Nem értem igazából, mi a sz*rt kellett volna csinálnia? Válaszolt a kérdésekre az interjú során,azok meg minden szavába belekötöttek , ez nem őt minősíti ,hanem az interjú készítőit! >< Csak azért,mert modell,szép attól már haszontalan,béna színésznő és olvasni sem tud?Vagy hogy van ez?
Milyen tisztelet és hála?Nem is tud semmit Caráról, nem értem mért kell kötözködnie >< (Egyébént,ahogy Robot játszotta a GoTban azt imádtam<3)
A Trónok harca sztárja amatőrnek tartja Cara Delevingne-t
2015. október 01. 14:50
2015. október 01. 18:08
Aha, szóval azért mert egyszer rossz napja volt, akkor már nem professzionális és hálátlan, nem mintha ő nem hibázhatna...ráadásul azok a riporterek sem mutattak felé valami sok tiszteletet.
2015. október 01. 22:23
|
|
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline
|
Persze, Cara kitalálhatott volna okosabbat is, de itt nem arról volt szó, hogy ténylegesen ismeri e ezt a pasit (amúgy én se ismerem, nem mintha ez nagyszám lenne, de akkor is), hanem hogy ne szóljon be neki, mikor tulajdonképpen mindketten ugyanolyan értékű emberek. Amúgy meg a nagy, hú cara télleg de amatőr típusú hozzászólások íróinak mondom, ez a cikk is egy bizonyos szemszögből van megírva, az pedig tény, hogy nem Cara ,,kezdte" a veszekedést, úgymond. Egyébként pedig, ha modell, akkor maradjon is modell? Ezzel abszolút nem értek egyet, a trónok harca sztárja se úgy született meg, hogy sztár volt, és tutira veszem, hogy nem is ez volt az első film/sorozat, amiben játszott, és a kommentelők se vennék szívesen, hogy ha teszem azt, jól tudnak autót szerelni, akkor legyenek továbbra is autószerelők, meg se próbálkozzanak, mondjuk, a kertészkedéssel. És egyébként, szerintem kezdőhöz képest, egész jó választ írt, nem tudom, hogy közületek hányan mertek volna ilyesmit írni, pláne, hogy ő nem tehette meg, hogy nem vesz tudomást a dologról, mert abból a rajongók már egy bizonyos üzenetet vonhatnak le.
2016. március 08. 13:17
Caranak csak végig kell sétálnia valamin és csak szépnek és vékonynak lennie,de a színészeknek meg kell tanulni a szöveget szóval....de itt nem erről van szó.Cara most nagyon idegesítő volt.
2016. június 10. 01:30
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
umm háát érdekes
egyik pártját se fogom,mert ahogy vissza néztem az interjút háát én még jobban kibuktam volna ,ha fáradt vagyok és így beszélnek velem élő adásban
de eleve nemis álltam volna hozzá az inerjúhoz ha fáradt vagyok...meg azert Richardnak is igaza van... ha színész vagy meg kell tanulni ezeket a helyzeteket is normálisan kezelni ..mert sok ilyen lesz még... mivel sok olyan műsorvezető van aki nem ismer határt,mert vagy semmit vagy alig konyít a filmészthez .. nahde mind2 félnek sztem részben igaza van
és tényleg bunkók voltak..mert nemhiszem,hogy ezek a kérdések viccesek lettek volna... de tudni kell kezelni
2017. február 28. 20:17
|
|
LucaMendes03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.21. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 256511 offline
|
Hát őszintén megmondva mindkettejüket bírom,viszont Richardnak igaza van. Nem lehet jó a színészeknek ez a folytonos szekálás azoktól az emberektől akik nem kedvelik őketés a hiénák hülyeségei is kellemetlen lehet amikor is mindenféle hazugságokat írnak a szennylapokba. De ettől eltekintve megfizetik őket annyira(főleg ha főszereplők) hogy bírják a strapát és az ilyen szituációkat. Kapnak annyi pénzt,hogy legalább megjátszák magukat az ilyen félórás műsorokban. Azonban az teljesen érthetetlen hogy nem ismerheti Richardot. Nem néz tv-t vagy mi van??
2017. február 28. 20:19
|
|
LucaMendes03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.21. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 256511 offline
|
Idézet (Cosmo @ 2016.03.08. 13:17)
Caranak csak végig kell sétálnia valamin és csak szépnek és vékonynak lennie,de a színészeknek meg kell tanulni a szöveget szóval....de itt nem erről van szó.Cara most nagyon idegesítő volt.
Ez teljesen jogos! 2015 környékén még rettentően kezdő volt ebbe a szakmában és talán azt hitte azért mert híres modell ,remek színésznő is. Ebben a szituációban rettentően idegesítő volt Cara
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: