A The Hunting Ground című filmhez készített dal a szexuális erőszakról szól, melyek sajnos nagyon is jellemzőek az amerikai egyetemi kampuszokon. A film idén februárban jelent meg, a Til It Happens To You pedig ma éjjel.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nemi erőszak ellen kampányol új dalával és klipjével Lady Gaga
2015. szeptember 18. 14:14
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Off: Akkor jól láttam én, hogy Mrs. Somerhalder is szerepel benne.
On: Iszonyatosan erős szám erős klippel. Teljesen a hatása alá kerültem, fizikailag és lelkileg is. Szép munka, Gaga!
On: Iszonyatosan erős szám erős klippel. Teljesen a hatása alá kerültem, fizikailag és lelkileg is. Szép munka, Gaga!
2015. szeptember 18. 14:41
szerintem ez nagyon szép tőle, hát igen sajna sokszor van ilyen a mai világban..c
2015. szeptember 18. 14:55
Szörnyűség.... Biztos, hogy akik ilyenen keresztül mentek, nem könnyen gyógyul be a sebük, de azért figyelmükbe ajánlanám, hogy a bosszú nagyon erős orvosság. Hátha attól az alső időkben kicsit jobb lenne.
szerintem minden férfi aki ilyet csinál, megérdemel, minimum egy, félholtra verést.
szerintem minden férfi aki ilyet csinál, megérdemel, minimum egy, félholtra verést.
2015. szeptember 18. 17:21
|
|
Violent13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 297 Csatolások: 0 Azonosító: 134440 offline
|
Borzasztóan sok érzelmet kivált az emberből. Nekem van egy kedves ismerősöm, aki hasonló dolgokon ment keresztül és biztos vagyok benne, hogy sok ember magára ismer ebben a néhány percben - és üzenem nekik, hogy legyenek erősek, és hogy nincsenek egyedül. <3 Respect.
2015. szeptember 18. 18:00
Én hivatalosan megutáltam a klipet, de a dal stílusa sem jön be...elismerésem, hogy irtózatosan szuper a dal és a klip is, de elszomorít, hiszen ez a szomorú valóság...
2015. szeptember 18. 19:49
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
a szám nagyon jó lett , a szövege megható és az igazságot mondja azt amit sokan nem akarnak felismerni . Tisztelet mindenkinek aki ezen átesett.
2015. szeptember 18. 19:50
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
Tényleg Nikki van benne
2015. szeptember 18. 20:20
Gyönyörű a dal, és a hozzá készült videó. Minden elismerésem!
2015. szeptember 18. 21:10
Nagyon jó hogy ezt kitalálták. Nekem a dal nem annyira tetszik de ez már lényegtelen.
2015. szeptember 18. 21:10
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Gratulálok, hogy szerinted az erőszakot erőszakkal kell megoldani.
Idézet (Ag_laja @ 2015.09.18. 14:55)
Szörnyűség.... Biztos, hogy akik ilyenen keresztül mentek, nem könnyen gyógyul be a sebük, de azért figyelmükbe ajánlanám, hogy a bosszú nagyon erős orvosság. Hátha attól az alső időkben kicsit jobb lenne.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: