A 25 éves színésznő egy interjú során őszintén mesélt arról, milyen megrázó élmény volt számára az első csók.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristen Stewart: „Undorító volt az első csókom”
2015. szeptember 16. 12:41
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2015. szeptember 16. 12:48
újabb bölcseletek kristentől, a kib*szott sz*r érzéseiről (az ő szavaival fogalmaztam) várom a folytatást, ami valószínűleg kib*szott fájdalmas lesz
2015. szeptember 16. 12:55
|
|
EmilyTaylorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.02.23. Hozzászólás: 367 Csatolások: 407 Azonosító: 221721 offline
|
Hogy lehet egy interjúban ilyen szavakat használni?
2015. szeptember 16. 12:57
olyan mint ő maga
kbszott undorító. Mármint félre ne értsetek és nem kell az a szöveg, hogy "mindenki szokott káromkodni" - így van, de egy interjúban tudjon már normálisan megnyilvánulni
2015. szeptember 16. 13:04
|
|
Stylúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.08. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 238746 offline
|
Hahh...ez a csaj hozza a formáját! Nyilván az ember szokott káromkodni (sajnos túl sokat is), ugyanúgy ahogy a hírességek is. De szerintem az az undorító, hogy így beszél egy interjúban...-.-
2015. szeptember 16. 13:43
Engem egyáltalán nem zavar Kristen úgymond "csúnya beszéde", ugyanis nem ő az első, sem utolsó, aki híresség létére ilyen szavakat használ. Ilyen formában tudta elmagyarázni, ha azt mondta volna, hogy nem volt jó, akkor a cikknek semmi értelme sem lenne. Amúgy ebből sokat nem lehetett megtudni, de nagyon várom már az új filmjét!
2015. szeptember 16. 14:03
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Jajj emberek kicsit gondoljatok már bele! Magyarul sokkal csúnyábban hangzik Kristen beszéde de angolul egy csomó híresség és ember elejti a ,,fucking" szót. Amúgy meg nem kell itt álszentkedni mindenki beszel néha csúnyán. Én bírom,hogy ilyen őszinte:D <3
2015. szeptember 16. 14:17
|
|
stelli1212 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.05. Hozzászólás: 634 Csatolások: 0 Azonosító: 189176 offline
|
Komolyan érdekesebb és persze viccesebb a hozzászólásokat olvasni mint magát a cikket!
2015. szeptember 16. 15:25
|
|
andymyloveúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.15. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 249711 offline
|
2015. szeptember 16. 15:34
Idézet (Almaszósz66 @ 2015.09.16. 14:03)
Jajj emberek kicsit gondoljatok már bele! Magyarul sokkal csúnyábban hangzik Kristen beszéde de angolul egy csomó híresség és ember elejti a ,,fucking" szót. Amúgy meg nem kell itt álszentkedni mindenki beszel néha csúnyán. Én bírom,hogy ilyen őszinte:D <3
Hihi, én meg biztos voltam abban, hogy lesz legalább 1 valaki, aki bedobja az "álszent" lapot.
Azt hiszem ami az őszinteséget illeti a csaj már párszor megbukott belőle, mindegy nem ítélkezni akarok, de az interjú során a folyamatos csúnya beszéd, káromkodás nem az őszinteségről szól, hanem faragatlanságra utal. Az hogy a fórumozók a 4 fal közt mennyit szitkozódnak nem említendő egy lapon azzal, hogy egy közszereplő miket mond a kamerába. Nem arról van szó, hogy ki mennyire álszent, hanem hogy megtiszteljük azokat a személyeket akik az interjút készítik, illetve akiknek szól. Ha a szomszéd megállapítaná, hogy kib*szottul szép napunk van akkor te is csak tágra nyílt szemekkel néznél és biztos nem az jutna eszedbe róla, hogy mennyire őszinte, hanem hogy mekkora suttyó.
Az angol nyelvben szerintem a freakin' és a damned inkább elterjedtebbek, mint a fuckin', legalábbis nekem ez a tapasztalatom jó pár sorozat és film eredeti nyelven való megtekintése után. Ez még önmagában nem garancia arra, hogy a való életben is így van, - gondolom, hogy a forgatókönyvírók se a trágárságra törekednek
2015. szeptember 16. 15:35
|
|
TearsOnMirrorrat whisperer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.29. Hozzászólás: 22345 Csatolások: 7012 Azonosító: 245558 offline
|
Én azért nem használnék ilyen szavakat...
2015. szeptember 16. 15:35
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Ez a cikk kábé a semmiről szólt,meg A fucking is izé nem nagy szám szerintem,csak ezzel akkart keménykedni de sajnos ez nem jott össze
2015. szeptember 16. 15:48
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
hát...oké
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: