Starity

A Trónok harca sztárja amatőrnek tartja Cara Delevingne-t

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. szeptember 25. 20:50 #21
Rocket
Rocket
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 644
Csatolások: 0
Azonosító: 223869
Cara alapjáraton beégett azzal, hogy nem ismeri a Trónok Harca egykori színészét, és elég gáz ez a hiszti a részéről. Látszik, hogy nem tudja kezelni a kritikát. Bár Richard részéről se értem, hogy miért várt eddig a beszólással.
3 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl, Szandi0820, idone
2015. szeptember 25. 21:55 #22
cintia8924
cintia8924
új tag
Hozzászólás: 25
Csatolások: 1
Azonosító: 199930
Rocket, egyetértek.
2015. szeptember 25. 22:09 #23
klarii09
klarii09
❀ Prince$$ ❀

Státusz˙ˇ˘°♥ღSemmi sem ápolja úgy a szépséget, mint a boldogság.ღ♥°˘ˇ˙
Hozzászólás: 2773
Csatolások: 1909
Azonosító: 94878
Cara egy felkapott senki. Nem mondanám sem szépnek sem pedig tehetségesnek. smileeee.gif
Richard heart.gif Trónók harca heart.gif
2015. szeptember 25. 22:30 #24
H.Vivien
H.Vivien

StátuszLife isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Hozzászólás: 567
Azonosító: 205328
laaura_love igazad van teljes mértékben! smileeee.gif
2015. szeptember 25. 23:26 #25
Krityoo
Krityoo
új tag
Hozzászólás: 15
Azonosító: 147994
emberek ti miről beszéltek? biggrin.gif xD mióta műveletlenség az, hogy egy magát agyondolgozó modell-színész nem ismer egy sorozatnak egy szereplőjét független attól, hogy mennyire híres az a sorozat? xdddd gyerekek ne már :'D ennyi erővel parancsoljatok, soroljatok néhány nevet a The Big Bang Theory sorozatból, remélem az elég híres nektek, mert egyébként az....akinek nincs élete és csak sorozatokat néz, az valószínűleg tudja, akinek szimplán kedvence, az is nyilván, de lefogadnám, hogy a népség 70% 1 db nevet NEM tudna mondani...akkor pedig itt hagyjuk is abba ezt az értelmetlen vitát...
nem, nem volt mintapélda Cara azon az EGYETLEN EGY interjún, de őszintén, nektek még biztosan SOHASEM volt sz*r napotok..még a végén el is hiszem..ja, mellesleg akkor kérlek nézzétek meg az összes többi interjúját smileeee.gif remélem elég profi lesz a tetszéseteknek, mert hogy még egy ilyen vidám, és mindig jókedvű híresség a mai világban lássuk be, nincs ám sok smileeee.gif
oh, zárójelben mondanám, gondolom az elkerülte a figyelmeteket, hogy a riporter csaj még csak annyira sem volt hajlandó, hogy egy 4 betűs nevet helyesen mondjon..de az nem amatőr, dehogyis...
szálljatok már le a fellegekből és tudjátok meg először a dolgok hátterét és csak utána kezdjetek el ócsárolni másokat smileeee.gif
2015. szeptember 26. 07:33 #26
szora16
szora16
visszatérő vendég
Hozzászólás: 171
Azonosító: 199369
amúgy pár embert megvédve, akik ide kommenteltek: nem azt mondtuk, hogy alapjáraton amatőr a csaj. Igenis, fantasztikus modell, az első számú talán ebben a világban. Ennek ellenére ÉN azt mondom, hogy nem feltétlen kéne színészkedéssel foglalkozni. Mármint oké, próbálgassa magát különböző szerepekben, de nem hinném, hogy ezt pont neki találták volna ki. Ennek ellenére persze majd csalódhatunk benne, hisz' lehet, hogy benne is van tehetség eziránt a szakma iránt. Mindenesetre nem voltam elájulva a Papárvárosok-ban nyújtott szerepléséért. Hozzá a modellkedés passzol. És ezt tényleg nem "ócsárlásnak" írom. Meg nem azért, de itt mindenki csak a saját véleményét írta le, és ez pár embernek szemet szúrt és ment a visszaoltás, amit nem feltétlen értek biggrin.gif Másrészt, nézegettem több videót a Caraval készült interjúk közül. IGAZ, hogy az említett videóban nem igazán volt csúcsformában, sőt.. Gondolom sokaknak ezért is lett olyan unszimpatikus, ahogy kissé nekem is. Néztem a többi videóját és ott jófej volt, mondjuk ott is éreztem egy ici-pici lenézést, de lehet csak szimplán ilyen a lány személyisége. Most így nem lehet megállapítani, nem vagyunk puszi pajtások. Másrészt, feltűnt, hogy az egyik 2015-ös interjúban éppen Emilia Clarke-kal van együtt és ezt egy kicsit furcsán konstatáltam Richardnak való beszólása után. Lehetséges az is, hogy be akarta oltani a színészt, visszavágni neki. Vagy tényleg nem ismerte, amit furcsállok azután, hogy az egyik főszereplőnővel volt közös interjún. biggrin.gif
2015. szeptember 26. 11:01 #27
HeyAlice
HeyAlice
visszatérő vendég

Státuszfeelin' blue
Hozzászólás: 332
Azonosító: 153816
Az, hogy Cara nem tudta, hogy kicsoda (amit kétlek amúgy), nem hátrány. Egyszerűen csak azt akarta kifejezni, hogy milyen szinten nem érdekli az ember és hogy semmivel sem több, mint egy utálkozó.
2015. szeptember 26. 11:38 #28
léda00
léda00

Státusz"Elbújok egy fűszál mögött s innen figyelem, hány dimenziós ez a világ"
Hozzászólás: 650
Azonosító: 211915
Elismerem,hogy modellnek "tehetséges" meg van mindene hozzá ami kell,szeretik is az emberek de szerintem tényleg nem való neki a színészkedés. Aki modellként futott be,maradjon is a szakmájánál,már unom hogy minden modell a filmiparban akar befutni. Ráadásul Richardnak igaza volt,kicsit mutatkozhatott volna hálásabbnak is. Szerintem sincs még Cara azon az érettségi szinten-azokból ítélve amiket hallani róla-ami elvárható lenne tőle.
2015. szeptember 26. 13:40 #29
cs.vera45
cs.vera45

StátuszAzt hiszem elmegyek szedni egy kis hidrogén-peroxidos alpakát...
Hozzászólás: 793
Azonosító: 197734
Nem kicsit lenne jó, ha Delevigne végre befogná a száját. Nincs mire beképzeltnek lennie.
2015. szeptember 26. 13:58 #30
Vans
Vans
game on

Státuszdon't say a word while we dance with the devil
Hozzászólás: 1749
Csatolások: 368
Azonosító: 249432
kíváncsi vagyok ő mégis hogy reagálna ilyen helyzetekben. de persze az nagyon érett, hogy a Twitteren keresztül kritizál valakit.
2015. szeptember 26. 15:24 #31
virgi09
virgi09
i'm a sinner bitch

StátuszAz "izé" olyan mint a Raffaello...többet mond minden szónál.
Hozzászólás: 2097
Csatolások: 10
Azonosító: 240469
Olyan szánalmas ez az "egymás vérét szívjuk a Twitteren" dolog.
2015. szeptember 26. 15:25 #32
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Idézet
szőkeség rögtön vissza is vágott neki...
"Fogalmam sincs, hogy ki vagy te..."

Már a visszavágás remekül kezdõdött, ami szintén megerõsítette milyen nagy "érettségi szinttel" rendelkezik (ahogy Richard fogalmazott). Amúgy Richard-nak teljesen igaza van. Cara nevetségesen viselkedett az interjúban. Színésznõ akar lenni, milliárdokat keres, de képtelen megjátszani, hogy izgatott? Mondjuk a Papírvárosokban sem volt valami nagy az alakítása, jobban tette volna, ha maradt volna a modellkedésnél. A testi adotságai tökéletesek ahhoz a szakmához, igazi tehetség meg nem kell hozzá.
2015. szeptember 26. 15:42 #33
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Egyet kell értenem sajnos Richard-dal, bár fogalmazhatott volna egy kicsit szebben is. Cara elvégre modell, nem valami Oscar-díjas színésznő, csak most kezd belemelegedni a szakmába, avagy sem.
2015. szeptember 26. 16:00 #34
verliebt.
verliebt.
visszatérő vendég

