Ilyen divatosak az Utódok!
2015. szeptember 24. 21:46
Szép ruhák. Láttam a filmet és nagyon tetszett :-)
2015. szeptember 26. 09:22
|
|
erdos lauraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 189098 offline
|
Evie ruháját imádom,és nagyon jó film!
2015. szeptember 26. 19:44
|
Claymore12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 249857 offline
|
Nekem mindenki ruhája tetszik!
De a legjobban Carlos-é, és Mal-é!
( Ez a legjobb film a világon!!! )
De a legjobban Carlos-é, és Mal-é!
( Ez a legjobb film a világon!!! )
2015. október 01. 12:27
|
Lovers karolynúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.09. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 241292 offline
|
❤️❤️❤️❤️❤️❤️Evie a kedvenc gyönyörű ruha❤️❤️❤️❤️
2015. október 03. 16:17
|
|
lodovicacomelloúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.17. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 244967 offline
|
mal a kedvencem
2015. október 09. 09:47
|
|
Rusher Girl 007 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.13. Hozzászólás: 769 Csatolások: 0 Azonosító: 246453 offline
|
Bocsi ezeknek a film-fanoknak !: Hát ezek a ruhák elég rondák kivéve azt a kettot esetleg!"
De a tobbi elég blah !!!!
Már bocsi!
Nos a film az úgy ahogy elmegy megnézem de nem nevezném a kedvencemnek ! Sorry!
Már bocsi!
2015. október 17. 10:23
Hogy őszinte legyek megnéztem és kellemeset csalódtam!
Nem tudom miért, de a Disney mindig képes mesefilmekből egyszer csak családi víg-játékokat készíteni, ami akaratlanul is a képernyő előtt tartja mindegyik korosztályt.
Első megnézésre, nem tudom miért de a zenék és a történet is nagyon megfogott. Tetszett benne, ahogy Demóna lánya (Mal) és Csipkerózsika lánya (Audrey) között lehetett érezni az éveken át tartó konfliktust és hogy a végén, mondhatni barátok lesznek, mikor elfogadják, hogy ők nem a szüleik és nem kell úgy viselkedniük. Talán azért is ez a két karakter (na és persze Carlos és Evie) lettek a főbb kedvenceim, mert már egész kicsi koromban is Csipkerózsika volt a mindenem a Disney hercegnők közül, na és persze Demóna a legjobb gonosztevőm.
A ruhákra térve (most hogy elmondtam a véleményem) egyértelműen Mal sötét és lila jelmeze és Audrey rózsaszín és kék púderszínű kosztümje dominál nálam. Egyszerűen gyönyörűek!
(Ráadásul nekem alapból a kék, a rózsaszín és a lila a kedvenc színeim
).
Akinek még különösen tetszettek a ruhái, az Carlos!
Remekül megcsinálták és annyira jól lehet érzékelni, hogy Szörnyella de frász fia!
Főként azon a dalmatás ruhán lehet látni!
És ha már itt tartunk nagyon tetszenek Evie ruhái is! Nem kérdés, hogy kinek a lánya?!
Ami nála nagyon megragadott, hogy az egyik ruha, már szinte Hófehérkére emlékezteti az embert!
Lonnie keleti stílusú ruházata is nagyon tetszik! (Mondjuk, aki már látta a profilomat vagy ismer, annak ez nem meglepő, hogy miért?!
)
Carlos mellett a másik srác, aki nemcsak hogy helyes, de a stílusa is remek, az Ben! Olyan kis egyszerű kosztümje van, mégis nagyon lehet rajta érzékelni Belle és a Szörnyeteg vonásait!
Egyedül talán Jane öltözéke nem annyira tetszik!
Nekem valahogy nagyon csicsás vagy nem is tudom, hogy fejezzem ki! Viszont azt elismerem, hogyha azt nézzük, hogy a Tünderkeresztanya lánya, akkor ennek ilyennek is kell lennie!
Nem szeretném az összes szereplót így felsorolni, ezért végezetül, csak annyi, hogy az összes szerepló ruhája nagyon jóra sikeredett! Mint a gonoszoké és a jóké!
Nem tudom miért, de a Disney mindig képes mesefilmekből egyszer csak családi víg-játékokat készíteni, ami akaratlanul is a képernyő előtt tartja mindegyik korosztályt.
Első megnézésre, nem tudom miért de a zenék és a történet is nagyon megfogott. Tetszett benne, ahogy Demóna lánya (Mal) és Csipkerózsika lánya (Audrey) között lehetett érezni az éveken át tartó konfliktust és hogy a végén, mondhatni barátok lesznek, mikor elfogadják, hogy ők nem a szüleik és nem kell úgy viselkedniük. Talán azért is ez a két karakter (na és persze Carlos és Evie) lettek a főbb kedvenceim, mert már egész kicsi koromban is Csipkerózsika volt a mindenem a Disney hercegnők közül, na és persze Demóna a legjobb gonosztevőm.
A ruhákra térve (most hogy elmondtam a véleményem) egyértelműen Mal sötét és lila jelmeze és Audrey rózsaszín és kék púderszínű kosztümje dominál nálam. Egyszerűen gyönyörűek!
Akinek még különösen tetszettek a ruhái, az Carlos!
És ha már itt tartunk nagyon tetszenek Evie ruhái is! Nem kérdés, hogy kinek a lánya?!
Lonnie keleti stílusú ruházata is nagyon tetszik! (Mondjuk, aki már látta a profilomat vagy ismer, annak ez nem meglepő, hogy miért?!
Carlos mellett a másik srác, aki nemcsak hogy helyes, de a stílusa is remek, az Ben! Olyan kis egyszerű kosztümje van, mégis nagyon lehet rajta érzékelni Belle és a Szörnyeteg vonásait!
Egyedül talán Jane öltözéke nem annyira tetszik!
Nem szeretném az összes szereplót így felsorolni, ezért végezetül, csak annyi, hogy az összes szerepló ruhája nagyon jóra sikeredett! Mint a gonoszoké és a jóké!
2015. október 29. 17:49
|
|
lolita_2004új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.28. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 251139 offline
|
Tök jók a ruhák
2015. november 02. 14:19
|
|
Zsófia Hemmings |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.11. Hozzászólás: 506 Csatolások: 415 Azonosító: 250592 offline
|
Nagyon jó ruháik vannak!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: