Merész dekoltázzsal kápráztat el Selena Gomez új klipjében
2015. szeptember 23. 17:25
A klipp kivételesen tetszik, de a dal még mindig nem jön be annyira...
2015. szeptember 23. 18:00
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Mielőtt rá kattintottam, azt gondoltam, ez is tök ugyanolyan lesz, mind az eddigi klipjei, őszintén szólva már untam őket. Szinte mind ugyanarról szól. De ez más. Arról nem is beszélve, hogy Selena milyen gyönyörű és a dal is egészen fülbemászó. Annyira jó ez a klip és annyira tetszik a mondanivalója.
2015. szeptember 23. 18:59
|
|
Reni1204visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.18. Hozzászólás: 139 Csatolások: 16 Azonosító: 242829 offline
|
A zene nagyon jó. De a klipp a legjobb elgondolkodtató és más mint a megszokottak. Ebben a klipben olyan dolgok vannak amikmindig megtörténhetnek mégsem vesszük észre
2015. szeptember 23. 19:27
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
nekem nagyon tetszik a klip a szám nagyon nagyon nagyon jó
2015. szeptember 23. 19:29
Neki is van anyajegy a mellén?? Amúgy a cím miatt mindig a mellét néztem
2015. szeptember 23. 19:57
|
|
Reka1213új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.27. Hozzászólás: 41 Csatolások: 1 Azonosító: 226665 offline
|
A szám és a zene is nagyon jó, nekem tetszik. De nem hiszem el, hogy Selena dekoltázsán kívül nem tudtál valami olyan címet kitalálni, ami felkeltette volna mások figyelmét. Az számított a legkevésbé a videóban és szinte semmi jelentősége nem volt.
2015. szeptember 23. 19:58
Szerintem semmi probléma nincs ezzel a videóval, bár nem szól semmiről, de a pop dalok többsége amúgy sem rendelkezik mély mondanivalóval, szóval szerintem jó társítás. Csinosan is néz ki az én tekintetem még mindig a babaarcán ragadt meg és nem a dekoltázsán.
Azt nem tudom mennyire gáz, de nekem tetszik a dal is, bár ha nem tudtam volna hogy Ő az énekes lehet hogy magamtól ki sem találom, ehhez a hangszínhez eddig még nem volt szerencsém, - mondjuk a XXI. sz-i technika csodákra képes.
Azt nem tudom mennyire gáz, de nekem tetszik a dal is, bár ha nem tudtam volna hogy Ő az énekes lehet hogy magamtól ki sem találom, ehhez a hangszínhez eddig még nem volt szerencsém, - mondjuk a XXI. sz-i technika csodákra képes.
2015. szeptember 23. 20:24
|
|
laaura_loveTe voltál a béke az örök háborúban! |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.07. Hozzászólás: 2036 Csatolások: 0 Azonosító: 227220 offline
|
Nagyon jó :$
2015. szeptember 24. 07:09
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Nekem nem tetszik.
2015. szeptember 24. 09:03
Szeretem Selenát, de ez a dala szerintem valami borzadály. A klip az oké, viszont nagyon hülyén szól a refrén, plusz a hangját nem tudom mi a fenének színezik át ennyire, holott tiszta rikácsolós lett így. A Good For You még mindig ezerszebb jobb.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: