Nina Dobrev örökre távozott a Vámpírnaplókból
2015. szeptember 26. 20:08
|
|
Kinga Pőszevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.01. Hozzászólás: 131 Csatolások: 321 Azonosító: 230605 offline
|
Hat en azert remeltem hogy az utolso reszre visszafog terni de ha nem is fog akkor se baj mert a sorozat nelkule es vegzodhet hiszen nem csak o volt foszereplo.
2015. szeptember 26. 20:47
|
|
blackcoffee˗ˏˋᴄʜᴀᴏᴛɪᴄ ʙɪᴛᴄʜˎˊ˗ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.23. Hozzászólás: 3325 Csatolások: 144 Azonosító: 234796 offline
|
Hát.. nem fogok könnyeket hullajtani érte.
Mondjuk a sorozatot se fogom nézni már. Az előző évadot is félbehagytam. Unalmaaaaaaas már.
/ saját vélemény, sorry /
Mondjuk a sorozatot se fogom nézni már. Az előző évadot is félbehagytam. Unalmaaaaaaas már.
/ saját vélemény, sorry /
2015. szeptember 26. 22:18
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Idézet
...jelenleg is a The Final Girls című horror vígjátékot népszerűsíti különböző rendezvényeken, de más készülő filmjéről egyenlőre nincs információ.
Éppen ezt itt a bökkenõ. Nina úgy hagyta ott a sorozatot, hogy semmi terve nem volt, úgy döntött a sorsra bízza magát, majd jönnek a filmajánlatok. Semmi terv, a csaj totál tanácstalan volt. De könyörgöm, mire vár? Ha nem tesz semmit, pár év múlva sehol sem lesz. Óriási hibát követett el, amikor kilépett a TVD-bõl, mivel tulajdonképpen ez miatt tudot csak a mai napig ismert maradni. Annyira nem tehetséges színésznõ, hogy egész Hollywood a lábai elõtt heverjen és versengjenek a kegyeiért. Sajnos van egy olyan érzésem, hogy Nina csillaga nagyon is leáldozóban van...
2015. szeptember 26. 22:50
|
|
BrittanyNot a Queen, a Khaleesi™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 08.10.06. Hozzászólás: 12164 Csatolások: 27467 Azonosító: 73440 offline
|
Nem bánom hogy már nincs benne. Szerintem uncsi volt hogy már folyamatosan arról szólt minden hogy őt megmentsék. Kíváncsi vagyok a 7. ik évadra Nagyon. Viszont egy rész erejéig reméltem hogy visszatér. Akartma egy Delena befejezést.
2015. szeptember 26. 22:59
|
|
Chocoberryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.04. Hozzászólás: 296 Csatolások: 0 Azonosító: 182489 offline
|
Mivel mindenki egy boldog Delena befejezésben reménykedett, ezért nem ezt kapjuk. A várt események valahogy mindig elmaradnak a TVD-ből, így 7 év után már hozzászoktam. De nagyon kíváncsi vagyok, hogyan is zárják le. Eleve nem kellett volna szerintem Nina nélkül 7. évad, szép befejezést is tudtak volna a 6. évad végére kreálni... No mindegy. Még az is lehet, hogy Damonnek Bonnieval lesz szép befejezése, vagy egyáltalán nem lesz boldog befejezése a sorozatnak, mert minden szereplőt kinyírnak
most már mindent el tudok képzelni
2015. szeptember 27. 00:34
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Én nem nézem, ezért nem is zavar, de sose szokott jól végződni, ha egy főszereplő kiszáll.
2015. szeptember 27. 09:58
Jó oké ezt már nem tudom, hány hónapja tudjuk.
2015. szeptember 27. 11:15
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ez a hír engem nem érint.
2015. szeptember 27. 12:06
|
|
Darling2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.20. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 248688 offline
|
Sajnálom, hogy kilépett. Nagyon szerettem Elena karakterét, és bár félbe hagytam a 6. évadot, mert szerintem már kicsit erőltetetté vált, és abban én is egyetértek, hogy mindig minden Elenáról szólt igen, tudom, hogy ő VOLT a főszereplő már az elejétől kezdve de rajta kívül még vagy 30 másik szereplő is volt....mindenesetre megnéztem 5 és fél évadot, de szerintem folytatni fogom már csak kíváncsiságból is....kíváncsi vagyok mit hoznak ki Elena nélkül a sorozatból. (Egyébkén imádom a sorozatot <3)
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: