Starity

Miley Cyrus fehér masszával az arcán pózól félmeztelenül

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. szeptember 19. 21:28 #41
Norix6
Norix6

StátuszNem vagyok flegma sem bunkó, egyszerűen csak nincs kedvem hozzád.....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1174
Csatolások: 0
Azonosító: 220435
Guszta.....
2015. szeptember 19. 21:32 #42
- törölt felhasználó -    
Most komolyan, Miley-tól mit várunk ? Nem kell minden egyes ilyen stílusú képéről cikket írni.
2015. szeptember 19. 21:39 #43
Janka7
Janka7
visszatérő vendég

StátuszFuck you you fucking fuck.-Lip Gallagher
Hozzászólás: 348
Azonosító: 210317
Annyira unalmas hogy Cyrus kisasszonyról naponta jelenik meg cikk,ráadásul a botrányaival kapcsolatban.Azért csinálja ezt az egész "badgörl" vagyok dolgot hogy az emberek felfigyeljenek rá.De előbb utóbb mindenki rá fog unni.Annyival szívesebben látnék olyanról cikket aki NORMÁLIS és EMBEREK közé sorolható.
2015. szeptember 19. 21:48 #44
Ritya
Ritya
Hozzászólás: 2288
Csatolások: 246
Azonosító: 231566
Ez nem új, én, mikor láttam mar utoljára teljesen felöltözve... xd biggrin.gif
2015. szeptember 19. 22:11 #45
KataCullen
KataCullen
Addicted to Pretty Little Liars ❤♡

StátuszÉlettan ✔ ♡
Hozzászólás: 1456
Csatolások: 132
Azonosító: 124843
Már komolyan elegem van ezekből a Májli cikkekből, mindegyik ugyanarról szól. Mi lenne ha legközelebb csak akkor jelenne meg róla cikk, ha teljesen fel lenne öltozve, az lenne már az igazi szenzáció! _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl
2015. szeptember 19. 22:16 #46
- törölt felhasználó -    
Nagyon csinos rohog.gif
2015. szeptember 19. 22:18 #47
Csillámpóni_
Csillámpóni_

StátuszRitkán használom, szóval sry ha nem válaszolok!
Hozzászólás: 715
Csatolások: 2
Azonosító: 225146
Már kezd unalmas lenni, hogy Miley minden egyes képéről készítenek egy ciket...
2015. szeptember 19. 22:21 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet (KataCullen @ 2015.09.19. 22:11)
Már komolyan elegem van ezekből a Májli cikkekből, mindegyik ugyanarról szól. Mi lenne ha legközelebb csak akkor jelenne meg róla cikk, ha teljesen fel lenne öltozve, az lenne már az igazi szenzáció! _nevet.gif

Na az valóban egy igazi címlap-story lenne!
1 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl
2015. szeptember 19. 22:25 #49
- törölt felhasználó -    
Akármennyire is tehetséges Miley, mára már az emberisége egyenlő a nullával. Annyira egy gusztustalan ember lett, hogy az valami hihetetlen. Nem tudom, hogy neki erre miért van szüksége, illetve mi a franc annyira jó ebben. Nézhetne már tükörbe, mert nagyon süllyed lefelé, vissza akarom kapni azt a hosszú, barna hajú lányt, aki volt 2012-ben, nem ezt a trehány fajtáját akarom nézegetni. Oké, senki sem maradhat örökre gyerek, viszont nem kell túlzásba esni. A rövid hajával nincs problémám, de ezek a dolgok, miket nap, mint nap csinál... Inkább nem is szólok semmit.
2015. szeptember 19. 23:28 #50
liliom555
liliom555
qυееห Ν

Státusznow it's like we're scared of getting good
Hozzászólás: 1370
Csatolások: 1
Azonosító: 244832
minek ehhez cikk?azt hittem hogy ezt már megszokhattuk volna tőle
2015. szeptember 19. 23:30 #51
Grety01
Grety01
visszatérő vendég

StátuszTake it simple
Hozzászólás: 111
Azonosító: 227378
Nahhhh- Erre nincs mit reagálni. Mindenki tudja, hogy ilyen. Lehet jönni azzal, hogy te nem ilyennek ismerted, meg csalódtál benne meg, h jobban szeretted a régi Mileyt. De elárulok neked valamit: ILYEN AZ ÉLET
2015. szeptember 19. 23:33 #52
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fionah. @ 2015.09.19. 22:25)
Akármennyire is tehetséges Miley, mára már az emberisége egyenlő a nullával. Annyira egy gusztustalan ember lett, hogy az valami hihetetlen. Nem tudom, hogy neki erre miért van szüksége, illetve mi a franc annyira jó ebben. Nézhetne már tükörbe, mert nagyon süllyed lefelé, vissza akarom kapni azt a hosszú, barna hajú lányt, aki volt 2012-ben, nem ezt a trehány fajtáját akarom nézegetni. Oké, senki sem maradhat örökre gyerek, viszont nem kell túlzásba esni. A rövid hajával nincs problémám, de ezek a dolgok, miket nap, mint nap csinál... Inkább nem is szólok semmit.

Mert elítélni egyoldalú, minden ""szemétségét"" tényként kezelő cikk(ek) alapján annyira kimeríti az emberség fogalmát?
Egyébként pedig - hogy ebbe is belekössek, lol - manapság az egyik "legemberségesebb", legjótékonyabb sztárok egyike Miley. Nyíltan kiáll az LGBTIQ+ közösségért, a hajléktalanokért. Nehogy már légből kapott pletykák alapján írjuk le egy világi rihének. Azt amit csinál, meg pont azért csinálja, mert tudja, hogy kikészíti Vele a apácazárdából szabadult/szimplán überkonzervatív Népséget. biggrin.gif Egyszerűen a menedzserei erőltetik Rá ezt az imidzset, pusztán addig üti a vasat, ameddig meleg. Az már nem az Ő problémája, miszerint Egyesek mekkora internet fightokat képesek kerekíteni a médiabeli szerepléseiből. Jobban fájna Neki, ha nem lenne ekkora keletje az ügyeinek. Márpedig van. Már-már külön iparág. biggrin.gif
Azt viszont még mindig nem értem, miért azt a média által ráerőszakolt jókislányt várjá(to)k még mindig vissza, aki lényegében soha nem is volt? 22 éves, felnőtt NŐ. Azt csinál a testével, ami Neki jólesik. Miért vonulna apácazárdába, mert Egyesek azt várják Tőle? Fiatal, hadd bulizzon, majd lecsillapodik. Ez mindössze egy fellángolás, amit pepitában az emberek "mindenki felett pálcát törünk, aki nem hódol be az egészséges értelemben vett normáknak" felfogása táplál.
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2015. szeptember 20. 00:05 #53
Andy18
Andy18
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 84140
Én ezt a csajszit úgy sajnálom!:/ Egyre betegebb, amiket művel... és a legszomorúbb az, hogy azt hiszi boldog lesz attól, hogy ha botrányosan viselkedik, amivel aztán címlapra kerülhet újra és újra, és mindenki csak róla beszél újra meg újra... lehet valaki fiatal és bulizhat úgy is hogy nem megbotránkoztató az amit csinál, tudnék jó pár sztárt felsorolni aki azért tudja magát kultúrálni. De nem, ő a központban érzi jól magát, de már betegesen, és ez azt jelenti hogy magányos, mert az. Hiába ismeri őt az egész világ... Tök szép, értelmes csajszi lehetne...de elszúrja és ez sajnálatra méltó...
2015. szeptember 20. 01:21 #54
- törölt felhasználó -    
Mire jó ez megint a polgárpukkasztáson kívül...
2015. szeptember 20. 04:43 #55
- törölt felhasználó -    
Polgárpukkasztás? Miért, megbotránkozik rajta valaki? Már egy jó ideje "így él" jobban meg lennék lepődve ha elegánsan öltözne fel. rohog.gif
2015. szeptember 20. 07:10 #56
SoooGood
SoooGood

StátuszVagy őszinte vagyok, vagy kedves. A kettő együtt nem megy.
Hozzászólás: 888
Csatolások: 44
Azonosító: 231042
Ne bazdki nem bírom rohog.gif rohog.gif
2015. szeptember 20. 07:50 #57
- törölt felhasználó -    
Értem én, ha Selena vagy Ellie levetkőzik az oké, szép képek. Viszont ha Miley félmeztelenül lefényképezi magát akkor ő egy ribanc... Az amikor kiáll a melegekért, meg adományoz az senkit sem érdekel, mivel az emberek csak a rosszat akarják látni. Voltam Miley utáló, szóval pontosan tudom, hogy ilyenkor bármit tehet, ő egy ribi. És komolyan ő nem egy 16 éves kislány hanem egy 22 éves nő, ha neki ez esik jól akkor had csinálja. Ja, és ha már így utáljátok, akkor talán hányjátok el magatokat, de nem kell még lejjebb görgetni, hogy írjatok egy negatív kommentet.
2015. szeptember 20. 08:04 #58
- törölt felhasználó -    
@bsf ez már általánosítás. attól, hogy valaki még nem bólint rá arra amit csinál nem lesz utáló és ha tetszik egy kép sem lesz imádó. én selena borítóját pl ízlésesnek találtam, ellié már nem tetszett, mileyn meg inkább mosolygok hozzátéve egyiket se értékelem sokra mint énekesnőt. azt még mindig nem értem hogy az itteni többség mért hivatkozik állandóan miley korára ha védeni próbálja. a kor állapot nem hatalom amivel élni kéne/lehetne. ha csak ezen múlna ki mennyi ruhát viseljen akkor a nyugdíjasoknak már fel se kéne öltözniük. rohog.gif
2015. szeptember 20. 08:41 #59
LeerdammerGirl
LeerdammerGirl
εh. ✿

Státusz.
Hozzászólás: 6166
Csatolások: 3496
Azonosító: 234699
Akkor most Miley minden egyes Instagram- fotójáról cikk lesz írva? blink.gif
2015. szeptember 20. 08:53 #60
Bori love Johnny