Minden, amit tudni akarsz a Korra legendájáról
2015. szeptember 19. 13:42
Aang története sokkal jobban tetszett. Imádtam, hogy ő még olyan kis gyerek volt. A kedvenc szereplőm Katara tesója volt, rettenetesen bírtam, hogy olyan kis lüke mindig
Ja, meg Zuko és a nagybácsija. Az egész Aang legendája király, de ez a Korrás a nyomába sem ér...
2015. szeptember 19. 14:27
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Idézet (BlackSwanforever @ 2015.09.19. 07:02)
Aztán ott van az Avatar ami am egy teljesen más történet, és csak a nevében egyezik, szerintem a kommentelők közül sokan ehhez hasonlítják.
Nem hiszem, hogy összekeverik, csak angolul a sorozat címében ugyanúgy benne van az avatar, pl én is párszor avatarnak írtam, de nem a James Cameron avatarjára gondoltam közben.
2015. szeptember 20. 14:10
|
|
csak_egy_lányúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.08. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 246151 offline
|
Az aang legendája nekem is jobban tetszett, a korrás részek már túl elcsépeltek. Pedig az ötlet egész jó
mindenesetre ebből legalább nem próbáltak meg élőszereplős filmet csinálni
2015. szeptember 20. 18:25
|
|
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline
|
Én is nagyon szeretem!!
2015. szeptember 21. 20:05
|
|
Mianeveelnökúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.15. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 233404 offline
|
Aang jobb volt de Korat is szeretem *-* *-*
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: