Shakira a United Nations General Assembly rendezvényén vett részt pénteken, ahol Lennon 1971-ben megjelent legendás slágerét, az Imagine adta elő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szír árvákért énekelt Shakira
2015. szeptember 28. 07:28
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. szeptember 28. 12:15
Könnyfakasztó előadás volt, Shakira hangja gyönyörű.
2015. szeptember 28. 14:53
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Nagyon kedves volt tole! és szépen énekelt!
2015. szeptember 28. 15:01
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Gyönyörű volt, Shak elképesztően szimpatikus lett ezzel a szememben
2015. szeptember 28. 15:12
|
|
emesemesi15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.26. Hozzászólás: 79 Csatolások: 2 Azonosító: 250084 offline
|
Ez nagyon szép volt tőle, könnybe lábadt a szemem
2015. szeptember 28. 17:46
Hát ja. Minden egyermeknek "joga van az esélyegyenlőséghez, ahhoz, hogy boldoguljanak", csak kár, hogy a gyermekek szülei nem megteremtik az ehhez szükséges körülményeket utódaik számára, hanem inkább mindenfajta illegális módon, túlzsúfolt lélekvesztőkben kockáztatják a magukét és azoknak a bizonyos gyermekeknek az életét, csak azért, hogy beüljenek a készbe, hogy élvezhessék egy többezer éve munkálkodó, az ő kultúrájuktól teljesen eltérő társadalom gyümölcsét, erőszakkal törnek olyan országokba amelyek egyáltalán nem kérnek belőlük.
Szerintem ez nem egy okos "taktika" hogy: ha nem megfelelőek a körülmények akkor, nem felvirágoztatni próbálja mindenki a saját országát, hanem inkább mindenki migrál a KÉSZ Európába.
Én sajnálom, hogy rossz körülmények között élnek, de egyszer a kultúrális világnak és a bevándorlóknak is bekellesz látniuk, hogy ez nem megoldás amit most csinálnak. Csak áthárítják a saját sorsukért való felelősséget, Európára vagy akárkire, csak ne nekik kelljen megoldani a saját problémáikat.
Szerintem ez nem egy okos "taktika" hogy: ha nem megfelelőek a körülmények akkor, nem felvirágoztatni próbálja mindenki a saját országát, hanem inkább mindenki migrál a KÉSZ Európába.
Én sajnálom, hogy rossz körülmények között élnek, de egyszer a kultúrális világnak és a bevándorlóknak is bekellesz látniuk, hogy ez nem megoldás amit most csinálnak. Csak áthárítják a saját sorsukért való felelősséget, Európára vagy akárkire, csak ne nekik kelljen megoldani a saját problémáikat.
2015. szeptember 28. 18:15
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Én nagyjából egyetértek Ag_laja hozzászólásával.
2015. szeptember 28. 20:54
Ag_laja egyetértek
Shakirának meg gyönyörű hangja van*o*
Shakirának meg gyönyörű hangja van*o*
2015. szeptember 28. 21:30
|
DaffyDvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 143199 offline
|
Ag_lajával értek egyet... aki valóban háborús menekült, simán meg tud telepedni a hasonló kultúrájú szomszédos Törökországban, és nem megy "Dzsörmöni" felé ész nélkül, illegálisan, erőszakkal. Hülyítik itt a népet migráns kérdésben, de valójában teljesen másról szól ez az egész, csak gondolkodni kéne, az pedig nem megy. Az Imagine pedig szép dal, de a szövege konkrétan szélsőségesen kommunista, anarchista.
2015. szeptember 28. 22:11
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
Végre egy nem beképzelt sztár... Szép hangja van!
2015. október 02. 16:46
Elmondani nem tudom mennyire imádom Shakirát! *.*
Még egy ilyen csodálatos, tehetséges és nagyszívű ember nincs a világon! <3
Nagyon büszke vagyok rád Shaki!
<3
Még egy ilyen csodálatos, tehetséges és nagyszívű ember nincs a világon! <3
Nagyon büszke vagyok rád Shaki!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: