Starity

Kristen Stewart: „Undorító volt az első csókom”

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. szeptember 16. 19:28 #41
- törölt felhasználó -    
Most komolyan ezért kellett egy cikket írni, emberek? XD Egyáltalán nem akkora só. Amikor meg valami nagy dolog történik, akkor le van rövidítve. Hogyha már az interjú a fő téma, akkor be lehetett volna írni az egészet, hogy legyen is valalmi értelme azon kívül, hogy "kib*szott undorító volt". Mondjuk ez a megfogalmazás tényleg nem hangzik túl "nőiesen" vagy, hogy is mondjam...
2015. szeptember 16. 19:54 #42
laaura_love
laaura_love
Te voltál a béke az örök háborúban!

StátuszLaissons le passé au passé - Hagyjuk a múltat a múltban
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2036
Csatolások: 0
Azonosító: 227220
Bármiben is legyen az első alkalom rossz, az egy életre megpecsélheti az ember szemében azt az adott dolgot.
2015. szeptember 16. 19:56 #43
- törölt felhasználó -    
Hát tény, hogy nem mindenkinek lehet a legnagyobb élmény.
2015. szeptember 16. 19:59 #44
- törölt felhasználó -    
Nekem sem volt túl kellemes. Együtt érzek.
2015. szeptember 16. 20:11 #45
Lili 999
Lili 999
visszatérő vendég

StátuszZene? Jöhet. Pop? Aha.
Hozzászólás: 219
Azonosító: 242926
Bármilyen nagy szám is, hogy az ELSŐ nem mindig kellemes
2015. szeptember 16. 20:18 #46
- törölt felhasználó -    
Jajj,kimondta hogy "fucking", pereljük be! biggrin.gif Most ezen vannak egyesek fennakadva?Ha így nyilatkozik,biztos nem lehetett valami kellemes neki.Sajnálom,mert egy ilyen élmény főleg ha az első,tényleg rányomhatja a bélyegét a későbbiekre.Amúgy én is túlzásnak találom azt hogy erről egy komplett cikk szóljon...
4 felhasználónak tetszik: Phaedra, Szandi0820, taylex, janet7
2015. szeptember 16. 20:22 #47
ibbi427
ibbi427

Státusz,,Wer kämpft, kann verlieren, aber wer nicht kämpft, hat schon verloren!"
Hozzászólás: 889
Azonosító: 233100
Egyébként ha jól emlékszem(!!) a ,,kedvenc sztarjaink első csokja" cikksorozatban ezt leirták...
2015. szeptember 16. 20:48 #48
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (MadHatter @ 2015.09.16. 18:20)
Most komolyan egy szón vagytok így fennakadva?

Inkább magán Kristenen, és ez csak egy alibi, hogy B ASZOGATNI lehessen. Vagy hogy valami miatt pampogni lehessen. Hiszen pampogás nélkül mit sem ér a fórumozás.
Ja és látom, hogy "a freakin' elterjedtebb, mint a fucking"...WHERE THO? biggrin.gif
5 felhasználónak tetszik: Phaedra, Lady Suzy, Szandi0820, Bessie, MadHatter
2015. szeptember 16. 21:17 #49
DirectionerGirl001
DirectionerGirl001

StátuszIM NEVER GONNA STOP LOVING HARRY STYLES
Hozzászólás: 815
Azonosító: 246892
Fogadjuk el hogy Kristen nem egy tini lány teljesen rendben van az hogy káromkodik ! Most mit mondjon ?!? Lehet hogy szebben is fogalmazhatott volna de ha ő ezt mondta akkor ezt mondta ! Amúgy meg nem erről szólt az interjú !
2015. szeptember 16. 21:30 #50
DarkWhite
DarkWhite
új tag
Hozzászólás: 49
Azonosító: 245458
Mindenki első csókja undorító??
2015. szeptember 16. 21:37 #51
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Millió sorozatban, millió filmben és millió interjúban előfordult már az a bizonyos szó, sőt, manapság egyre gyakrabban használják interjúkban is, szóval nem értem minek kell fennakadni ezen. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2015. szeptember 16. 21:47 #52
PLLfan
PLLfan
új tag

StátuszJanoskians<3/Violetta<3/Könyvek:D<3/Pretty Little Liars<33
Hozzászólás: 84
Azonosító: 234582
megértem az első csókkal kapcsolatban!! biggrin.gif
2015. szeptember 16. 22:30 #53
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2015.09.16. 20:48)
Inkább magán Kristenen, és ez csak egy alibi, hogy B ASZOGATNI lehessen. Vagy hogy valami miatt pampogni lehessen. Hiszen pampogás nélkül mit sem ér a fórumozás.
Ja és látom, hogy "a freakin' elterjedtebb, mint a fucking"...WHERE THO? biggrin.gif

Nem szívesen kérdezem meg, de már a "szánalmasak vagytok" hozzászólásod után kikívánkozott a kérdés, hogyha érdemben nem tudsz a cikkhez írni (konkrétan annyi derült ki, hogy mindenkinek a k*rva anyját *hoppá igen én is szoktam. oops* aki nem úgy gondolja mint te, de egyéb nem) akkor miért gondolod, hogy amit csinálsz az nem pampogás? smileeee.gif Nem sértés csak azt hiszem nem fair olyan embereknek ilyen lenéző stílusban írni akik legalább a véleményüket fejtik ki akkor is ha nem értesz vele egyet. Gondolom most kapni fogom a barátnőidtől is a savazást, de azért szerintem kicsit te is elgondolkodhatnál smileeee.gif
2015. szeptember 16. 22:39 #54
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (zombeeStar @ 2015.09.16. 22:30)
Nem szívesen kérdezem meg, de már a "szánalmasak vagytok" hozzászólásod után kikívánkozott a kérdés, hogyha érdemben nem tudsz a cikkhez írni (konkrétan annyi derült ki, hogy mindenkinek a k*rva anyját *hoppá igen én is szoktam. oops* aki nem úgy gondolja mint te, de egyéb nem) akkor miért gondolod, hogy amit csinálsz az nem pampogás? smileeee.gif Nem sértés csak azt hiszem nem fair olyan embereknek ilyen lenéző stílusban írni akik legalább a véleményüket fejtik ki akkor is ha nem értesz vele egyet. Gondolom most kapni fogom a barátnőidtől is a savazást, de azért szerintem kicsit te is elgondolkodhatnál smileeee.gif

Barátnőim rohog.gif Akarod mondani a divatfeminista barátnőim. A divatfeminista csatlósaim. Olyan vicces, hogy így fogjátok fel.
Nekem nem minősül érdemi hozzászólásnak valami ba szogatni egy "fucking" miatt, nem üti meg a mércét, bocs. A pampogásokra reagáltam az első kommenttel, azokra pedig ennél érdemibben nem érdemes, mert mint mondtam, nem üti meg a mércét. Elgondolkodáshoz ennél kicsit több kéne, ez elég basic volt.

Jaj, most nézem, te írtad ezt a rendkívül "érdemi" hozzászólást, hogy "olyan mint ő maga, kibszott undorító". _nevet.gif Ha eddig komolyan tudtalak volna venni, ennek most vége lenne. Ne legyen már csoda, hogy lenézlek biggrin.gif
Vagy írjam, hogy nem fair olyan embereket leundorítózni, akik csinálnak valamit az életükkel, míg te a fórumon undorítózod őket, mer' neked véleményed van? Ha a te logikádat követjük.
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, Szandi0820
2015. szeptember 16. 22:54 #55
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
A legtöbb ember sem beszél mindig szalonképesen az életben. Kristen meg sosem volt olyan sztár, aki tündi-bündi dolgokat mond. "szercsi van, meg ilyenek" Szókimondó. És?
Az meg hogy milyen cikk jelenik meg, el tudják dönteni a hírszerkesztők. Írjatok több cikket, akkor a tietek is kint lesz. Hajrá.

és hogy a cikkhez hozzászóljak nekem nem a káromkodás a fura. Tényleg azon parázik, hogy a csókolózásnál, vagy akár ha mondjuk szerelmes az ember, nem mindig tud uralkodni magán vagy a testén? _nevet.gif Van emögött még valami tuti. rohog.gif
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, Szandi0820
2015. szeptember 16. 23:06 #56
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2015.09.16. 22:39)
Barátnőim rohog.gif Akarod mondani a divatfeminista barátnőim. A divatfeminista csatlósaim. Olyan vicces, hogy így fogjátok fel.
Nekem nem minősül érdemi hozzászólásnak valami ba szogatni egy "fucking" miatt, nem üti meg a mércét, bocs. A pampogásokra reagáltam az első kommenttel, azokra pedig ennél érdemibben nem érdemes, mert mint mondtam, nem üti meg a mércét. Elgondolkodáshoz ennél kicsit több kéne, ez elég basic volt.
Jaj, most nézem, te írtad ezt a rendkívül "érdemi" hozzászólást, hogy "olyan mint ő maga, kibszott undorító". _nevet.gif Ha eddig komolyan tudtalak volna venni, ennek most vége lenne. Ne legyen már csoda, hogy lenézlek biggrin.gif
Vagy írjam, hogy nem fair olyan embereket leundorítózni, akik csinálnak valamit az életükkel, míg te a fórumon undorítózod őket, mer' neked véleményed van? Ha a te logikádat követjük.

