Shakira a United Nations General Assembly rendezvényén vett részt pénteken, ahol Lennon 1971-ben megjelent legendás slágerét, az Imagine adta elő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szír árvákért énekelt Shakira
2015. szeptember 28. 07:28
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. szeptember 28. 12:15
Könnyfakasztó előadás volt, Shakira hangja gyönyörű.
2015. szeptember 28. 14:53
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Nagyon kedves volt tole! és szépen énekelt!
2015. szeptember 28. 15:01
|
|
Rihanna200 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.07. Hozzászólás: 651 Csatolások: 0 Azonosító: 161752 offline
|
Gyönyörű volt, Shak elképesztően szimpatikus lett ezzel a szememben
2015. szeptember 28. 15:12
|
|
emesemesi15új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.26. Hozzászólás: 79 Csatolások: 2 Azonosító: 250084 offline
|
Ez nagyon szép volt tőle, könnybe lábadt a szemem
2015. szeptember 28. 17:46
Hát ja. Minden egyermeknek "joga van az esélyegyenlőséghez, ahhoz, hogy boldoguljanak", csak kár, hogy a gyermekek szülei nem megteremtik az ehhez szükséges körülményeket utódaik számára, hanem inkább mindenfajta illegális módon, túlzsúfolt lélekvesztőkben kockáztatják a magukét és azoknak a bizonyos gyermekeknek az életét, csak azért, hogy beüljenek a készbe, hogy élvezhessék egy többezer éve munkálkodó, az ő kultúrájuktól teljesen eltérő társadalom gyümölcsét, erőszakkal törnek olyan országokba amelyek egyáltalán nem kérnek belőlük.
Szerintem ez nem egy okos "taktika" hogy: ha nem megfelelőek a körülmények akkor, nem felvirágoztatni próbálja mindenki a saját országát, hanem inkább mindenki migrál a KÉSZ Európába.
Én sajnálom, hogy rossz körülmények között élnek, de egyszer a kultúrális világnak és a bevándorlóknak is bekellesz látniuk, hogy ez nem megoldás amit most csinálnak. Csak áthárítják a saját sorsukért való felelősséget, Európára vagy akárkire, csak ne nekik kelljen megoldani a saját problémáikat.
Szerintem ez nem egy okos "taktika" hogy: ha nem megfelelőek a körülmények akkor, nem felvirágoztatni próbálja mindenki a saját országát, hanem inkább mindenki migrál a KÉSZ Európába.
Én sajnálom, hogy rossz körülmények között élnek, de egyszer a kultúrális világnak és a bevándorlóknak is bekellesz látniuk, hogy ez nem megoldás amit most csinálnak. Csak áthárítják a saját sorsukért való felelősséget, Európára vagy akárkire, csak ne nekik kelljen megoldani a saját problémáikat.
2015. szeptember 28. 18:15
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Én nagyjából egyetértek Ag_laja hozzászólásával.
2015. szeptember 28. 20:54
Ag_laja egyetértek
Shakirának meg gyönyörű hangja van*o*
Shakirának meg gyönyörű hangja van*o*
2015. szeptember 28. 21:30
|
DaffyDvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 143199 offline
|
Ag_lajával értek egyet... aki valóban háborús menekült, simán meg tud telepedni a hasonló kultúrájú szomszédos Törökországban, és nem megy "Dzsörmöni" felé ész nélkül, illegálisan, erőszakkal. Hülyítik itt a népet migráns kérdésben, de valójában teljesen másról szól ez az egész, csak gondolkodni kéne, az pedig nem megy. Az Imagine pedig szép dal, de a szövege konkrétan szélsőségesen kommunista, anarchista.
2015. szeptember 28. 22:11
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
Végre egy nem beképzelt sztár... Szép hangja van!
2015. október 02. 16:46
Elmondani nem tudom mennyire imádom Shakirát! *.*
Még egy ilyen csodálatos, tehetséges és nagyszívű ember nincs a világon! <3
Nagyon büszke vagyok rád Shaki!
<3
Még egy ilyen csodálatos, tehetséges és nagyszívű ember nincs a világon! <3
Nagyon büszke vagyok rád Shaki!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: