A Víz Törzsei, a Föld Királysága, a Tűz Népe, és a Levegő Nomádjai – négy nép, aminek tagjai között ott vannak a rájuk jellemző elem uralására képes „idomárok”. Csak egyetlen ember képes azonban mind a négy elem irányítására, az Avatar. Rajongóknak kötelező, szkeptikusoknak kötelezően ajánlott: minden, amit tudni akarsz a Nickelodeon népszerű animációs sorozatáról, a Korra legendájáról!
A teljes cikkhez kattints ide!
Minden, amit tudni akarsz a Korra legendájáról
2015. szeptember 18. 21:24
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. szeptember 18. 22:12
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Én a 2. évadot szerettem, mondjuk kizárólag Desna és Eska miatt, meg kicsit azért is, mert többet megtudhattunk az avatarság meg az idomítás eredetéről. A 3. évad kicsit fura volt, a sok új levegőidomár miatt, akik majdnem mind rinyap*nák voltak (és annyira ratyi az új ruhájuk, sokkal jobban tetszett Aang szerzetesruha-félesége), a 4. évadban meg úgy igazából a 3. évad végétől kezdve nem volt olyan rész, hogy ne akartam volna benyúlni a monitorba, és lepofozni Korrát. Egyetlen jó pontja az évadnak, hogy benne volt Toph is (igaz öregen).
2015. szeptember 18. 22:20
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Bármit mondanak ez nem tudja felülmúlni az eredetit
2015. szeptember 18. 23:47
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Ez is a Nickelodeonon volt. Az avatar film egy iszonyatos nagy bukás volt minden létező szempontból. Pfejj. Egyébként Aang is rengeteget harcolt magával, például amikor választania kellett Katara és az avatár állapot között, meg úgy általában, hogy pár hónap alatt kellett elsajátítania azt, amit évekig tanultak az elődjei. És persze az avatárság maga, mint kötelesség, amit minden elé kellett helyeznie (pl amikor segítségül hívta az előző életeit, hogy megoldja a Tűz Ura gyilkolás nélküli legyőzését, és az egyik levegő idomár elődje mondta neki, hogy a spirituális szükségletei elé kell helyeznie a világ szükségleteit, ez pedig szembe ment mindennel, amit a szerzetesek tanítottak neki).
Igazából oldalakat lehetne még írni erről, a lényeg, hogy az Aang legendájának a nyomába se ér a Korra legendája, semmilyen szempontból.
Igazából oldalakat lehetne még írni erről, a lényeg, hogy az Aang legendájának a nyomába se ér a Korra legendája, semmilyen szempontból.
2015. szeptember 19. 07:02
Én még apával kezdtem el nézni, a Korrának az első két évadát, de mivel aztán vége lett ezért megnéztük az Aang-ot. A Korrát imádtam viszont az Aang-ot elégé gyereksenek találtam, és ez csak az utolsó évadokban gyengült. Aztán jött a nagy film... Én azt nem láttam, mivel már a plakátjáról is üvöltött hogy szar lesz. Aztán ott van az Avatar ami am egy teljesen más történet, és csak a nevében egyezik, szerintem a kommentelők közül sokan ehhez hasonlítják.
2015. szeptember 19. 09:46
régen szerettem ezt a műsort, de most már nem..
2015. szeptember 19. 09:49
Aang legendáját jobban szerettem/szeretem.....
2015. szeptember 19. 09:54
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Az Aang legendáját a mai napig imádom, szerintem újra is fogom nézni mert nagyon szerettem, az egyik legjobb ilyen sorozat amit láttam. A Korra első két évada még tetszett, de inkább az első, de nemtudom, nekem valami hiányzik ami az Aangba benne volt, én abba a szereplőket is jobban szerettem.
2015. szeptember 19. 10:54
|
|
Bogáncsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.24. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 245313 offline
|
Az Aang legendáját nagyon szerettem. Azon kevés műsorok egyike volt, amit tudtam az öcsémmel közösen nézni mert mindketten szeretjük. Viszont a Korra legendája nekem néhol kicsit túlzás. Valami volt az Aang legendájában, ami a Korrában nincs meg...
2015. szeptember 19. 12:24
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Az Aang legendája nekem sokkal jobban tetszett. Volt benne valami, ami nagyon megfogott, de ez a Korra legendájában nincsen. Őszintén ebből a sorozatból 2 részt láttam, mert annyira nem tetszett, hogy nem bírtam végignézni, ezzel szemben az Aang legendáját imádtam. Szerintem a poénok is sokkal jobbak benne.
2015. szeptember 19. 13:36
Aang legendája nekem sokkal jobban tetszett, a mai napig simán beülök a TV elé, hogyha meglátom, hogy éppen az megy. Mikor megláttam, hogy van ez is, elkezdtem nézni, de az első 5 rész után sem kötött le, egyszerűen nem tetszett benne semmi, úgyhogy hagytam a fenébe.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: