Az énekesnőt legújabb filmje népszerűsítő bemutatóján kapták mikrofonvégre a napokban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Selena Gomez: „Boldog vagyok, amiért sosem voltam tökéletes”
2015. szeptember 22. 12:05
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. szeptember 22. 14:34
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Nem tulzok minden második cikk végén elmondjàk h selena ùj albuma október 7én kerül a polcokra, most mar komolyan ez kit érdekel??!!Azért olvastam el hogy lehet lesz benne valami érdekes úgy látszik tévedtem. Inkabb bekusolok és vàrom az AHSt
2015. szeptember 22. 15:17
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Én örülök neki,hogy boldog. És igaza van, nem kell törődni az utálókkal. Bár nekem nem tetszik az új stílusa amiben énekel, mégis sok siker kívánok neki és Isten áldását!
2015. szeptember 22. 15:19
Már a csapból is az új albuma folyik...Idejövök gyanútlanul...erre persze hogy már megint az új albumról dumál.Kíváncsi vagyok miért promózza ennyire.
2015. szeptember 22. 16:28
|
|
hirschzsofi0711You don't own me |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 31 Azonosító: 202533 offline
|
Kíváncsi vagyok az új albumára
2015. szeptember 22. 16:39
Már várom az albumot, de egyetértek Domi05-tel.
2015. szeptember 22. 16:52
hát már kit érdekel egyszer az a baja hogy hizottt máskot justin
2015. szeptember 22. 19:48
Olyan jo hogy ennyie boldog es hogy ilyen szabadnak erzi magat
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: