The Divergent Series: Allegiant / A hűséges - 1. rész (2016)
2016. március 13. 12:03
2016. március 13. 12:41
Akkor itthon mikor is várható a mozikban? Nagyon szeretném megnézni, de sehol nem találom, hogy mikor lesz.. Vagy csak nagyon figyelmetlen vagyok.. Ha valaki meg tudná mondani, akkor nagyon hálás lennék érte.
2016. március 13. 15:28
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (SuperWhoDiaries @ 2016.03.13. 12:41)
Akkor itthon mikor is várható a mozikban? Nagyon szeretném megnézni, de sehol nem találom, hogy mikor lesz.. Vagy csak nagyon figyelmetlen vagyok.. Ha valaki meg tudná mondani, akkor nagyon hálás lennék érte. 
márc. 10-től megy
2016. március 13. 16:56
Idézet (Bessie @ 2016.03.13. 15:28)
márc. 10-től megy 
Jaj, ez meglepett.
2016. március 18. 16:51
Folytatódott a Beavatott, megjelent a 3. része!
Én olvastam a könyvet amit imádtam! (love) Bár a film is nagyon jó volt azért nem sok köze volt a könyvhöz ahogy a többi résznek sem azért a lényege ugyan az volt!
Nekem személy szerint nagyon tetszett! Jók voltak a hatások és a tájat is nagyon jól megcsinálták! A nagy kedvencem nekem a Peter nagyon jól csinálja a humoros, undok, szerethető szerepét!
1 felhasználónak tetszik:
ozoli
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.