Mégis lesz folytatása Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolatának?
2015. szeptember 17. 19:13
|
|
Ritya |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.15. Hozzászólás: 2288 Csatolások: 246 Azonosító: 231566 offline
|
A 2. képen mintha görnyedt lenne, nagyon rosszul állították be azon a képenb Selenát, de az 1. és a 2. nagyon jó!
EGyébként meg minek kell le drogosozni Biebert, meg lebuzizni? Honnan veszed, hogy buzi, ha járt Selenával..
2015. szeptember 17. 19:21
|
|
Szandi0820mousquetaire™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.02. Hozzászólás: 8894 Csatolások: 233962 Azonosító: 59785 offline
|
Idézet
Mindenki ugyanarról az egy dologról beszélt: a kapcsolatomról. Teljesen belefáradtam. Azt akartam, hogy az a fellépés legyen az utolsó, amikor beszélek róla.
Ahhoz képest most megint arról beszél, holott elég lenne annyit mondania, hogy "nem válaszolok". Logika lvl Szeleníta.
2015. szeptember 17. 19:38
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Na jó. Most jött el az idő,hogy közbe szóljak. Elmondom az igazságot azoknak akik nem látják a fától az erdőt: Selena csupán hírbe kerülés miatt mondta mindezt...
Nem tudom,hogy milyen volt Justinnal a kapcsolata régen,de személyes véleményem szerint akkor régen igazi szerelem volt köztük,de mára ez átalakult csupán szeretetté és tiszteleté amit egymás iránt éreznek. Megértem Selenát hogy nagyon nehezen tudott elszakadni Justintól,de úgy érzem mára már sikerült neki.
Én, nagyon nagyon örülnék neki ha újra összejönnének mert szerintem ők összeillenek,de mostmár Seleának vagy le kéne akadnia a témáról vagy tényleg lássuk meg,hogy valami történjék köztük.
Nem tudom,hogy milyen volt Justinnal a kapcsolata régen,de személyes véleményem szerint akkor régen igazi szerelem volt köztük,de mára ez átalakult csupán szeretetté és tiszteleté amit egymás iránt éreznek. Megértem Selenát hogy nagyon nehezen tudott elszakadni Justintól,de úgy érzem mára már sikerült neki.
Én, nagyon nagyon örülnék neki ha újra összejönnének mert szerintem ők összeillenek,de mostmár Seleának vagy le kéne akadnia a témáról vagy tényleg lássuk meg,hogy valami történjék köztük.
2015. szeptember 17. 19:49
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Mar tököm tele van ezzel a témával.Döntse el màr hogy mi van. Sejtelmesen nyilatkozot :nem tudom,ebbe mi a sejtelmes most komolyan. Ez az egész aról szól hogy hírnevet akkar. És ha azt akkarná hogy ne beszéljenek rola mondja azt :nem publikus enyi ez olyan nehéz?!
2015. szeptember 17. 20:15
|
|
OneDirectionlover1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.10. Hozzászólás: 941 Csatolások: 0 Azonosító: 235813 offline
|
ebből hogy következtették ezt ki
2015. szeptember 17. 20:16
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
Selena egyáltalan nem akar mar justinnal foglalkozni justinrol beszelni! Csak mivel most jon az albuma muszaj valamivel hirben tartania magat! Szerintem egyertelmu h az o kapcsolatuk sohasem volt igazi. A média es a menedzserek agyszulemenye. Amibe ok belementek persze akkor még nem tudtak h ez majd mennyire meghatarozza oket.
2015. szeptember 17. 20:20
|
|
Pocok2001freestyler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.03. Hozzászólás: 3503 Csatolások: 483 Azonosító: 189007 offline
|
"sejtelmesen úgy nyilatkozott, hogy 'Nem tudom.'"
Én itt kaptam röhögőgörcsöt
Sejtelmesen, hát mókust eszem, ha bármelyikük is komolyan gondolja ezt a szenvedősdit, ami lassan két éve megy
hagyjuk már, unja mindenki, vagy ja, várjál, nincs nélküle hírnevük?
whoops...?
Én itt kaptam röhögőgörcsöt
hagyjuk már, unja mindenki, vagy ja, várjál, nincs nélküle hírnevük?
2015. szeptember 17. 20:23
|
|
letiibelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 210834 offline
|
Dejóóó lenne újra Jelena :33♥
2015. szeptember 17. 20:55
|
|
kutyuli2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 230757 offline
|
Viszont amikor rádiónál volt akkor azt mondta mostanában szokott írogatni valakivel.Annyit még elárult ,hogy az illető barna hajú és kék szemű.Mivel Justin most szőke és a szeme barna(azt hiszem)elkell keserítenem azokat akik ezt szeretnék:Nincs Jelena.
2015. szeptember 17. 21:27
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Nagyon szép a képeken
az 1. kifogástalan,a másodikon ülhetett volna egyenesebben is,a 3.-on pedig nem kellett volna tusvonal,de ettől függetlenül tetszenek a képek
2015. szeptember 18. 08:02
Annyira gyönyörű Sel..Én nagyon örülnék ha újra együtt lennének:)
2015. szeptember 18. 17:48
Te jó ég, már megint! Ha megint ezekről kell olvasnom, akkor inkább elájulok, de ez már sok! Hányszor szóba jött már, hogy újra összejönnek...az idő alatt elegem lett ebből a témából, és szerintem nem csak nekem. De egy pozitív dolog is van a hozzászólásomban: Sel nagyon szép a képeken!
2015. szeptember 18. 19:09
|
|
Amanda Parkervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.13. Hozzászólás: 342 Csatolások: 0 Azonosító: 183375 offline
|
Hagyja már abba az utána való vágyakozást könyörgöm!!!
A csaj semmiből nem tanul???
A csaj semmiből nem tanul???
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: