Ők a legjobban fizetett modellek 2015-ben
2015. szeptember 18. 17:00
|
|
Vansgame on |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.05. Hozzászólás: 1749 Csatolások: 368 Azonosító: 249432 offline
|
gratulálok mindenkinek
egyébként látom rengeteg kommentbe, hogy szerintük xy nem is szép. EGY MODELLNEK NEM SZÉPNEK KELL LENNIE! az itt felsoroltak közül nagyjából mindenki high fashion modell, aka karakteres, egyedi arc és langaléta magasság kell. egy modellnek ki kell tűnnie a tömegből, nem szépségverseny győztesek, hanem modellek.
egyébként látom rengeteg kommentbe, hogy szerintük xy nem is szép. EGY MODELLNEK NEM SZÉPNEK KELL LENNIE! az itt felsoroltak közül nagyjából mindenki high fashion modell, aka karakteres, egyedi arc és langaléta magasság kell. egy modellnek ki kell tűnnie a tömegből, nem szépségverseny győztesek, hanem modellek.
2015. szeptember 18. 17:29
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Kate Upton aki megerdelmi a penzt. Es talan meg Gisele Bundchen.
2015. szeptember 18. 17:47
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Kendall Jenner? Hol van ő a többi modelltől! Nem azt mondom, hogy nem szép, de szerintem nem az a kimondott modell típus.
2015. szeptember 18. 17:48
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Vans, egyetértek veled.
1 felhasználónak tetszik:
Vans
2015. szeptember 18. 18:05
A legtöbbjük nagyon is megérdemli azt az összeget, amit nekik adnak!
2015. szeptember 18. 18:24
|
|
kuci100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.23. Hozzászólás: 801 Csatolások: 0 Azonosító: 248788 offline
|
Senki nem érdemli meg! Lehet, hogy szépek, lehet őket szeretni, de ezt a pénzt annak kellene adni, aki tényleg megérdemli(Itt most a tanárokra, jótékony munkát végzőkre és azokra gondolok, akik végigdolgozzák az egész napot és állandóan túlóráznak) Nekem mondhatják, hogy a modelleknek nehéz pózolni és formában maradni, de akkor sem érdemelnek ennyi pénzt.
2015. szeptember 18. 18:46
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Egyáltalán mi jót is csinálnak ezek a botránykodáson (tisztelet a kivétel) kívül? Ők ezt a pénzt nem érdemlik meg, valami másra kellene elkölteni és valami hasznosra. :|
2015. szeptember 18. 18:51
Idézet (kuci100 @ 2015.09.18. 18:24)
Senki nem érdemli meg! Lehet, hogy szépek, lehet őket szeretni, de ezt a pénzt annak kellene adni, aki tényleg megérdemli(Itt most a tanárokra, jótékony munkát végzőkre és azokra gondolok, akik végigdolgozzák az egész napot és állandóan túlóráznak) Nekem mondhatják, hogy a modelleknek nehéz pózolni és formában maradni, de akkor sem érdemelnek ennyi pénzt.
Nem azért keresnek ennyit, mert övék a világ legnehezebb munkája, hanem mert luxusmárkáknak dolgoznak és azok sokat fizetnek nekik.
2015. szeptember 18. 19:35
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
Kendall-t nem tudtam hogy ennyit keres
2015. szeptember 18. 19:44
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
Kendallen meglepődtem. Nem akarok rossz indulatú lenni de ha nem Jenner lenne a másik neve tuti nem lenne most rajta ezen a listán.. Semmi különleges nincs az arcában, szépségében.
1 felhasználónak tetszik:
Vans
2015. szeptember 18. 20:00
|
|
caturdayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.17. Hozzászólás: 485 Csatolások: 0 Azonosító: 221365 offline
|
Nagyon sok modell nem éppen az a klasszikus szépség típus, Kendall egyébként szép, vagyis inkább természetes szépség. Nem, nem azt mondom, hogy gyönyörű vagy különleges, stb, de a maga egyszerűségében szép, és smink nélkül is. Míg jó pár a listán szereplő modellről láttam retusálatlan, smink nélküli képet, és rajtuk úgymond sokat kell turbózni, hogy eladhatóak legyenek.
Igen, Kendallnál sokat dob a neve, már csak azért is, mert a csapból is az ő családja folyik, így könnyebben el lehet adni az arcával/nevével a dolgokat.
Igen, Kendallnál sokat dob a neve, már csak azért is, mert a csapból is az ő családja folyik, így könnyebben el lehet adni az arcával/nevével a dolgokat.
2015. szeptember 18. 20:12
|
|
Zs00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.11. Hozzászólás: 935 Csatolások: 0 Azonosító: 205886 offline
|
Én azt értem, hogy a luxusmárkáktól sok pénzt kapnak, na de ez azért túlzás. Bár szerintem soha nem lesz olyan a világgal, hogy a fizetések igazságosak lesznek
Forrás: http://starity.hu/magazin/57745-ok-a-legjobban-fizetett-modellek-2015-ben/#ixzz3m7CfLAZ7
Forrás: http://starity.hu/magazin/57745-ok-a-legjobban-fizetett-modellek-2015-ben/#ixzz3m7CfLAZ7
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.