Ariana Grande még sosem volt ilyen boldog
2015. szeptember 22. 16:42
egyébként én eszt a képet láttam az instagrammon
2015. szeptember 22. 17:23
Utálom Ariana Grandét, de így sokkal szebb, mint azzal a mű valamivel!
2015. szeptember 22. 18:14
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Nekemis a szőkítés tönkrevágta a hajam, de most jobb mint volt.
Egyébként szép a haja, de nekem a póthaja is tetszett igazinak tűnt, de az eredeti jobb.
2015. szeptember 22. 18:29
nagyon örülök, hogy meggyógyult a haja, én még azt is ki nem állom, ha kicsit gubancos, de a lényeg, hogy kitartott, és a haja tényleg gyönyörű ♥
2015. szeptember 22. 18:33
|
|
heyitsmemivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.12. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 208992 offline
|
De nem értem, hogy eleve miért kellett "folyamatosan szőkíteni". A vörös pigmentek már az első festés után jelen vannak. o.o Még két hetente befesteni hagyján (bár szerintem az is fölösleges, annyi idő alatt nem kezd el lenőni...) sötétbarna hajam volt eredetileg, és szőkítés nélkül festettem vörösre (éppenséggel, pont az ő vörös haját mutattam példának a fodrászomnak) és a második festés után már meg is volt a szín. Egyszer SEM szőkítettem. A hajszínem ugyanolyan, mint "Cat"-nek volt, már lassan 2 éve, mert valami iszonyatosan tettszik. A hajam egészséges. És havonta (néha kéthavonta) megyek újrafestetni. Az ő haját megkínozták ezzel a módszerrel, de nem értem miért kellet úgy csinálniuk ahogy. Teljesen felesleges.
2015. szeptember 22. 19:49
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
-> ezért ne hülyéskedj a hajaddal, mindig az eredeti áll a legjobban
[és bocsi az offért, de a képeken úgy néz ki, mint Zayn Malik nővé operáltatva...]
[és bocsi az offért, de a képeken úgy néz ki, mint Zayn Malik nővé operáltatva...]
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: