Nina Dobrev örökre távozott a Vámpírnaplókból
2015. szeptember 27. 15:17
|
|
imasurvivorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.01. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 239822 offline
|
Jól megutálhatta az egészet, ha egy részt se akar már vállalni, de nem is csoda, hisz ahogy az ő karakterével bántak :/
2015. szeptember 27. 15:43
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Hát én nem bánom,az elején még kedveltem Elenát(bár a mártírkodásaiból már kezdett elegem lenni akkor is),viszont a negyedik évad után sikerült teljesen megutáltatni velem. Csak azért sajnálom Nina távozását,mert már Katherint sem láthatjuk viszont pedig nekem ő volt a kedvenc karakterem:/
2015. szeptember 28. 15:05
|
|
vica226visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.13. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 145387 offline
|
Soha ne mondjuk, hogy soha!
Szerettem a színésznőt a sorozatban, bár az utolsó évad Elenájára visszaemlékezve, inkább Katherine-ként, mintsem Elenaként. Elenának a története szerintem már régen ennyi volt, és nem tudtak hozzá mit tenni, viszont a Katherine szálban még sok esély lett volna. Másrészt viszont szerintem jó lesz, hogy a sorozat elszakad az "Elena életének bemutatása" - tól és új vizekre evez.
Visszatérve a legelejére, meglehet hogy lesz majd az a pénz, amiért visszatér, sosem lehet tudni....
Visszatérve a legelejére, meglehet hogy lesz majd az a pénz, amiért visszatér, sosem lehet tudni....
2015. szeptember 28. 19:21
|
|
Emmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.17. Hozzászólás: 440 Csatolások: 0 Azonosító: 173654 offline
|
Ki tudja lehet, hogy az utolsó részben még is csak megjelenik. Addig még sok minden változik.
Szerintem jót fog tenni a történetnek, hogy Elena már nem lesz látható. Izgatottan várom az október 8.-át
Szerintem jót fog tenni a történetnek, hogy Elena már nem lesz látható. Izgatottan várom az október 8.-át
2015. szeptember 28. 19:31
Nem nézem a sorozatot,és nicsak most se kaptam hozzá kedvet.
2015. szeptember 28. 21:15
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
Azért ennek nem hiszek
ott a remény hogy az utolsó részben legalább a legeslegutolsó jelenetben visszatérjen éééés összejöjjön Damonnel
))
2015. szeptember 28. 22:12
|
|
MRS.Biiersack..jackyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.02. Hozzászólás: 212 Csatolások: 24 Azonosító: 244470 offline
|
Az egész sorozat már tiszta erőltetett....
2015. szeptember 30. 11:35
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
Erőltetett volt mert a producerek az egészből egy Delena szerelmi történetett csináltak Damon és Elena mást sem csinált vagy 4 évadon keresztül csak nyivákolt egymás után köszi Julie Plec ,hogy egy jó sorozatból egy elcseszett szappanoperát csináltál és még most sem eset le BE KÉNE FEJEZNI. Hogyan fejlődhettek volna a karakterek ha Elena folyamatosan csak szeretem Damont, ő jó, és nem tudok nélküle élni szövegen kivűl nem sok mást mndott és ugyanez vonatkozott Damonra is. Caroline szokásához híven rámászot Elena valamelyik exére Bonnie meg nagyhatalmú boszorkánynak képzelve magát .Majd én megmutattom neked felkiáltással elérte ,hogy egy csapat barátja meghaljon. Stefan ugyanazt a kómás fejű, Elenába még mindig szerelmes marha formáját hozza ( de közbe azért lefekszik exe legjobb barátnőjével)amit az első évadtól láttunk tőle.A folytatás már csak arról szól ,hogy még több pénzt akarnak egy szar sorozatból kihozni pedig már be kéne fejezni. Imádtam a sorozatott de a Delena sztorival végképp elrontották
2015. október 01. 16:45
|
|
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline
|
Úgy se fog már sokáig folytatódni a sorozat biztos vagyok benne. Értelmetlen lenne.
Nem kell már tovább húzni.
2015. október 03. 14:33
Nagyon várom, de most egy kicsit szomorú lettem Elena miatt.
2015. október 15. 10:18
|
telekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.01. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 250263 offline
|
Annyian sírnak a Delena story vége miatt, de fogadjunk senki nem vette a fáradtságot az eredeti könyvek elolvasására, ahol végül Elena Stefant választja... ahogyan mindig és amiért, ahogyan ez a történet EREDETILEG meg lett álmodva...
2015. november 08. 18:06
|
|
Daxy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.19. Hozzászólás: 879 Csatolások: 20 Azonosító: 37310 offline
|
Idézet (teleka @ 2015.10.15. 10:18)
Annyian sírnak a Delena story vége miatt, de fogadjunk senki nem vette a fáradtságot az eredeti könyvek elolvasására, ahol végül Elena Stefant választja... ahogyan mindig és amiért, ahogyan ez a történet EREDETILEG meg lett álmodva...
el kell hogy szomoritsalak mert nem Stelena van a utolso könyv végén mellesleg EREDETILEG már shadow souls-ban is Delena volt csak aztán ghostwriter-l Stelena eröltették ennek ellenére is Delena endgame-l végzödött a könyv ha vetted volna a fáradtságot rá
mellesleg Nina többször is hangoztatta hogy sorozat végére még visszafog jönni Elena történetének a befejezésére szal relax
2016. január 06. 21:56
Tény, hogy szétnyúzott már az egész, de imádom... Sajnálom, hogy elment, jóllehet irritáló egy karakter volt, de mégis lehet(ett) szeretni.
2016. február 19. 13:17
|
|
megeszekvalakithunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.21. Hozzászólás: 2863 Csatolások: 672 Azonosító: 239298 offline
|
Sajnálom, hogy már nem fog benne szerepelni. :/
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: