Utálkozók inspirálták Selena Gomez dalait
2015. szeptember 25. 16:59
Már nagyon unom Selenát...ez most mitől lenne olyan hatalmas hír??
2015. szeptember 25. 19:03
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Nem unják már piszkálni szerencsétlen lányt?
2015. szeptember 25. 19:46
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Annyira imádom ezt az új stílusát. Azt üzenném a sok utálkozónak, hogy mindenki magából indul ki. És Selenát idézem: ˝Nem fogok bocsánatot kérni azért aki vagyok.˝
☺
2015. szeptember 25. 19:54
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagy az Isten állatkertje sajnos, olyan legyen amilyennek jól érzi magát és senkinek a véleményére na adjon.
2015. szeptember 25. 21:03
|
|
peaceandlove |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.29. Hozzászólás: 1625 Csatolások: 0 Azonosító: 233941 offline
|
nem is hízott meg így az fölösleges volt szegényre,mert az a plusz kiló még jó is áll rajta
2015. szeptember 25. 21:59
szerintem is kezd unalmas lenni...aki meg írta hogy az utálkozók csak irigyek stb. annak persze valószínűleg igaza van de valljuk be, a csaj kicsit elhanyagolta magát,persze nem kell rögtön kövekkel dobálni de ő most egy példakép a fiatalok számára (amit pontosan tud) és jó hogy arra buzdít hogy fogadd el amilyen vagy meg egyebek,ami nagyon szép,de még szebb lenne ha megmutatná hogy nem tart semmiből elmenni egy konditerembe vagy futni 5 kört hogy egy egészségesebb életmódot válasszanak azok akiket valamilyen szinten befolyásolni tud
2015. szeptember 26. 09:15
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Minek foglalkozik az utálkozókkal? Ugyan már, rengeteg más sztár van, akiknek lehet, hogy még az utálójuk is több. Hagyja már őket a fenébe. Selena így szép, ahogy van.
2015. szeptember 26. 09:19
|
|
Cintiisibunator ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.06. Hozzászólás: 3528 Csatolások: 56210 Azonosító: 126514 offline
|
Kíváncsi leszek az albumra.
Azért rosszul esik az embernek, ha több százan, akár ezren mondanak rossz dolgokat róla. Hiába sztár, attól még rosszul eshet neki.
Azért rosszul esik az embernek, ha több százan, akár ezren mondanak rossz dolgokat róla. Hiába sztár, attól még rosszul eshet neki.
2015. szeptember 26. 10:59
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
Hát nem tudom. Szerintem teljesen lényegtelen, hogy milyen egy énekesnő teste, ugyanis nem abból élnek meg, hanem a hangjukból. (Legalábbis az eredeti elgondolás szerint ennek így kéne lennie.) Nagyon sok hihetetlen tehetséges énekesnő és énekes van, akik nem feltétlenül piszkafák, szerintem nem kéne erre kihegyezni az egészet, főleg nem ilyennel sértegetni az embert.
2015. szeptember 26. 13:41
|
|
Mária Maslowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.15. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 221185 offline
|
Szerintem még így is csinos
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: