Hát nem tudom. Szerintem teljesen lényegtelen, hogy milyen egy énekesnő teste, ugyanis nem abból élnek meg, hanem a hangjukból. (Legalábbis az eredeti elgondolás szerint ennek így kéne lennie.) Nagyon sok hihetetlen tehetséges énekesnő és énekes van, akik nem feltétlenül piszkafák, szerintem nem kéne erre kihegyezni az egészet, főleg nem ilyennel sértegetni az embert.
Forrás: http://starity.hu/magazin/57868-utalkozok-inspiraltak-selena-gomez-dalait/#ixzz3mqb4dzuQ
Utálkozók inspirálták Selena Gomez dalait
2015. szeptember 27. 15:00
|
|
virgi09i'm a sinner bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.02.17. Hozzászólás: 2097 Csatolások: 10 Azonosító: 240469 offline
|
Nem is értem miért zaklatják.Azért nyávognak hogy milyen vékonyak a modellek,végre itt van egy normális méretekkel megáldott ember,aztán ezért fikázzák.(egyáltalán nem dagi)
2015. szeptember 27. 15:08
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Gyönyörű alakja van...
Biztosan tele lesz érzelmekkel
Biztosan tele lesz érzelmekkel
2015. szeptember 27. 15:08
Szerintem nagyon jó számokat írt és így is gyönyörű.
2015. szeptember 27. 17:31
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Ó de jó hogy írt a tiszteleltemre egy dalt nagyon ari, csak én nem a sulya miat trolkodnék.Egyébként ez tök olyan mint Taylornál csak ő nem az exeiről hanem a troljariól,nagyon egyedi
Ally_Levy Szerinted ő írja a dalait?! Ha enyire elfoglalt ami dràgaságunk szerinted erre van ideje és türelme én nem hiném
Ally_Levy Szerinted ő írja a dalait?! Ha enyire elfoglalt ami dràgaságunk szerinted erre van ideje és türelme én nem hiném
2015. szeptember 28. 15:02
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Alig várom már az albumot... Hajrá, csajszi.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.