Státuszverliebt. még nem állította be a státuszát és még egy jó ideig nem is fogja
Hozzászólás: 320
Azonosító: 243174
Richard-nak igaza van.
2015. szeptember 26. 16:44 #35
- törölt felhasználó -    
Ugye róla mondják, hogy híres a szarkazmusáról? A nagy frászkarikát! Ez a reakció is "amatőr" volt tőle, tök jól levághatta volna a labdát, írhatta volna, hogy akkor tanítsa meg hogyan kell profinak lenni. rohog.gif

Az is ironikus, hogy bizonygatja hogy érdekli a szakma és próbál megfelelni az elvárásoknak, közben meg olyan kijelentéseket tesz amivel pont az ellenkezőjéről árulkodik, lerántva magáról ezzel a leplet. El kellett volna számolnia tízig és/vagy még egyszer átgondolni, hogy tényleg elküldje-e a posztot, az indulat sose jó tanácsadó és ez már nem az első alkalom volt hogy aszerint cselekedett.

Mindazonáltal maradéktalanul egyetértek Richard Madden megállapításával, Cara diplomatikusan akár még egy új barátságra is szert tehetett volna, ehelyett megint csak beégette magát.
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, idone, Lady Suzy
2015. szeptember 26. 20:15 #36
iluvdemilovato1121
iluvdemilovato1121
visszatérő vendég

StátuszVagyok... ;)
Hozzászólás: 165
Azonosító: 222146
Cara nem színésznőnek született, és mivel még csak most kezdett bele a szakmába SENKI nem várhatja el tőle, hogy pofi legyen! Nem is az, de ez nem egy reális elvárás!! Semelyik sztár nem vérprofi a szakmája legelején. Ez az ember meg (akit amúgy én se ismerek egyáltalán) csak egy kis figyelmet akart, nyilván nem jut szegénynek túl sok, úgyhogy szerintem addig senkit ne kritizáljon...
2015. szeptember 26. 22:08 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet (iluvdemilovato1121 @ 2015.09.26. 20:15)
Cara nem színésznőnek született, és mivel még csak most kezdett bele a szakmába SENKI nem várhatja el tőle, hogy pofi legyen! Nem is az, de ez nem egy reális elvárás!! Semelyik sztár nem vérprofi a szakmája legelején. Ez az ember meg (akit amúgy én se ismerek egyáltalán) csak egy kis figyelmet akart, nyilván nem jut szegénynek túl sok, úgyhogy szerintem addig senkit ne kritizáljon...

Aki színésznek megy, annak profinak kell lennie. Szerinted hányan jelentkeznek egy szerepre? Teljesen reális elvárás. laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: idone
2015. szeptember 26. 22:09 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nina 10 @ 2015.09.26. 15:25)
Már a visszavágás remekül kezdõdött, ami szintén megerõsítette milyen nagy "érettségi szinttel" rendelkezik (ahogy Richard fogalmazott). Amúgy Richard-nak teljesen igaza van. Cara nevetségesen viselkedett az interjúban. Színésznõ akar lenni, milliárdokat keres, de képtelen megjátszani, hogy izgatott? Mondjuk a Papírvárosokban sem volt valami nagy az alakítása, jobban tette volna, ha maradt volna a modellkedésnél. A testi adotságai tökéletesek ahhoz a szakmához, igazi tehetség meg nem kell hozzá.

Pontosan meghajolo.gif
2015. szeptember 27. 16:01 #39
- törölt felhasználó -    
Krytio, ott a pont.
2015. szeptember 27. 17:13 #40
lilluci8
lilluci8
×hungarianPrincess

Státusz"Stay alive"
Hozzászólás: 2275
Csatolások: 1
Azonosító: 196642
Ennek sem volt jobb dolga...rolleyes.gif
Szerintem egy feltörekvő színésznőtől nem lehet elvárni,hogy rögötn profiként mutatkozzon,és szerintem az itt szóba jött Richard sem volt az amikor megkapta első szerepét smileeee.gif Mellesleg lehet az embernek rosszabb napja. Cara egyébként szerintem példaértékű fiatal lány (most kövezzetek meg,hogy ezt gondolom)én személy szerint imádom. heart.gif
Szóval ennyi emberek,nem kell minden apróságon fennakadni! happy.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok