Közzétette második kislemezének borítóját Demi Lovato
2015. szeptember 18. 06:53
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
De gyönyörű *.*
2015. szeptember 18. 18:45
|
|
AnyTimeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 230837 offline
|
A képek nagyon jól sikerültek (jók a beállások, igaz a confidenten szerintem kissé ijeszően hat...), csak jelenjen már meg az album, hogy ne kelljen naponta azt olvasnom hogy Demi mit csinál mert már kicsit uncsi...
Én megértem, hogy kiadót váltott, aki már rendesen promotálja az albumot, de kb már 1 darab kép után jön egy cikk, hogy Demi mennyire csodálatos a képen és különben is jön az album...
Mondjuk az igaz, hogy mindig azt kell reklámozni amit nem vesznek az emberek... Csak nem alacsonyak az előeladási számok?
Én megértem, hogy kiadót váltott, aki már rendesen promotálja az albumot, de kb már 1 darab kép után jön egy cikk, hogy Demi mennyire csodálatos a képen és különben is jön az album...
Mondjuk az igaz, hogy mindig azt kell reklámozni amit nem vesznek az emberek... Csak nem alacsonyak az előeladási számok?
2015. szeptember 18. 19:00
A Confident c. dalra véletlenül találtam rá egy pár perce, azonnal megimádtam. Sose szerettem a számait, de ez tényeg remek lett. Egyébként szép a képeken.
2015. szeptember 18. 19:50
Idézet (AnyTime @ 2015.09.18. 18:45)
A képek nagyon jól sikerültek (jók a beállások, igaz a confidenten szerintem kissé ijeszően hat...), csak jelenjen már meg az album, hogy ne kelljen naponta azt olvasnom hogy Demi mit csinál mert már kicsit uncsi... 
Őőőő, netán valaki fegyvert fog a fejedhez, és kötelez arra, hogy már pedig neked muszáj elolvasnod a róla szóló cikkeket?
2015. szeptember 19. 10:41
|
|
AnyTimeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 230837 offline
|
Szandiii_1992: Vita szagot érzek...
Egyébként nem lenne kötelező elolvasnom, de amikor már a Facebookon is ezt kapom hírdetés címén, hogy jön az album egyszer... Akkor már kezd elegem lenni...
Annak meg végképp fogok örülni, hogyha megjelenik az album. Már látom magam előtt, hogy egyébként kissé gyenge eladással, de az első helyen fog nyitni a Billboardon. A rajongók meg mondogatni fogják az utálóknak, hogy látjátok igenis jó az album és Demi visszatért merészebben mint valaha (ami felettébb hajaz mostanában Miley stílusára, csak Demit senki sem hordja le, hogy "rib@ncos", helyette csak azt mondják rá, hogy merészebb lett... Persze
) Igaz Magyaroroszágon (és Közép-Kelet-Európában) ez így is kevés lesz, hogy mindenhol ismert legyen. Úgy tippelem, Magyarországon a lakosság több mint 50%-a így sem tudja, hogy ki ő.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: