Kristen Stewart: „Undorító volt az első csókom”
2015. szeptember 16. 15:50
hát valakinek jó, valakinek pedig kib*szott undorító..
2015. szeptember 16. 16:00
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
OceanSoul : Miért talán úgy gondolod nem álszentség valakit azért szidni mert viccesen megjegyzi : ,,My first kiss was fucking disgusting'' .
A ,,csajnak" tényleg voltak nehéz időszakai,amikor nem viselkedett hírességhez meltóan de mostanra ponthogy összeszedte magát és egyre szimpatikusabb számomra. Egyeltálan nincs szó arról,hogy nem tisztelte meg az interjuvolót csak szimplán így tudtam hangoztatni mennyire rossz volt számára az első csók. Nem kell ebből ekkora ügyet csinalni.
Én nem ítélem el ha valaki azt mondja:. ,,kib*szott szép napunk van" . -ha egyszer az van ;D
Amúgy nehogy aszt hidd,hogy pártolom a csúnya beszédet nagyon undorító tud lenni ha valaki szájából mást sem hallunk de néha ha azzal tudsz kifejezni valamit akkor elmegy
A ,,csajnak" tényleg voltak nehéz időszakai,amikor nem viselkedett hírességhez meltóan de mostanra ponthogy összeszedte magát és egyre szimpatikusabb számomra. Egyeltálan nincs szó arról,hogy nem tisztelte meg az interjuvolót csak szimplán így tudtam hangoztatni mennyire rossz volt számára az első csók. Nem kell ebből ekkora ügyet csinalni.
Én nem ítélem el ha valaki azt mondja:. ,,kib*szott szép napunk van" . -ha egyszer az van ;D
Amúgy nehogy aszt hidd,hogy pártolom a csúnya beszédet nagyon undorító tud lenni ha valaki szájából mást sem hallunk de néha ha azzal tudsz kifejezni valamit akkor elmegy
2015. szeptember 16. 16:41
Hát az nem jó ha ez egy csalódás számára, am meg a káromkodást illetően, legalább nem akar másnak tűnni mint amilyen.
2015. szeptember 16. 17:11
Idézet (OceanSoul @ 2015.09.16. 15:34)
de az interjú során a folyamatos csúnya beszéd, káromkodás nem az őszinteségről szól, hanem faragatlanságra utal.
Az, hogy egyszer kiejtette a "fucking" szót a száján, még nem jelenti azt, hogy végigkáromkodta az egészet, egy-két alkalommal pedig mindenkivel megesik, így - szerintem legalábbis - szó nincs faragatlanságról.
2015. szeptember 16. 17:24
|
|
Berrybabavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.25. Hozzászólás: 470 Csatolások: 3 Azonosító: 91292 offline
|
nekem is rossz volt az első csókom, főleg mivel olyan sráccal történt akihez nem is vonzódtam. akikkel rajta kívül csókolóztam már sokkal jobb volt.
1 felhasználónak tetszik:
Phaedra
2015. szeptember 16. 17:26
Hát oké...viszont, hogy még itt sem tud káromkodás nélkül beszélni, gáz....
2015. szeptember 16. 17:31
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Hoppá, ezt nem is gondoltam volna!
2015. szeptember 16. 17:40
ehh, nem szükséges megmagyarázni a bizonyítványt. az előző interjúját is hasonló stílusban nyomta le, kár arra hivatkozni hogy a cikkben csak egy kicsillagozott szó van.
ő ilyen faragatlan, nyers, nem figyel oda arra mit mond, de azt is lehetne mondani, hogy arra se figyel oda mit tesz és egyáltalán nem számol a következményekkel. már réges-rég tudjuk, hogy nagy ívben lesz*rja mit gondolnak róla (ezt is ő monda
). a fanoknak így kell szeretni (vagy nem szeretni).
ui. ha már egyszer nincs saját gondolatod akkor ne másold le az előtted hozzászólóét 1 mondatot kiemelve belőle érvelés nélkül, mert baromi ciki
(nem neked szólt almaszósz
)
ui. ha már egyszer nincs saját gondolatod akkor ne másold le az előtted hozzászólóét 1 mondatot kiemelve belőle érvelés nélkül, mert baromi ciki
(nem neked szólt almaszósz
2015. szeptember 16. 17:44
|
|
BoryHannavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.11. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 249593 offline
|
A csúnya szóval csak kifejezte hogy mennyire rossz volt....amúgy sem ez a cikk fő tárgya. Én szeretem Kristen-t. Szerintem ebben az interjúban nagyon őszinte volt!
2015. szeptember 16. 18:13
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Jesszusom mi ez már?!
Ő megcsalja és még ő szomorkodik és még neki áll fentebb???
Hű ez aztán....
BIG NO COMMENT
Ő megcsalja és még ő szomorkodik és még neki áll fentebb???
Hű ez aztán....
BIG NO COMMENT
2015. szeptember 16. 18:21
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
De nem is mesélte el, hogy miért.
2015. szeptember 16. 18:22
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Ezt a cikket is feleslegesen adták ki,hiszen valóban nem mesélte el,hogy miért.
2015. szeptember 16. 18:43
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Ocean Soul : Többnyire követem Kristen interjúit és nekem sosem tűnik bunkónak. Ahogy mondtad ő szimplán ilyen ember bár én ezt jó értelemben mondom. Kristen jó irányba halad szerintem és nem változtatja meg a véleményem ez a semmiség. Merthogy ez az!! Semmi...
Mindenki mond ilyet ,hogy nem érdekli/lesz*rja,hogy ki mit gondol róla de szerintem egyszerűen ez valamilyen szinten lehetetlen. Gondolom azért mondott csak ilyet mert sokan támadták többé-kevésbé indokolatlanul.
Mindenki mond ilyet ,hogy nem érdekli/lesz*rja,hogy ki mit gondol róla de szerintem egyszerűen ez valamilyen szinten lehetetlen. Gondolom azért mondott csak ilyet mert sokan támadták többé-kevésbé indokolatlanul.
2015. szeptember 16. 19:24
|
|
meszaroszsanettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.21. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 248703 offline
|
Nem tudom miert vagytok igy fennakadva ezen. Neha mindenki beszel csunyan..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.