Nézd azt hiszem nem ismerjük egymást (és maradjon is így) így se jogod se eszed hozzá, hogy eldöntsd kezdtem-e valamit az életemmel. Szíved joga, hogy lenézzél engem (egyébként te mit is csinálsz a gép előtt való seggmeresztésen kívül jelenleg már bocsánat?) vagy bárki mást a pofont előbb utóbb úgyis az élettől fogod kapni amilyen buta vagy legalábbis jelen helyzetben smileeee.gif Hiába szájkaratézol a továbbiakban (vagy csak a kommentek száma?) majd ha meglesz a magadhoz való eszed és esetleg ez eszedbe jut ez a párbeszéd lehet rájössz, hogy nincs neked annyira igazad mint amennyire te azt gondolod. Mellesleg én nem nézlek le smileeee.gif úgy érzem ezzel máris több lettem biggrin.gif
Mellesleg igen úgy gondolom, hogy Kristen ha nem is undorító mert talán ezt emberre valóban nem helyes használni nem egy korrekt, egyenes nő arról nem is beszélve, hogy színésznek többnyire pocsék (figyeljél: SZERINTEM!) ha kezdett az életével ha nem a legtöbb interjúból pedig az jött le, hogy eléggé egyszerű, ha értitek/érted a szó jelen jelentését.
Továbbiakban pedig: "a vélemény olyan mint a sgglyuk mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra".
Nem mellesleg pedig úgy gondolom, hogy teljes mértékben emberi hangnemet ütöttem meg veled szemben így nem értem az ugyancsak 'egyszerű' reagálásod.
UI.: nem tudom a "divatfeministával" mire céloztál nem követem nyomon a fórum efféle "életét"
1 felhasználónak tetszik: janet7
2015. szeptember 16. 23:13 #57
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (zombeeStar @ 2015.09.16. 22:30)
azt hiszem nem fair olyan embereknek ilyen lenéző stílusban írni akik legalább a véleményüket fejtik ki akkor is ha nem értesz vele egyet.

Idézet (zombeeStar @ 2015.09.16. 23:06)

Továbbiakban pedig: "a vélemény olyan mint a sgglyuk mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra".

clapping.gif
2015. szeptember 17. 05:23 #58
- törölt felhasználó -    
Idézet (Almaszósz66 @ 2015.09.16. 18:43)
Ocean Soul :  Többnyire követem Kristen interjúit és nekem sosem tűnik bunkónak. Ahogy mondtad ő szimplán ilyen ember bár én ezt jó értelemben mondom.  Kristen jó irányba halad szerintem és nem változtatja meg a véleményem ez a semmiség. Merthogy ez az!! Semmi...
Mindenki mond ilyet ,hogy nem érdekli/lesz*rja,hogy ki mit gondol róla de szerintem egyszerűen ez valamilyen szinten lehetetlen. Gondolom azért mondott csak ilyet mert sokan támadták többé-kevésbé indokolatlanul.

Van akiknek bejön a stílusa, van akiknek nem ezen nem kell vitatkozni. Egyes szavak jelentését azonban nem kéne félrevinni. Nyers és faragatlan valószínűleg környezetéből adódóan ill. feltehetően ilyen társadalmi körökből származik, esetleg csak szimplán ilyen... senki nem ítéli el csupán ezért. Mindazonáltal színésznőként törekednie kéne a szép és választékos beszédre a KAMERA ELŐTT. Ahogy írtad sokat fejlődött, tehát ha őt a saját állítása szerint nem zavarná a dolog, akkor feldobom a kérdést mért is akar változtatni ezen? biggrin.gif
2015. szeptember 17. 06:01 #59
- törölt felhasználó -    
Idézet (janet7 @ 2015.09.16. 20:48)

Kedves Janet7!

A tiszteletadás részedről is hiányzik. Lehet, hogy olyan korban élünk ahol egyre elterjedtebb és divatos a trágár szavak használata, de még vannak jó ízlésű emberek, akik arra törekednek, hogy minél választékosabban fejezzék ki magukat és igen, szúrja a szemüket, bántja a fülüket az ha valaki nem képes egy mondatot befejezni legalább egy kicsillagozott szó nélkül. Ugyanúgy ahogy neked zsigerből jön, ezeknek az embereknek ugyanúgy alap a választékosságra való törekedés. Fogadd el, nem vagyunk egyformák. Nem, nem pampogásról van szó, hanem a kölcsönös tiszteletadásról.
Számomra elszomorító, hogy itt tartunk. Szerinted pampogok. Aha. Te meg röhögsz és szánalmasnak titulálsz mindenkit, akinek ez a stílus nem fekszik és szóváteszi. Ettől még nem leszel se több, se kevesebb mint a másik, hiába is próbálod a másik fölé helyezni magadat azáltal, hogy pampogásnak tudod be a dolgot. Én a magam részéről megadtam a tiszteletet, szánalmas pampogóként örülök, hogy nem tartozok a vulgáris többséghez.

ui. Látom előszeretettel ferdítesz, mert a két f-betűs angol szónál megindokoltam, hogy a filmekben, sorozatokban gyakrabban hallom a freakint mint a fuckint, de utaltam egyúttal arra is hogy ez a való életben teljesen másképp lehet.
2015. szeptember 17. 17:52 #60
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
En is 14 evesen csokoloztam eloszor haha de reg is volt te jo eg...
Amugy en nem irigylem azokat a szineszeket/noket akiknek az elso csokja egy szerep kedveert csattan el.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok