Ismét Harry Potter világába kalauzol J.K. Rowling
2015. szeptember 27. 09:07
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Szerintem a Harry Potter egy nagyon jó sorozat. Mint sokan, én is szinte ezen nőttem föl, és a mai napig imádom. Viszont szerintem már ideje lenne letenni. Félek, hogy egy idő után a sok kiegészítgestés miatt elveszti a varázsát. Persze, lehet hogy az írónő sem tudja elengedni, hisz ebből szerzett világsikert, pénzt,elismerést, miegymást, de szerintem, ha igazán szereti a történetetét, akkor elengedi, és hagyja hogy az emberek azt gondolják amit akarnak.
Persze én is örülök, hogy újabb és újabb információkat kaphatunk Harry életéről, de... Ez igazából nem is Harry élete, hanem a varázsvilággal kapcsolatos tudnivalók. Ha az írónő mindenképp ezt szeretné folytatni, akkor alkosson egy új, az eredetire épülő sprpzatot. Bár nem hiszem, hogy a Harry Potter, egy megismételhető történet.
Persze én is örülök, hogy újabb és újabb információkat kaphatunk Harry életéről, de... Ez igazából nem is Harry élete, hanem a varázsvilággal kapcsolatos tudnivalók. Ha az írónő mindenképp ezt szeretné folytatni, akkor alkosson egy új, az eredetire épülő sprpzatot. Bár nem hiszem, hogy a Harry Potter, egy megismételhető történet.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: