és biztos vagyok benne hogy nagyon jól sikerülne.
2015. szeptember 28. 19:42
|
|
Abbey Wolfvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.28. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 250185 offline
|
Hát nem tudom. Szerintem jó lesz. De én nem nagyon ismerem a Little Mixet. De ha a One Direction benne lesz akkor majd meghalgatom!
2015. szeptember 28. 20:45
|
|
MrsJadeHemmingsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.27. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 250173 offline
|
NEEEEEEEEE!
A 1D nem érdemli meg, hogy egy ilyen intelligens bandával duettezzenek!! Több 1D számot is hallottam és azt hittem elhányom magam. Kislányos hülye boyband akik játszák a vicces-híreset holott semmi tehetség, semmi stílus és semmi énekhang!
Remélem nem fog megtörténni ez a hiba, ha viszont igen kíváncsi leszek az eredményre...
A 1D nem érdemli meg, hogy egy ilyen intelligens bandával duettezzenek!! Több 1D számot is hallottam és azt hittem elhányom magam. Kislányos hülye boyband akik játszák a vicces-híreset holott semmi tehetség, semmi stílus és semmi énekhang!
Remélem nem fog megtörténni ez a hiba, ha viszont igen kíváncsi leszek az eredményre...
2015. szeptember 28. 20:56
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Sztem ezt hadjátok abba most azonal hogy jaj Szuper duetezenek, vagy hogy ne már nem érdemlik meg egymást. Én utálom mind két bandát főleg az 1Dt de ez most nem szàmit,úgy se fognak mert végül is ez két rivális banda, meg ez zayn-perri szakitas se jott túl jó.
2015. szeptember 28. 21:10
MrsJadeHemmings:
NEEEEEEEEE!
Mondd, te érted is amit írsz? Intelligens banda?
D Jó vicc. Ismerem a Little Mixet, valamilyen szinten hallgatom is őket, viszont erős túlzásnak tartom amit írtál. Ha megnézed, az ő dalaik szövege eléggé semmitmondó, hogy úgy mondjam, elcsépelt. Amit a One Direction-ről írtál, arra már nem is reagálok. El kéne gondolkodni, hogy ezek a jelzők kikre is igazak..
NEEEEEEEEE!
Mondd, te érted is amit írsz? Intelligens banda?
2015. szeptember 28. 21:36
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
nem lenne rossz
2015. szeptember 28. 21:37
|
|
Rileyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.18. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 248595 offline
|
Ha ez meg is valósúlna - amit erősen kétlek -, az nem "One direction és Little Mix" lenne, nyolcan nem fognak émekelni egy dalban, nem k-pop banda, ne is áltassátok magatok. So, ez egy Harry&Liam Little mix, avagy Harry&Liam plusz a két legerősebb hangú csaj az LM-ből. A többiek maximum dúdorásznának a háttérben. A The Sun-nak meg annyi a hitele, mint amennyire érdekelné Perez Hiltont a kisujjam ^^"
2015. szeptember 28. 22:06
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
Ők nem egy EXO vagy Girl's Generation... Nem fog mindenki énekelni szóval felesleges az egész... Úgy se lesz belőle semmi...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: