Miley Cyrus fehér masszával az arcán pózól félmeztelenül
2015. szeptember 19. 21:32
Most komolyan, Miley-tól mit várunk ? Nem kell minden egyes ilyen stílusú képéről cikket írni.
2015. szeptember 19. 21:39
|
|
Janka7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 348 Csatolások: 0 Azonosító: 210317 offline
|
Annyira unalmas hogy Cyrus kisasszonyról naponta jelenik meg cikk,ráadásul a botrányaival kapcsolatban.Azért csinálja ezt az egész "badgörl" vagyok dolgot hogy az emberek felfigyeljenek rá.De előbb utóbb mindenki rá fog unni.Annyival szívesebben látnék olyanról cikket aki NORMÁLIS és EMBEREK közé sorolható.
2015. szeptember 19. 22:11
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Már komolyan elegem van ezekből a Májli cikkekből, mindegyik ugyanarról szól. Mi lenne ha legközelebb csak akkor jelenne meg róla cikk, ha teljesen fel lenne öltozve, az lenne már az igazi szenzáció!
1 felhasználónak tetszik:
LeerdammerGirl
2015. szeptember 19. 22:18
|
|
Csillámpóni_ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.29. Hozzászólás: 715 Csatolások: 2 Azonosító: 225146 offline
|
Már kezd unalmas lenni, hogy Miley minden egyes képéről készítenek egy ciket...
2015. szeptember 19. 22:21
Idézet (KataCullen @ 2015.09.19. 22:11)
Már komolyan elegem van ezekből a Májli cikkekből, mindegyik ugyanarról szól. Mi lenne ha legközelebb csak akkor jelenne meg róla cikk, ha teljesen fel lenne öltozve, az lenne már az igazi szenzáció! 
Na az valóban egy igazi címlap-story lenne!
LeerdammerGirl
2015. szeptember 19. 22:25
Akármennyire is tehetséges Miley, mára már az emberisége egyenlő a nullával. Annyira egy gusztustalan ember lett, hogy az valami hihetetlen. Nem tudom, hogy neki erre miért van szüksége, illetve mi a franc annyira jó ebben. Nézhetne már tükörbe, mert nagyon süllyed lefelé, vissza akarom kapni azt a hosszú, barna hajú lányt, aki volt 2012-ben, nem ezt a trehány fajtáját akarom nézegetni. Oké, senki sem maradhat örökre gyerek, viszont nem kell túlzásba esni. A rövid hajával nincs problémám, de ezek a dolgok, miket nap, mint nap csinál... Inkább nem is szólok semmit.
2015. szeptember 19. 23:30
|
|
Grety01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.10. Hozzászólás: 111 Csatolások: 0 Azonosító: 227378 offline
|
Nahhhh- Erre nincs mit reagálni. Mindenki tudja, hogy ilyen. Lehet jönni azzal, hogy te nem ilyennek ismerted, meg csalódtál benne meg, h jobban szeretted a régi Mileyt. De elárulok neked valamit: ILYEN AZ ÉLET
2015. szeptember 19. 23:33
Idézet (Fionah. @ 2015.09.19. 22:25)
Akármennyire is tehetséges Miley, mára már az emberisége egyenlő a nullával. Annyira egy gusztustalan ember lett, hogy az valami hihetetlen. Nem tudom, hogy neki erre miért van szüksége, illetve mi a franc annyira jó ebben. Nézhetne már tükörbe, mert nagyon süllyed lefelé, vissza akarom kapni azt a hosszú, barna hajú lányt, aki volt 2012-ben, nem ezt a trehány fajtáját akarom nézegetni. Oké, senki sem maradhat örökre gyerek, viszont nem kell túlzásba esni. A rövid hajával nincs problémám, de ezek a dolgok, miket nap, mint nap csinál... Inkább nem is szólok semmit.
Mert elítélni egyoldalú, minden ""szemétségét"" tényként kezelő cikk(ek) alapján annyira kimeríti az emberség fogalmát?
Egyébként pedig - hogy ebbe is belekössek, lol - manapság az egyik "legemberségesebb", legjótékonyabb sztárok egyike Miley. Nyíltan kiáll az LGBTIQ+ közösségért, a hajléktalanokért. Nehogy már légből kapott pletykák alapján írjuk le egy világi rihének. Azt amit csinál, meg pont azért csinálja, mert tudja, hogy kikészíti Vele a apácazárdából szabadult/szimplán überkonzervatív Népséget.
Azt viszont még mindig nem értem, miért azt a média által ráerőszakolt jókislányt várjá(to)k még mindig vissza, aki lényegében soha nem is volt? 22 éves, felnőtt NŐ. Azt csinál a testével, ami Neki jólesik. Miért vonulna apácazárdába, mert Egyesek azt várják Tőle? Fiatal, hadd bulizzon, majd lecsillapodik. Ez mindössze egy fellángolás, amit pepitában az emberek "mindenki felett pálcát törünk, aki nem hódol be az egészséges értelemben vett normáknak" felfogása táplál.
Phaedra
2015. szeptember 20. 00:05
|
Andy18új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.17. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 84140 offline
|
Én ezt a csajszit úgy sajnálom!:/ Egyre betegebb, amiket művel... és a legszomorúbb az, hogy azt hiszi boldog lesz attól, hogy ha botrányosan viselkedik, amivel aztán címlapra kerülhet újra és újra, és mindenki csak róla beszél újra meg újra... lehet valaki fiatal és bulizhat úgy is hogy nem megbotránkoztató az amit csinál, tudnék jó pár sztárt felsorolni aki azért tudja magát kultúrálni. De nem, ő a központban érzi jól magát, de már betegesen, és ez azt jelenti hogy magányos, mert az. Hiába ismeri őt az egész világ... Tök szép, értelmes csajszi lehetne...de elszúrja és ez sajnálatra méltó...
2015. szeptember 20. 01:21
Mire jó ez megint a polgárpukkasztáson kívül...
2015. szeptember 20. 04:43
Polgárpukkasztás? Miért, megbotránkozik rajta valaki? Már egy jó ideje "így él" jobban meg lennék lepődve ha elegánsan öltözne fel.
2015. szeptember 20. 07:50
Értem én, ha Selena vagy Ellie levetkőzik az oké, szép képek. Viszont ha Miley félmeztelenül lefényképezi magát akkor ő egy ribanc... Az amikor kiáll a melegekért, meg adományoz az senkit sem érdekel, mivel az emberek csak a rosszat akarják látni. Voltam Miley utáló, szóval pontosan tudom, hogy ilyenkor bármit tehet, ő egy ribi. És komolyan ő nem egy 16 éves kislány hanem egy 22 éves nő, ha neki ez esik jól akkor had csinálja. Ja, és ha már így utáljátok, akkor talán hányjátok el magatokat, de nem kell még lejjebb görgetni, hogy írjatok egy negatív kommentet.
2015. szeptember 20. 08:04
@bsf ez már általánosítás. attól, hogy valaki még nem bólint rá arra amit csinál nem lesz utáló és ha tetszik egy kép sem lesz imádó. én selena borítóját pl ízlésesnek találtam, ellié már nem tetszett, mileyn meg inkább mosolygok hozzátéve egyiket se értékelem sokra mint énekesnőt. azt még mindig nem értem hogy az itteni többség mért hivatkozik állandóan miley korára ha védeni próbálja. a kor állapot nem hatalom amivel élni kéne/lehetne. ha csak ezen múlna ki mennyi ruhát viseljen akkor a nyugdíjasoknak már fel se kéne öltözniük.
2015. szeptember 20. 08:41
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Akkor most Miley minden egyes Instagram- fotójáról cikk lesz írva?
2015. szeptember 20. 08:53
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
a 2.-on hol a melle? XD
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.