A Trónok harca sztárja amatőrnek tartja Cara Delevingne-t
2015. szeptember 25. 20:50
|
|
Rocket |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.07. Hozzászólás: 644 Csatolások: 0 Azonosító: 223869 offline
|
Cara alapjáraton beégett azzal, hogy nem ismeri a Trónok Harca egykori színészét, és elég gáz ez a hiszti a részéről. Látszik, hogy nem tudja kezelni a kritikát. Bár Richard részéről se értem, hogy miért várt eddig a beszólással.
2015. szeptember 25. 21:55
|
|
cintia8924új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.10. Hozzászólás: 25 Csatolások: 1 Azonosító: 199930 offline
|
Rocket, egyetértek.
2015. szeptember 25. 23:26
|
Krityooúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 147994 offline
|
emberek ti miről beszéltek?
xD mióta műveletlenség az, hogy egy magát agyondolgozó modell-színész nem ismer egy sorozatnak egy szereplőjét független attól, hogy mennyire híres az a sorozat? xdddd gyerekek ne már :'D ennyi erővel parancsoljatok, soroljatok néhány nevet a The Big Bang Theory sorozatból, remélem az elég híres nektek, mert egyébként az....akinek nincs élete és csak sorozatokat néz, az valószínűleg tudja, akinek szimplán kedvence, az is nyilván, de lefogadnám, hogy a népség 70% 1 db nevet NEM tudna mondani...akkor pedig itt hagyjuk is abba ezt az értelmetlen vitát...
nem, nem volt mintapélda Cara azon az EGYETLEN EGY interjún, de őszintén, nektek még biztosan SOHASEM volt sz*r napotok..még a végén el is hiszem..ja, mellesleg akkor kérlek nézzétek meg az összes többi interjúját
remélem elég profi lesz a tetszéseteknek, mert hogy még egy ilyen vidám, és mindig jókedvű híresség a mai világban lássuk be, nincs ám sok
oh, zárójelben mondanám, gondolom az elkerülte a figyelmeteket, hogy a riporter csaj még csak annyira sem volt hajlandó, hogy egy 4 betűs nevet helyesen mondjon..de az nem amatőr, dehogyis...
szálljatok már le a fellegekből és tudjátok meg először a dolgok hátterét és csak utána kezdjetek el ócsárolni másokat
nem, nem volt mintapélda Cara azon az EGYETLEN EGY interjún, de őszintén, nektek még biztosan SOHASEM volt sz*r napotok..még a végén el is hiszem..ja, mellesleg akkor kérlek nézzétek meg az összes többi interjúját
oh, zárójelben mondanám, gondolom az elkerülte a figyelmeteket, hogy a riporter csaj még csak annyira sem volt hajlandó, hogy egy 4 betűs nevet helyesen mondjon..de az nem amatőr, dehogyis...
szálljatok már le a fellegekből és tudjátok meg először a dolgok hátterét és csak utána kezdjetek el ócsárolni másokat
2015. szeptember 26. 07:33
|
|
szora16visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.02. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 199369 offline
|
amúgy pár embert megvédve, akik ide kommenteltek: nem azt mondtuk, hogy alapjáraton amatőr a csaj. Igenis, fantasztikus modell, az első számú talán ebben a világban. Ennek ellenére ÉN azt mondom, hogy nem feltétlen kéne színészkedéssel foglalkozni. Mármint oké, próbálgassa magát különböző szerepekben, de nem hinném, hogy ezt pont neki találták volna ki. Ennek ellenére persze majd csalódhatunk benne, hisz' lehet, hogy benne is van tehetség eziránt a szakma iránt. Mindenesetre nem voltam elájulva a Papárvárosok-ban nyújtott szerepléséért. Hozzá a modellkedés passzol. És ezt tényleg nem "ócsárlásnak" írom. Meg nem azért, de itt mindenki csak a saját véleményét írta le, és ez pár embernek szemet szúrt és ment a visszaoltás, amit nem feltétlen értek
Másrészt, nézegettem több videót a Caraval készült interjúk közül. IGAZ, hogy az említett videóban nem igazán volt csúcsformában, sőt.. Gondolom sokaknak ezért is lett olyan unszimpatikus, ahogy kissé nekem is. Néztem a többi videóját és ott jófej volt, mondjuk ott is éreztem egy ici-pici lenézést, de lehet csak szimplán ilyen a lány személyisége. Most így nem lehet megállapítani, nem vagyunk puszi pajtások. Másrészt, feltűnt, hogy az egyik 2015-ös interjúban éppen Emilia Clarke-kal van együtt és ezt egy kicsit furcsán konstatáltam Richardnak való beszólása után. Lehetséges az is, hogy be akarta oltani a színészt, visszavágni neki. Vagy tényleg nem ismerte, amit furcsállok azután, hogy az egyik főszereplőnővel volt közös interjún.
2015. szeptember 26. 11:01
|
|
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline
|
Az, hogy Cara nem tudta, hogy kicsoda (amit kétlek amúgy), nem hátrány. Egyszerűen csak azt akarta kifejezni, hogy milyen szinten nem érdekli az ember és hogy semmivel sem több, mint egy utálkozó.
2015. szeptember 26. 11:38
|
|
léda00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.16. Hozzászólás: 650 Csatolások: 0 Azonosító: 211915 offline
|
Elismerem,hogy modellnek "tehetséges" meg van mindene hozzá ami kell,szeretik is az emberek de szerintem tényleg nem való neki a színészkedés. Aki modellként futott be,maradjon is a szakmájánál,már unom hogy minden modell a filmiparban akar befutni. Ráadásul Richardnak igaza volt,kicsit mutatkozhatott volna hálásabbnak is. Szerintem sincs még Cara azon az érettségi szinten-azokból ítélve amiket hallani róla-ami elvárható lenne tőle.
2015. szeptember 26. 15:25
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Idézet
szőkeség rögtön vissza is vágott neki...
"Fogalmam sincs, hogy ki vagy te..."
"Fogalmam sincs, hogy ki vagy te..."
Már a visszavágás remekül kezdõdött, ami szintén megerõsítette milyen nagy "érettségi szinttel" rendelkezik (ahogy Richard fogalmazott). Amúgy Richard-nak teljesen igaza van. Cara nevetségesen viselkedett az interjúban. Színésznõ akar lenni, milliárdokat keres, de képtelen megjátszani, hogy izgatott? Mondjuk a Papírvárosokban sem volt valami nagy az alakítása, jobban tette volna, ha maradt volna a modellkedésnél. A testi adotságai tökéletesek ahhoz a szakmához, igazi tehetség meg nem kell hozzá.
2015. szeptember 26. 15:42
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Egyet kell értenem sajnos Richard-dal, bár fogalmazhatott volna egy kicsit szebben is. Cara elvégre modell, nem valami Oscar-díjas színésznő, csak most kezd belemelegedni a szakmába, avagy sem.
2015. szeptember 26. 16:44
Ugye róla mondják, hogy híres a szarkazmusáról? A nagy frászkarikát! Ez a reakció is "amatőr" volt tőle, tök jól levághatta volna a labdát, írhatta volna, hogy akkor tanítsa meg hogyan kell profinak lenni.
Az is ironikus, hogy bizonygatja hogy érdekli a szakma és próbál megfelelni az elvárásoknak, közben meg olyan kijelentéseket tesz amivel pont az ellenkezőjéről árulkodik, lerántva magáról ezzel a leplet. El kellett volna számolnia tízig és/vagy még egyszer átgondolni, hogy tényleg elküldje-e a posztot, az indulat sose jó tanácsadó és ez már nem az első alkalom volt hogy aszerint cselekedett.
Mindazonáltal maradéktalanul egyetértek Richard Madden megállapításával, Cara diplomatikusan akár még egy új barátságra is szert tehetett volna, ehelyett megint csak beégette magát.
Az is ironikus, hogy bizonygatja hogy érdekli a szakma és próbál megfelelni az elvárásoknak, közben meg olyan kijelentéseket tesz amivel pont az ellenkezőjéről árulkodik, lerántva magáról ezzel a leplet. El kellett volna számolnia tízig és/vagy még egyszer átgondolni, hogy tényleg elküldje-e a posztot, az indulat sose jó tanácsadó és ez már nem az első alkalom volt hogy aszerint cselekedett.
Mindazonáltal maradéktalanul egyetértek Richard Madden megállapításával, Cara diplomatikusan akár még egy új barátságra is szert tehetett volna, ehelyett megint csak beégette magát.
2015. szeptember 26. 20:15
|
|
iluvdemilovato1121visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 222146 offline
|
Cara nem színésznőnek született, és mivel még csak most kezdett bele a szakmába SENKI nem várhatja el tőle, hogy pofi legyen! Nem is az, de ez nem egy reális elvárás!! Semelyik sztár nem vérprofi a szakmája legelején. Ez az ember meg (akit amúgy én se ismerek egyáltalán) csak egy kis figyelmet akart, nyilván nem jut szegénynek túl sok, úgyhogy szerintem addig senkit ne kritizáljon...
2015. szeptember 26. 22:08
Idézet (iluvdemilovato1121 @ 2015.09.26. 20:15)
Cara nem színésznőnek született, és mivel még csak most kezdett bele a szakmába SENKI nem várhatja el tőle, hogy pofi legyen! Nem is az, de ez nem egy reális elvárás!! Semelyik sztár nem vérprofi a szakmája legelején. Ez az ember meg (akit amúgy én se ismerek egyáltalán) csak egy kis figyelmet akart, nyilván nem jut szegénynek túl sok, úgyhogy szerintem addig senkit ne kritizáljon...
Aki színésznek megy, annak profinak kell lennie. Szerinted hányan jelentkeznek egy szerepre? Teljesen reális elvárás.
1 felhasználónak tetszik:
idone
2015. szeptember 26. 22:09
Idézet (Nina 10 @ 2015.09.26. 15:25)
Már a visszavágás remekül kezdõdött, ami szintén megerõsítette milyen nagy "érettségi szinttel" rendelkezik (ahogy Richard fogalmazott). Amúgy Richard-nak teljesen igaza van. Cara nevetségesen viselkedett az interjúban. Színésznõ akar lenni, milliárdokat keres, de képtelen megjátszani, hogy izgatott? Mondjuk a Papírvárosokban sem volt valami nagy az alakítása, jobban tette volna, ha maradt volna a modellkedésnél. A testi adotságai tökéletesek ahhoz a szakmához, igazi tehetség meg nem kell hozzá.
Pontosan
2015. szeptember 27. 17:13
|
|
lilluci8×hungarianPrincess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 2275 Csatolások: 1 Azonosító: 196642 offline
|
Ennek sem volt jobb dolga...
Szerintem egy feltörekvő színésznőtől nem lehet elvárni,hogy rögötn profiként mutatkozzon,és szerintem az itt szóba jött Richard sem volt az amikor megkapta első szerepét
Mellesleg lehet az embernek rosszabb napja. Cara egyébként szerintem példaértékű fiatal lány (most kövezzetek meg,hogy ezt gondolom)én személy szerint imádom.
Szóval ennyi emberek,nem kell minden apróságon fennakadni!
Szerintem egy feltörekvő színésznőtől nem lehet elvárni,hogy rögötn profiként mutatkozzon,és szerintem az itt szóba jött Richard sem volt az amikor megkapta első szerepét
Szóval ennyi emberek,nem kell minden apróságon fennakadni!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.